O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vinyl Expona Domestic - zkušenosti a fotky
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda má někdo jakoukoli negativní zkušenost s vinylem Expona Domestic? …
hhranolka
Před 9 lety
5
Zkušenosti s firmou Dřevostavby Vaněk
Máte někdo zkušenosti s firmou Dřevostavba Vaněk? Děkuji M.
janikdomek
Před 9 lety
6
3D povlečení, zkušenost s kvalitou?
Ahoj...chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenost s kvalitou tohoto povlečení: http://loz…
maja3.s
Před 9 lety
3
Umělý ratan, nábytek, květináče v bílé barvě - zkušenosti
Řeším výběr ratanových květináčů a nábytku na terasu. Přemýšlím nad bílou a antracitovou barvou. Ch…
kkoudelka
Před 9 lety
3
Jak máte vyřešený přístup k odpadům pod vanou?
Ahoj, chtela bych se zeptat zkusenejsich jak maji vyreseny pristup k odpadum pod vanou. Vana bude o…
1pepino
Před 9 lety
7
Předokenní žaluzie, když už mám zalité věnce
Ahoj, mám dotaz.. Máme zalité věnce a nějak se nám zalíbili venkovní žaluzie. Je otázka, je pozdě n…
tulda27
Před 8 lety
17
Odvoz zeminy - kde nabídnout?
Dobrý den, rád bych se zeptal kde jste inzerovali odvoz hliny Z vašeho pozemku. Tak, abyste nemuse…
nada222
Před 9 lety
4
Daň z nabytí pozemku v květnu 2016
Dobrý den, chceme koupit pozemek a teď jednáme o ceně. Snažím se na internetu zjistit, jestli byl…
mariyanka
Před 9 lety
5
sponzor fóra
Hloubka zapuštěného skla v rámu u oken
Dobry den, vybirame plastova okna mezi firmou VEKRA a FENSTAR. Nasel jsem u nich rozdil v hloubce z…
rad5
Před 9 lety
9
Skladba podlahy ve 100 letém RD
Zdravím a prosím o rozseknutí malého záseku. Skrátím to : 100 let starý barák, kamenné základy ..…
akoinac
Před 9 lety
5
Společný vjezd na dva pozemky - jde to?
Dobrý den, je možné aby dva pozemky (dva různí vlastníci) měli společný vjezd na pozemek viz obráze…
zuzka3112
Před 9 lety
4
Kuchyně Cígler - máte zkušenost?
Ahoj, nemáte někdo náhodou zkušenosti s kuchyňským studiem Cígler? Jejich brněnský showroom nás hod…
verunky
Před 9 lety
2
Projektant z Jičína a okolí
Zdravím, chystáme se stavět a hledáme projektanta. Máte tip na šikovného projektanta z Jičína a oko…
katkad7
Před 9 lety
3
Návrh koupelna - co by jste změnili?
Prosím co by jste změnili na naší koupelně? Zařizujeme náš první společný byt takže budu ráda za ná…
majenab
Před 9 lety
9
Sháním Knihu: Chlapec v pruhovaném pyžamu - John Boyne
Dobrý den všem, nutně sháním knihu Chlapec v pruhovaném pyžamu od autora: John Boyne. Pokud by ji …
semka329
Před 9 lety
1
Výška podlahy - pomoc
Ahoj, poprosil bych Vás o Váš názor k naší skladbě podlahy dle projektanta viz. příloha, zda je tak…
hanluk
Před 9 lety
21
Zmizení koťat
Prosím o radu..v pátek mi porodila kočka 4 koťata o které se vzorně starala. Dnes ráno ještě byli v…
kochov
Před 5 lety
12
Stavba RD v ochranném pásmu
Dobrý den, chtěli jsme si postavit rodinný dum u rodičů na zahradě, ktera je v blízkosti JZD. Na ži…
slabici
Před 9 lety
8
Koupelna - dobré tipy, rady, zkušenosti a vychytávky
Máte koupelnu? my ne... (jak jste z mých aktuálních koupelnových spamů určitě pochopili) - a tak by…
janinka49
Před 9 lety
4
Zvířecí koutek v bytě - inspirace
Ahoj, jsem ve fázi zařizování bytu a zajímalo by mě, jak mají Vaši mazlíčci, především ti, co je c…
aneta_hanusova
Před 4 lety
11
Kde všude obložit koupelnu?
Ahoj všem. Název tématu je možná trošku legrační, ale asi nejvíce vystihuje můj dotaz. Přikládám …
maroussia
Před 9 lety
23
Popraskané spoje SDK, čím to je?
Hezký den, bydlíme v pronájmu a budeme se stěhovat do panelového bytu. Tady v pronájmu majitelka na…
tynasss
Před 9 lety
3
Příčkovky Heluz 14 broušené na zdící pěnu
Ahoj, zdil jste někdo z tohoto materiálu příčkovky na zdící pěnu? Jde mi o to,zda raději nezdít vni…
hbboy
Před 9 lety
2
Sousedi jsou proti stavbě betonového plotu, řešení
Zdravím potřebuji poradit, koupili jsem domeček s pozemkem, který sousedí s veřejnou komunikací a s…
eviknufik
Před 9 lety
15
Jak dispozičně vyřešit 4+1?
Prosím o radu, nápad jak dispozičně vyřešit náš byt. Potřebujeme získat dva samostatné dětské pokoj…
dalmil
Před 9 lety
26
Kdy jste dávali venkovní parapety?
Ahoj,mohu se zeptat kdy jste dávali venkovní parapety? Máme je objednané s oknama,ale nevím,zda se …
hbboy
Před 9 lety
2
Oxes III. Etapa na Kladně - kupujete tam někdo byt?
Zdravím, je tady někdo kdo taky kupuje byt od firmy OXES na kladně? Nebo má někdo zkušenosti s tout…
majenab
Před 9 lety
1
Rozdělení a přepsání pozemku
Dobrý den, chci stavět dům na pozemku, který je ve vlastnictví mé matky. Jelikož tam už jeden dům …
sanysobotkova
Před 9 lety
4
Můžete mi prosím sdělit jak je rozdíl troubou A a troubou B?
Máte chuť si zahrát na detektivní pátrání? Můžete mi prosím sdělit jaký je rozdíl mezi troubou A a …
hedunika
Před 9 lety
5
Trubky od topení - nechat přiznané nebo skrýt?
Prosím Vás o radu/názor. Děláme totální rekonstrukci panelákového bytu a řešíme teď, co s trubkami …
joy_
Před 9 lety
17
1
2
…
744
745
746
747
748
…