O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vstupní dveře do bytu - prosím poraďte
Ahoj, chtěla bych poprosit o vaše zkušenosti s výběrem vstupních bytových dveří. Jedná se o byt v …
jirik87
Před 8 lety
5
Jak se má poskládat zemnicí pásek?
Ahoj, prosim Vas jak se ma pokladat zemnici pasek? Slysel jsem hodne nazoru. Nekdo na stojaka nekdo…
petrsv1000
Před 9 lety
1
2
33
Termoizolační omítka
Prosím o typ, zkušenosti, rady a vůbec info na termoizolacni omítku. Máme postaveno z heluz 40 STI…
3ddi3
Před 9 lety
2
Výstavba čističky odpadních vod s filtrací a bezodtokovou jímkou
Dobrý den, budeme stavět na pozemku, kde nebudeme mít možnost se v budoucnu připojit k veřejné kan…
angie.shy
Před 9 lety
4
Posuvné dveře do pouzdra (stěny) - tip firmy z Prahy
Dobrý den, máte někdo posuvné dveře ale skleněné ? Můžete mi doporučit firmu, která je vyrábí ? Po…
horvathova3
Před 9 lety
1
Jak postupovat při vrácení peněz?
Zdravim, Prosim o radu. Meli jsme sepsanou smlouvu o stavbu rd. Byla dana zaloho atd. Rozvazali js…
zdenna
Před 9 lety
4
Stavba chaty do 25m² - orientační cena
Vubec nemam predstavu kolik muze stat stavba chaty :-) jake jsou vase zkusenosti? Dekuji
sedmikraska008
Před 7 lety
8
Kdo již staví mohu poprosit o náhled na výkaz výměru?
Zdravím mohl bych někoho, kdo již staví či má postaveno poprosit o náhled jeho výkazu výměr? Proto…
postavil
Před 9 lety
7
sponzor fóra
Výkaz výměr, rozpočet od stavební firmy
Zdravím, mohl bych někoho kdo již staví poprosit o zaslání (náhledu) dopněného výkazu výměr od stav…
mitote
Před 9 lety
5
Doporučení firmy na stavbu chaty na rekreaci
Prosím o radu.S manželem si chceme nechat postavit chatu 2+1 nebo 3+kk. Jak jsem psala zatím využ…
travas
Před 8 lety
3
Kondenzační kotel a nízkoteplotní spád
Mohl by nám prosím někdo vysvětlit proč při použití plynového kondenzačního kotle (stejně tak to pl…
jonnyj
Před 9 lety
3
Projekt RD - připomínky
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o názor k projektu RD. Dům budeme obývat s manželem na důchod. …
inkajanakova
Před 9 lety
4
Bude ladit obývák s kuchyní?
Ahoj. Moc prosím o radu. Máme spojenou místnost cca 36 m2 obývák s kuchyní. Kuchyň již máme od truh…
plechanec
Před 8 lety
20
Mikrovlnná trouba do provence kuchyně - Gorenje či jiná?
Prosím prosím, je tu někdo, kdo má tuto mikrovlnku? http://mikrovlnne-trouby.heureka.cz/gorenje-mo…
emca29
Před 9 lety
2
Vikýře nebo střešní okna?
Řešíme jestli dát vikýře nebo střešní okna. Jaký jsou výhody/nevýhody, co byste spíše volili?
jumpmans
Před 6 lety
12
Zkušenost se zavěšením těžkých věcí na Ytong tvárnice
Ahoj, máte někdo zkušenosti se zavěšením těžkých věcí na ytong tvárnice? Mám na mysli např. skříně …
roman_
Před 4 měsíci
11
Nová krbová kamna do původního kouřovodu?
Prosím poraďte (omlouvám se předem za asi stupidní dotaz). Máme v obývacím pokoji zadělaný "kouřovo…
petrmm
Před 9 lety
6
Má někdo zkušenost s žaluzií uvnitř okna?
Jak je to s poruchovostí a případnou opravou? Můžete doporučit nějakého výrobce? Jak se zhruba pohy…
dudlle
Před 9 lety
1
Žaluzie podomítkové - doporučení firmy z Brna
Prosím poraďte,jaké máte žaluzie jak jste spokojeni, máme představu na el. pohon asi podomítkové má…
catt82
Před 9 lety
3
SDK zaklopen a co teď?
Dobrý den, děláme obytné podkroví, máme zatepleno, parozábranu a teď chlapi dělají sádroše... A co …
kafr
Před 9 lety
8
Návrh koupelny zdarma
Prosím, máte nějaké kontakty, kdo by mi udělal návrh koupelny myslím rozložení sanity bez poplatku?…
parley3
Před 9 lety
8
Designový ventilátor do koupelny - jaký?
Dobrý den, dokončujeme novou koupelnu a řeším vyber ventilátoru. Doporuci někdo zajímavý a kvalitní…
maitland
Před 9 lety
3
Lednička vestavěná vs. volně stojící
Jakou zvolit ledničku? Volně stojící nebo vestavěnou? Jaké máte názory, zkušenosti?
zuzekk
Před 9 lety
17
Podložka pod click vinyl - ano či ne?
Do přízemí s podlahovým topením budeme dávat click vinyl a váháme, zda použít tu podložku pod něj n…
sammaelka
Před 8 lety
3
Střecha Tondach Samba 11 - černá, nemáte jí někdo?
Dobrý den, prosím nemáte někdo tuto střešní krytinu na svém domku? Prosím případně o zkušenost a …
hanulkaha
Před 9 lety
3
Umístěny varné desky v rohu, máte někdo?
Umístění varné desky v rohu kuchyně,máte někdo?Je to v dnešní době vůbec moderní? :-|
petula720
Před 8 lety
20
Bílá barva na dřevěné dveře a zárubně
Dobrý den, prosím poraďte, čím natřít staré dřevěné dveře a zárubně... Máte někdo zkušenost s Dulux…
hruskovalucy
Před 9 lety
3
Odkrytí starých trámu, jak vyřešit?
Prosim o radu, rozhodli jsme se v domecku zhodit podhledy a odkryt tramy. Ty jsou vsak osetreny zel…
krocandurman
Před 9 lety
10
Dispozice kuchyně
Dámy mám dotaz. Zvažuji jestli kuchyň dohromady s obývákem propojená jídelním stolem, a nebo kuchyň…
jenny.kay
Před 9 lety
5
Zkušenosti s dýhovanou podlahou
Dobrý den, uvažujeme o nákupu dýhované podlahy do celého domu, konkrétně značka Par-ky Pro a Lo…
majak78
Před 6 lety
7
1
2
…
776
777
778
779
780
…