O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Bungalov G servis Generace plus, máte někdo?
Prosím o radu, stále si lámeme hlavu, který bungalov, pozemek máme veliký tudíž dvoupodlažní domek …
marketa_vr
Před 9 lety
1
Rozměr skla před krbovou vložkou
Strechacci znova se na vas obracim s prosbou l radu. Je nejak dano ze zakona jak siroke event. Dlou…
puhelin
Před 9 lety
6
Projektant Chomutov a okolí
Přeji krásný den střecháčci... chtěla bych se zeptat, zda neznáte někdo šikovného projektanta ta…
semisss
Před 9 lety
1
Zabezpečení domu - alarm, ano či ne?
Zajímá mě Váš názor, zda je podle Vás nutné mít u novostavby alarm např. od Jablotronu apod. Máme v…
jumpmans
Před 9 lety
14
Shanime nekoho dobraho na fasadu garaze,nevite o nekom?Veverske Kninice
Fasada dvou garaze a pripadne i zamkova dlazba.
abecedka
Před 9 lety
2
Vestavná trouba v rohu kuchyně
Ahoj holky, potřebuji poradit. Budeme mít troubu s MW ve vysoké skříni umístěné v rohu kuchyně. Hne…
verunky
Před 9 lety
2
Obývák v africkém stylu - poradíte?
Ahoj, přeju si obývací pokoj laděný do afrického (koloniálního) stylu. Obývák máme světlý, prosto…
sammaelka
Před 9 lety
1
Souhlas obce se stavbou, připojení k síti apod.
Ahoj vsem. Budeme stavet s pritelkyni u nas ve vesnici a potrebujeme souhlas obce se stavbou, pripo…
1karel1
Před 9 lety
3
sponzor fóra
Stavební firma Beroun, Praha - západ
Dobrý večer všem! Nemáte prosím tip na stavební firmu z Prahy - západ, případně Berounska a okolí?…
jitu22
Před 8 lety
10
Prosím o pomoc s výběrem obkladu/dlažby
Měli jsme vybraný obklad Concept od spol. Rako ve světle béžové barvě, bohužel jsme teď před objedn…
hantec
Před 9 lety
7
Retifikovaná dlažba - ano nebo ne?
Ahoj, kdo máte doma retifikovanou dlažbu. Stojí za to si připlatit? Je lepší na údržbu? Zanáší sesp…
jonnyj
Před 9 lety
5
Jaké životní pojištění k hypotéce?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakou životní pojistku jste zvolili k hypotéce. Chceme pojistku p…
beruska80
Před 8 lety
14
Našla jsem stránky, kde se dá orientačně vypočítat cena domečku. Perfektní pro orientační cenu
http://www.precizni-drevostavby.cz/web/page/41-inspirace-hruba-kalkulace-ceny-domu.aspx
cudla78
Před 9 lety
4
Plynový kotel + ventilátor v jedné místnosti
Je pravda, že nesmí být v jedné místnosti plynový ( kombinovaný) kotel a ventilátor zároveň, kvůli …
nicko2
Před 9 lety
7
Zateplení podkroví v novostavbě
Dobrý den, jdu si pro radu ohledně zateplení podkroví v novostavbě. Stavíme přízemní dům s obyvate…
atexone
Před 9 lety
26
Koupelna - její rozvržení
Dobrý den, myslíte, že jde do koupelny o velikosti 2 000 x 3 000 mm (š x hl) umístit vanu, sprchový…
jejeku
Před 9 lety
6
Boiler Ariston - recenze
Ahoj, máte doma někdo boiler Ariston? Uvažuji ho koupit místo současné karmy, údajně byl navržen p…
kriistl
Před 9 lety
3
Kde koupit zeminu - Kladno a okolí?
Dobrý den, nevíte, kde v okolí Kladno koupit ne moc drahou zeminu vhodnou pro založení trávníku?
jonnyj
Před 9 lety
2
Stavební povolení nebo ohláška pro stavbu chaty - ano či ne?
Dobrý den prosím o radu jak nejlépe vyřešit naši situaci. Chtěli by jsme si postavit chatu.Na pozem…
krocandurman
Před 9 lety
5
Únorové úrokové sazby u bank
Krásný den všem přeji, chtěla bych si udělat takový nástřel Vašich úrokových sazeb. V srpnu nám ko…
postavil
Před 9 lety
7
Litinové nádobí, jste spokojeni?
Ahoj, máte zkušenost s litinovým nádobím? Pokukuji po grilovací desce, jen se neumím rozhodnout, j…
liax
Před 8 lety
7
Jakou spolehlivou stavební firmu si vybrat?
Zdravím všechny zkušené i méně zkušené stavaře na tomto fóru. O co jde? Vlastním stavební pozemek v…
stavaramater
Před 9 lety
30
Interierové dveře - zkušenost
Dobrý den, máte prosím někdo tyto dveře, je větší náchylnost na rozbití skla, když není orámované n…
jarkap7
Před 9 lety
1
Co udělat lépe?
Drazí, prý už je vidět světlo na konci tunelu, co se týká stavební části, a cítím, že přichází moje…
mitote
Před 9 lety
11
Jak zadělat nebo vyplnit drážky pro rozvedení elektra?
Ahoj, ahoj ... poraďte nezkušenému, jak zadělat nebo vyplnit drážky po rozvedení elektra. Jedná …
wendhelin
Před 9 lety
6
Máte zkušenost s potahovou látkou Inari, Berlin či Savana?
Nemáte prosím někdo některou z těchto potahových látek na sedačce či křesle? Na internetu každý pro…
jaasminka
Před 9 lety
1
Porcelanosa marmi - s lištou nebo bez?
Máte někdo v koupelně? s lištou nebo bez? nemůžu se rozhodnout. Jestli máte někdo fotku budu moc rá…
lat
Před 9 lety
1
Máte někdo obklady ve stejně rovině jako omítku?
Máte někdo obklady ve stejné rovině jako omítku? jak jste postupovali? nejprve omítka, a pak obloži…
lat
Před 9 lety
4
Jak vyřešit dětskou zábranu?
Chtěla bych poprosit o nějaké tipy nebo nápady, jak máte řešené dětské zábrany na schodiště? Dívala…
tomy52
Před 9 lety
11
Stavební dozor - platit od hodiny či celková suma?
Ahoj všem, manžel přišel s tím, že mu chlap nabídl stavební dozor (budem stavět svépomocí) s tím, ž…
maran78
Před 9 lety
7
1
2
…
775
776
777
778
779
…