O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Najde se někdo kdo navrhuje interiéry?
Ahoj střecháčci, najde se tady někdo kdo by mi navrhl obývací pokoj a kuchyň? Nemusí to být přímo p…
lucianap
Před 9 lety
1
Zábradlí místo skla plný polykarbonát, dá se použít?
Zdravím, dá se použít jak výpln pro zábradlí místo kaleného skla plný polykarbonát? Mělo by to vych…
jumpmans
Před 9 lety
9
Funkce vestavné elektrické trouby, jakou vybrat?
Ahoj, potřebovala bych poradit s výběrem trouby. Na co se soustředit a na co si dát pozor? Které f…
kofinek
Před 8 lety
1
2
40
Sprchový set nebo sprchový panel?
Co byste si raději dali do sprchového koutu? Ideálně značka, typ,... :-) Výhody/nevýhody u obojího?…
lulii
Před 9 lety
3
Podle čeho vybrat spotřebiče?
Možná položím hloupí dotaz, ale nějak nevím, kde se chytit při vybírání spotřebičů do kuchyně. Jasn…
kafr
Před 9 lety
6
Dlažba do celého domu - ano či ne?
Ano či ne? Výhody, nevýhody...? Kdo máte, jak moc je to studené? Nebo volit raději vinyl? Dlažba mi…
zubr487
Před 4 lety
23
Odpovídá cena střechy realitě?
Ahoj, dosta jsem kompletni cenovou nabidku strechy na klic. Komplet krovy, late, tasky tondach, i s…
simusin
Před 9 lety
15
Ahoj, máte prosím některá zkušenost se spotřebiči do kuchyně SMEG, konkrétně s řadou Colonial?
Případně reálné foto, díky moc :-)
andy21
Před 9 lety
1
sponzor fóra
Digestoř do kuchyně spojené s obývákem
Ahoj, jdu si pro radu ohledně digestoře. Máme kuchyni spojenou s obývákem a jídelnou. Digestoř bych…
alisek
Před 9 lety
3
Máte někdo keramický dřez z Ikey, je praktický?
Ahojky, máte někdo keramický dřez z Ikey? Líbí se mi, ale je praktický? Děkuju za názory :-)
tallly
Před 9 lety
2
Je nutné mít odvětrávání garáže?
Ahoj stavaři, je nutné mít odvětrávání garáže? Někde jsem se doslechl, že dveře či okno k tomu n…
wendhelin
Před 9 lety
3
Jak omítnout betonového schodiště?
Ahoj stavaři, můj dotaz tkví v tom, jak omítnout betonové schodiště. Měl jsem na mysli lepidlo a…
wendhelin
Před 9 lety
18
Kdo máte podlahu v dekoru dřeva, jak se vytírá?
Kdo máte podlahu v dekoru dřeva, jak se vytírá? Tenhle typ dlažby jsem vždy viděla jen takový hrubý…
stejnov
Před 9 lety
1
Podle čeho vybírat topný žebřík do koupelny?
Podle čeho vybírat topný žebřík do koupelny? Je něco, na co si dát pozor, čeho si všímat? Nebo je t…
ekyticka
Před 9 lety
2
Ostrůvek v kuchyni - ano či ne?
Ahoj, libi se mi ostruvek v kuchyni s varnou deskou. Predstavovala bych si ho dostatecne siroky a d…
adelkav
Před 9 lety
4
Jak velkou chráničku kabelu jste používali do desky na elektriku?
Ahoj, jak velkou chráničku kabelu jste používali do desky na elektriku? Díky :)
ondra_cha
Před 9 lety
5
Jakou velikost ostrůvku?
Ahojky, jak velké máte ostrůvky v kuchyni a kolik místa máte na projití kolem něj? V kuchyni za ost…
verunky
Před 9 lety
3
Vestavěná skříň - vyráběl jste si někdo sám?
vyráběl jste si někdo sám vestavěnou skřín s otevíracími dveřmi? že by byla v rohu místnosti a svis…
123mili
Před 8 lety
1
2
38
Litá podlaha případně vinyl s efektem lité podlahy
Dobrý den, jsme nešťastní z výběru podlahy. Původně jsme chtěli vinyl a to světlé dřevo, nakonec js…
lokomotiva13
Před 3 lety
12
Jakou střešní krytinu na pergolu?
Zdravím. Budu budovat pergolu a rozhoduju se co dát jako střešní krytinu. Váhám mezi dutinkovým pol…
radim83
Před 6 lety
6
Dispozice kuchyně - prosím o rady
Ahoj, prosím o připomínky k návrhu dispozice kuchyně. Místnost navazuje na jídelnu, která pokračuj…
hhranolka
Před 9 lety
11
Dobrá firma na klimatizaci? (Brněnsko, Zlínsko)
Dobrý den, mohli byste mi poradit nějakou dobrou (prověřenou) firmu pro návrh a montáž klimatizace…
petr1984
Před 9 lety
2
Pro pobavení
Ahoj, nalezla jsem docela vtipnou kombinaci obrázků. Aneb, pat a mat a akci. :-) Co na to řikát…
martinamit
Před 9 lety
4
Co bydlí v řadové zástavbě a mají v domě průjezd - garáž. Jak máte rozmístěné?
Ahoj vsem, chtela bych poprosit ty, co bydli v řadové zastavbe a mají v domě prujezd -garaz. Jestli…
deniisek19
Před 9 lety
16
Vlastní zdroje + hypotéka
Dobrý den, prosím o informaci, chystáme se s přítelem stavet domek, pozemek je můj a vlastní zdroje…
hbboy
Před 9 lety
5
Neřešil jste někdo zvýšení příkonu u RD??
Moc prosím o radu, neřešili jste někdo zvýšení příkonu u RD? Máme problém, že jsme koupili RD, ale …
dmklimesovi
Před 9 lety
9
ČOV vs. jímka vs. septik v případě, že v obci není veřejná kanalizace
Všechny moc prosím o radu. Chystáme se stavět v obci, kde není a ani se neplánuje veřejná kanalizac…
vrajmantak
Před 9 lety
8
Špatná míra vchodových dveří, řešení
Ahoj.Chci se Vás zeptat,kdo máte zkušenosti.Chlapík co zaměřoval okna a dveře,tak zaměřil špatně dv…
inkajanakova
Před 9 lety
25
Hypotéka + půjčka na rekonstrukci
Dobrý den.Chtěli bychom koupit domek. Cena je 800tis. Nemáme ale žádnou velkou rezervu, tutíž bycho…
maki25
Před 9 lety
7
Výmalba obývací pokoj - inspirace
Ahojte, potřebovala bych poradit. Pořídili jsme byteček a nechali jsme zatím původní tapety v obývá…
sarkas4996
Před 9 lety
9
1
2
…
777
778
779
780
781
…