O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak vysoký komín?
Ahoj, prosím o radu jak vysoký komín koupit. Jedná se o bungalov, Výška hřebene střechy 5,7m, v pro…
ondra_cha
Před 9 lety
5
Černá sprchová vanička, jste spokojeni?
Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli někdo máte černou sprchovou vaničku? Jste spokojené nebo by bílá…
guzelimm
Před 9 lety
1
Prosím poraďte s pokládkou dlažby
Prosím o radu podlahy máme vylité anhydridem ze dne 22.3.2016 myslíte,že už můžeme pokládat?Připadá…
zeneva
Před 9 lety
8
Vinylová podlaha Amtico - odstín White oak - SF3W2548
Ahoj, nemáte někdo tento odstín vinylové podlahy? Ráda bych viděla foto, jak podlaha vypadá polože…
zuzajda2
Před 9 lety
1
Koupě pozemku na přelomu roku - kdy podat přiznání k dani z nemovitosti?
12/2015 jsme koupili pozemek vedený jako ornou půdu v lokalitě pro výstavbu RD. Zápis do KN proběhl…
vladimirsvorba
Před 9 lety
3
Jak poznám poměr ceny a kvality u nabídky kuchyně?
Když mi truhlář nebo studio nacení kuchyňskou linku, jak poznám, kdo nabízí nejlepší poměr ceny a k…
boonek
Před 9 lety
1
Eurookna od firmy HR Svatobořice - Mistřín - reference
Najde se někdo, kdo má okna od této firmy? Děkujeme za reakce a zkušenosti.
strample58
Před 9 lety
1
Plánek obývacího pokoje s kuchyní - rozložení
Dobrý den, finišujeme plánek pro domeček (bungalov 4+1) a už jsme v koncích s rozložením kuchyně s …
paavvllaa
Před 9 lety
5
sponzor fóra
Připomínky k návrhu bungalovu 4kk
Dobrý den, momentálně jsme ve fázi tvoření našeho budoucího domečku. Jedná se o bungalov 4+kk, o…
hanih
Před 9 lety
7
Strop z trapézových plechů, ocel nosníku a betonu, má někdo?
Ahojte, prosím, máte někdo strop z ocel nosníku, trapéz plechu a betonu? Kolik stojí? Vyjde prý le…
nany24
Před 9 lety
1
Bankovní zástava KB alias dohoda o správě kupní ceny
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poskytnout všeobecný vzor ´´ Dohoda o správě kupní ceny…
vladimirsvorba
Před 9 lety
8
Granitový dřez z Polska - ano či ne?
Nemáte někdo prosím zkušenost s granitovými dřezy z Polska prodávanými konkrétně na aukru? Líbí se …
pluskalka
Před 9 lety
3
Zateplení - Canaba Chico
Mám dotaz na zateplení základových pasů a zateplení celého domu Chico. Řešil jste to někdo, necháva…
monika841
Před 9 lety
1
Dům ve tvaru L, které uspořádání je lepší?
Dobrý den. Prosím, poraďte,která verze domu je lépe řešena? Sousedy budeme mít pouze ze 2 světový…
sklenaro
Před 9 lety
15
Kuchyně kvalitní, ale za rozumnou cenu
Dobrý den, poprosím o tip(nejlépe osobně vyzkoušený) na kuchyň.linku,nechci drahou,ale nechci,aby …
jancip
Před 9 lety
15
Luftuj.cz - recenze
ahojte, ma niekto skusenost s touto spolocnostou? Davali ste si od nich nieco robit? ako ste boli…
requied
Před 9 lety
4
Jak si zvyknout na nové bydlení?
Ahoj, asi je to hloupý dotaz, ale asi si potřebuju s někým pokecat :-D... Před časem jsme se s man…
tomasisk
Před 9 lety
12
Zdi z Porothermu a schody z Ytongu
Ahoj, chci se zeptat, zda máte někdo kombinaci zdiva z Porothermu (nebo broušených cihel obecně) a …
tomy52
Před 9 lety
3
Jak vybrat sprchové dveře do niky?
Chtěla bych poprosit o pomoc při výběru sprchových dveří do niky.Máme zděný sprcháč bez vaničky-s r…
marvac
Před 9 lety
1
Kombinovaná varná deska - zkušenosti
Ahoj, Zařizujeme kuchyň a jedním z věcí, kterou resim je to, jakou varnou desku. Vzhledem k tomu, …
zuzajda2
Před 9 lety
7
Projektant - VPC, Hradec Králové, Pardubice
Ahoj, plánujeme stavbu domku kousek od Hradce Králové a jsme rozhodnuti stavět z vápenopískových c…
marushkap
Před 8 lety
7
Okenní profily - rady
Dobrý den, prosím o radu a doporučení na výběr profilu Mám užší výběr: Fenstar - Evolutive Aron…
sismato
Před 8 lety
11
Bungalov 4kk - zhodnocení projektu
Dobrý den chtěla bych poprosit o zhodnocení a připomínky k návrhu projektu našeho domku. Dům je …
bamak
Před 9 lety
12
Co to je a jak se toho zbavit?
Ahoj, letos se nám příšerně rozmohl v trávníku tento plevel. Ví někdo, jak se jmenuje a co na něj …
janekj
Před 9 lety
7
Jakou značku barvy koupit na štít domu do dřeva?
Chceme obložit štíty baráku do dřeva a nemůžeme se rozhodnout jakou značku barvy koupit. Jakou máte…
goldman
Před 9 lety
2
Rekonstrukce podkroví
Ahoj potřebovala bych radu bydlíme ve starém domě cca z 30tých let a je malý proto jsme se rozhodl…
goldman
Před 9 lety
4
Plastové obrubníky, se kterými jste spokojeni?
Můžete mi prosím doporučit dobré plastové obrubníky, se kterými máte zkušenost? Plánujeme je okolo …
rostlinky_cz
Před 6 lety
7
Dobrý den,potřebuji poradit,máme vnitřní okna zlatý dub,jakou barvu interiérových dveří zvolit?
Dobrý den,potřebuji poradit barvu interiérových dveří,máme vnitřní okna barvy zlatý dub,podlahu ješ…
rebut
Před 9 lety
2
Vyúčtování za vodu - reklamace
Dobrý den, máte někdo zkušenost s reklamací vyúčtování za vodu? V únoru jsme se přestěhovali a t…
iveee
Před 9 lety
1
Zkušenosti s firmami Cetos a Adorn z Příbrami
Chtěl bych se zeptat p.t. obecenstva, má-li někdo zkušenost s jednou nebo oběma oknařskými firmami …
lopp
Před 9 lety
3
1
2
…
757
758
759
760
761
…