O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Doporučíte firmu, která dělá dřevostavbu formou stavebnice?
Můžete prosím doporučit firmu, která dělá dřevostavby formou stavebnice ? Nechci to na klíč, pouze …
wildsweetie
Před 9 lety
11
Jakou podlahu do staršího domku, když máme malé dítě a kočku?
Ahoj, prosím o radu, zkušenosti jaká by byla nejvhodnější podlaha, do domku když máme malé dítě a k…
jana1991
Před 9 lety
1
Cena elektroinstalace od firmy
Ve faktuře od firmy na rekonstrukci elektroinstalace mám položky za montážní práce 69 hodin 15870 K…
jonnyj
Před 9 lety
2
Stavba domu na klíč, tip na firmu
Přemýšlíme o stavbě domu na klíč. Stavěl jste někdo s pardubickou b.i.b? Jsme z Královéhradecka. Na…
stavimedum
Před 8 lety
11
Eleketrokotel Protherm Rejnok 14kw a vytapeni elektrikou v baracku 3+kk
Prosim, mam par otazek: 1) kolik platite mesicni zalohy, kdyz mate vse na elektriku, vcetne vytap…
deto_oesya
Před 9 lety
7
Finanční poradce - Jižní Čechy
Zdravím, nemáte někdo kontakt na dobrého finančního poradce z Jižních čech? Krom kvality jen jedna …
lufinka13
Před 9 lety
2
Projektant z okolí Strakonic
Krásný den, Znáte šikovného projektanta z okolí Strakonic? Případně i cenu a délka realizace. …
lucijee27
Před 8 lety
5
Máte někdo kuchyň ze Sconta - vaše zkušenosti?
Ahoj všem, nemáte někdo kuchyň ze Sconta? Jaké jsou vaše zkušenosti, je kvalitní? Minulý měsíc jsme…
tigga
Před 9 lety
1
sponzor fóra
Příjezdová cesta ke garáži a chodníčky. Jaká je zhruba cena?
Chystáme se dělat příjezdovou cestu a chodníčky, ale bydlíme na vesnici a není tu moc možností koh…
utety
Před 7 lety
4
Digestoř do kuchyně - ano či ne?
Chtěla bych se zeptat, je tu někdo kdo v kuchyni nemá vůbec digestoř? Jaký na to máte názor? Je ta …
radim2015
Před 8 lety
15
Staré dveře - čim jste natírali?
Čím jste prosím natírali staré dveře - barva nebo lak? A lesklá, matná nebo polomatná barva? Ráda b…
bayt
Před 9 lety
1
Návrh na bungalov - připomínky
Ahoj, s přítelem chceme stavět bungalov v malé vesnici. Čeká nás částečná demolice starého domu (č…
sismato
Před 9 lety
12
2 koberce na sobě, ale shrnují se - čím podložit a jak připevnit?
Bydlíme v paneláku ve zvýšeném přízemí a pod námi se netopí. Máme od země hroznou zimu. Do dětského…
romcatko1
Před 9 lety
4
Koupelnový nábytek na míru
Mate prosim niekto skusenost? Chceme biely leskly a mame aj vyklenok a preto tam musi byt na mier…
zuzanenka
Před 9 lety
1
TČ x elektrokotel x plynový kotel x krb s výměníkem
Ahojte střecháčci, zase si přicházím pro rady a ocením, pokud se se mnou podělíte o své zkušenosti…
maj85da
Před 9 lety
1
2
...
3
87
Změna stavby před kolaudací
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Máme nakreslený projekt v HELUZu, ale přemýšlíme nad Durisolem. Mys…
wario
Před 9 lety
6
Projekt Hyacint v Modřanech, jak se tam žije?
Ahoj, zajima me konkretne projekt Hyacint mezi hlavni silnici a poliklinikou. Jak se tam zije, stav…
gepe
Před 8 lety
3
Ventilátor Cata, máte ho někdo?
Zase tu jsem pro radu. Vybírám ventilátory. Potřebuji s průtokem 130m3/h, tak jsem vybrala CATA X-M…
nada222
Před 9 lety
2
Zkušenost s firmou Stavebnice RD s.r.o neboli Domy snů
Dobry den, s manželem se koukáme na firmy, které staví zděné domy a narazili jsme na stránku www.d…
lukoslav
Před 7 lety
9
Návrh a rekonstrukce 3+1 69 m2, co říkáte?
Zdravím plánuj koupi bytu, 3+1 v Kladně 69m2 v příloze posílám součastný stav a muj navrah na re…
fuggas00
Před 9 lety
1
Návrh rekonstrukce bytu - vaše názory
Zdravím plánuj koupi bytu, 3+1 v Kladně 69m2 v příloze posílám součastný stav a muj navrah na re…
blueman
Před 9 lety
5
Vazníky nebo klasický krov na přízemní dům se sedlovou střechou?
budu stavet prizemní dum 8x14 pouze prizemní se sedlovou střechou,se sklonem sřechy cca 30st.(mam …
pettrus1210
Před 5 lety
27
Dům Chico - úložný prostor nad schody + uzavření pračky pod schody
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jste někdo řešil a vyřešil dvě věci: 1). úložný prostor nad…
jakuda
Před 9 lety
3
Je možné stornovat schválené stavební povolení?
Dobrý den, je možné stornovat schválené stavební povolení, když ještě nemáme stavební rozhodnutí? …
bamak
Před 9 lety
5
Jak velký dětský pokoj?
Zdravím, právě jsme ve fázi upravování projektu RD a máme trošku dilema ohledně velikosti dětských …
nadlomil
Před 3 lety
1
2
40
Kde sehnat baterie v barvě mosaz, měď nebo bronz?
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, chtěla bych do koupelny sérii (umyvadlovou a podomítkovou v…
tirano
Před 9 lety
3
Nemáte zkušenost s bránou tohoto typu?
Dobrý den, nemá někdo zkušenost s bránou tohoto typu? Pojezd v kolejnici, materiál hliník. Konkrétn…
kobymx5
Před 9 lety
1
Řešil někdo posunutí elektrické přípojky?
v průběhu stavby jsem zjistil, že projektantovi se nepovedlo "trefit" umístění el. přípojky. ta pří…
maximsoon
Před 9 lety
6
Zkušenosti s firmou dřevostavby Morava s.r.o. z Třince
Mám prosím dotaz, zda někdo stavěl s touto firmou, pokud ano, ocenila bych recenze .. Děkuji :-)
kkamcatko
Před 8 lety
2
Máte někdo zkušenost s plechovou střechou a jejím uchycením?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s plechovou střechou a jejím uchycením ? Chtěl bych poprosit o tip na …
hamikaw
Před 9 lety
10
1
2
…
773
774
775
776
777
…