O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Bílé spotřebiče
Dobry vecer, Jdu poprosit o radu. Mame vybranou kuchyn Bodbyn ikea a radi bychom kremovou troubu a…
dvestepadesat
Před 9 lety
5
Sedací souprava - kožená nebo látková?
Zdravím, nevíme, jakou si vybrat sedačku do obýváku, zda koženou nebo látkovou. Koženou jsem necht…
leukocyt
Před 9 lety
9
Zahradní architekt z Ostravska
ahoj, sháním šikovného a levného zahradního architekta nebo někoho, koho to baví a má určité zkušen…
barunkastastna
Před 9 lety
1
Sťahovanie Brno
Ahoj, máte niekto skúsenosti s firmou na sťahovanie v Brne? Nejde nám o veľké sťahovanie, asi len k…
dianka48
Před 9 lety
1
Tip firmy na zhotovení leštěného betonu
Shánim odkaz na nějakou firmu ze středočeského kraje na zhotovení podlahy do garáže konkrétně leště…
kuldacz
Před 9 lety
3
Dočasné pozastavení stavebního povolení - rada
Dobrý den, má dotaz ohledně dočasného pozastavení stavebního povolení. Chceme koupit pozemek, který…
vladimirsvorba
Před 9 lety
4
Od koho máte poistenie nehnuteľnosti (bytu)?
Chcela by som sa spýtať od koho máte poistenie nehnuteľnosti, prípadne, či viete, ktoré poisťovne s…
dianka48
Před 9 lety
1
Hypotéka ke koupi pozemku a stavby
Dobrý den, řešíme s přítelkyní budoucnost a chtěly by jsme domeček. Dotaz zní co banky říkají na …
vladimirsvorba
Před 8 lety
1
2
43
sponzor fóra
Truhlářství Hoblina - Třebestovice, zkušenosti
Dobrý den, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s panem Václavem Jordákem z Třebestovic (popř.…
ditulinda
Před 9 lety
3
Dvou nebo jedno garáž?
Stale se nemuzeme dobrat nejakeho logickeho a zaroven esteticky prijatelneho umisteni garaze na poz…
mandre
Před 9 lety
10
Máte někdo v koupelně tento panel místo zrcadla?
Mate nekdo v koupelne tento panel misto zrcadla? Dekuji.
dawerius
Před 9 lety
2
Na kolik vyjde rozvod podlahovky, vody a odpadu?
Dobrý den, dalo by se zhruba vyčíslit kolik vyjde rozvod podlahovky, vody a odpadu pro domek 10x1…
akoinac
Před 9 lety
6
Vymazáni zástavy bytu z hypotéky
mame 70% hypoteku uvěr 3,2 mil. odhad na 4,1mil. chtěl bych vyjmout byt ze zastavy
vladimirsvorba
Před 9 lety
5
Stůl z pracovní desky svépomocí - dělal jste, máte někdo?
Zdravím, máme bílou kuchyni s pracovní deskou dub bardolino přírodní a prostě se mi nelíbí žádný jí…
lulii
Před 9 lety
18
Praha - doporučení architekta
Ahoj vsem,muzete mi prosim nekdo doporucit opravdu dobreho architekta Praha a okoli? Dekuji moooc
terkasofinka
Před 9 lety
1
2
...
...
4
5
123
Jaké sítě do střešního okna?
Máte někdo zkušenost s rolovací sítí do střešního okna? Jste spokojeni nebo ne? Nebo máte na okně …
dalmil
Před 9 lety
2
Malá stavba do 25 m2 na nestavebním pozemku, vybudování vlastní kanalizace
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Uvažuji o koupi pozemku, který není stavební a ani není v bud…
puhelin
Před 6 lety
16
Sepsání smlouvy na pozemek - samy nebo odborně?
Zdravím, chtěla jsem se Vás zeptat, zda jste si psali kupní smlouvu na pozemek samy nebo si ji radě…
charado
Před 7 lety
16
Firma dřevostavby na klíč - doporučení Frýdek Místek a okolí
Po dlouhém pročítání diskuzí máme dilema, nevíme jakou firmu si zvolit. Chtěli bychom si nechat pos…
lulu82
Před 9 lety
17
Výška podélného okna v kuchyni
Ahoj všichni... Plánujeme do kuchyně umístit podélné okno ( 1500mm) a řešíme, do jaké výšky ho dát.…
mamach
Před 6 lety
22
Rodinný dům rok 1939 koupit - ano či ne?
Zdravím všechny uživatele modré střechy. Měl bych dotaz nebo téma k diskuzi a rád bych poprosil o…
charado
Před 9 lety
1
2
32
Lino Tarkett Lupitter máte zkušenost?
Rozhodli jsme se dat lino od Tarkett Lupitter, ale přišel nám vzorek. Dali jsme jej pod nohu poste…
akoinac
Před 9 lety
2
ČOV a komáři, jak se jich zbavit?
Ahoj, mám v čističce hotovou líheň komárů a nevím, jak se jich zbavit...mucholapka byla během pár d…
atilius
Před 9 lety
1
Světové strany + rozložení obytných místností
Ahoj vsem,kdo me uz znate nebo neznate. potrebuji od vas pomoct... Asi zrejme se rozloucim s puvodn…
raradka
Před 9 lety
19
Natažení elektriky, jaká je daná výška vypínače od podlahy?
Ahoj, mám dotaz. Budu chystat drážky na elektriku, zásuvky, vypínače .. jen mě zajímá jaká je daná…
mitote
Před 9 lety
1
2
...
3
70
Nero od Gservisu, nemáte někdo postavený?
Ahoj, nemáte někdo domek Nero od Gservisu? Chystáme se stavět a rádi bychom nějaký viděli na živo. …
jendasim
Před 9 lety
3
Jak najít exekutora?
Dobrý den, při brouzdání na katastrálních mapách a hledání vhodného pozemku ke stavbě RD, jsem naš…
kossakowski1980
Před 9 lety
3
Zkušenosti s těmito úchytkami
Dobrý den, máte zkušenosti s těmito úchytkami? Nemůžu se rozhodnout, které by byly lepší.. Budou se…
zuzinkas
Před 9 lety
3
Fasáda nebo kamenný obklad. Co se dává dříve?
áZdravím, v jakém pořadí jste dokončovali váš domeček? Nyní máme na domě jednu vrstvu lepidla s p…
spaly
Před 7 lety
16
Plovoucí základovka, máte někdo zkušenost?
Ahoj všem, máte někdo místo základových pasů plovoucí základovku, ať už svépomocí nebo dodavatelsky…
1karel1
Před 9 lety
22
1
2
…
739
740
741
742
743
…