O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Podomitková baterie - jak vyřešit problém?
Ahojky, moc prosim o pomoc lepime obklady a zjitili jsme ze nam remeslnici utopili (usadili prilis …
martas85
Před 5 lety
6
Ideální vzdálenost na chatu či chalupu
Zajímalo by mne jaká je podle Vás ideální vzdálenost ,kterou jste ochotni na chatu jezdit. ;-) Po p…
tometa
Před 9 lety
5
Jak vyřešit pracovní desku na Ikea kuchyň?
Prosím, jak vyřešit pracovní desku na Ikea kuchyň? Desky z Ikea mají 63,5cm, ale běžně prodejné des…
nitro
Před 9 lety
9
Architekt pro dům ve svahu y Jižních Čech
Hledáme dobrého architekta pro stavbu domu ve svahu v Jižních Čechách. Nevíte o někom nebo kde hled…
alulan
Před 9 lety
1
Kdy začít řešit Čov?
Ahoj všem, chci se zeptat - zavčasu - kdy začít řešit čov? Z OŽP víme, že s povolením nebude problé…
slabici
Před 9 lety
3
Jak zateplit půdu?
Zdravím, potřebovali bychom radu jak zateplit půdu. Jedná se o půdu u normálního RD co bude po…
nitro
Před 9 lety
19
Mat vs. lesk obkladu v jedné místnosti, máte někdo?
Máte někdo matné i lesklé obklady v jedné koupelně? Našla jsme konečně obklady, co se mi líbí i muž…
koffen
Před 9 lety
1
Jaké máte zkušenosti s dlažbou Rako Board (dekor dřeva)?
Ahoj, uvažujeme o dlažbě s dekorem dřeva pro prostory obývacího pokoje spojeného s kuchyní a pro ch…
janabk
Před 9 lety
1
sponzor fóra
Výběr bytu
Dobrý den, právě řešíme s přítelem koupi družstevního bytu. Ale nevíme zda si máme radši vybrat o n…
blueman
Před 9 lety
9
Žaluzie na zasklenou lodžii
Ahoj, nastěhovali jsme se do panelákového bytu, který má zasklenou lodžii. Ráda bych tam pořídila…
marmolea
Před 9 lety
2
Vytápění domu přímotopy, jaká jsou náklady?
Dobrý den, mám dotaz.Přemýšlíme o koupi domu,ale jsou tam elektrické přímotopy, 20h levného a 4h dr…
hbboy
Před 9 lety
7
Větráky v koupelně a na WC - zkušenosti
Ahoj lidi, podělíte se o zkušenosti s větráním v koupelně na na WC v domě? Koupelnu máme s oknem, W…
ventilatory
Před 1 rokem
9
Bílá indukce od Siemens, neviděli jste?
Hledám bílou indukci od Siemens a nemůžu nic nají. Pomůže mi někdo ? Děkuji.
andrejkazaw
Před 9 lety
1
2
34
Difuzně otevřená/uzavřená dřevostavba, podlahové vytápění, rekuperace a malá krbová vložka?
Dobrý den, prosím o radu, jak prosím co nejlépe nakombinovat tyto naše požadavky? ješte nestavíme, …
michaelaemail
Před 9 lety
2
Difuzně otevřená/uzavřena dřevostavba - podlahové topení, rekuperace a krbová vložka
Dobrý den, prosím o radu, jak prosím co nejlépe nakombinovat tyto naše požadavky? ješte nestavíme, …
requied
Před 9 lety
2
Čím začít?
Ahoj všichni. Přemýšlíme o stavbě domu. Najde se někdo zkušený a ochotný a poradí? Otázka je čím z…
geodett
Před 9 lety
8
Doporučte sušičku prádla A+++
Můžete mi někdo doporučit osvědčenou sušičku na prádlo A+++? Můžete mi také poradit na kolik kg prá…
lindaaa10
Před 9 lety
1
Chránička kabelu
Ahoj stavaři, jsem v elektrice amatér a jediný co o ní vím je, že nemám strkat prsty do zásuvky…
hanzik
Před 9 lety
12
V čem nám nejlépe a nejdéle čerstvé vydrží koupená šunka a klobásky atd.?
V čem vám nejlépe a nejdéle čerstvé vydrží koupená šunka a klobásky atd. Díky za rady a info :)
michgluc
Před 9 lety
9
Prosím spěchá - digestoř
Dělají nám stropní izolace a teď na mě vybafli, že tam nemáme rouru k odsavači a mám jí hned jít ko…
verunky
Před 9 lety
10
Je dobrá věc automatické vypnutí u varné desky?
holčiny kdo máte varné desky je dobrá věc Automatické vypnutí ? mám vybrané a u některých to je …
adjanni
Před 9 lety
7
Kolik Vás stála základová deska pro dům 150 m2? Jaká je cena za sejmutí ornice a výkopové práce?
Kolik Vás stála zakladová deska pro dům 150 m2? Víte samostatně cenu za sejmutí ornice a výkopových…
zuzaaanka
Před 9 lety
3
Jak řešíte zajištění hypotéky?
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jak řešíte zajištění hypotéky? Jeden finanční poradce nám radí uděl…
ellfka
Před 9 lety
5
Projektant Ústí nad Orlicí a okolí
Dobry den, nevite nekdo o dobrem a levnem projektantovi (nechceme ptojekt za 100 00,-) usti nad orl…
kubasoff
Před 9 lety
2
Na kolik zhruba vyjde tento plot?
Ahoj , prosím o zkušenosti, na kolik zhruba vyjde tento plot (bez dřevěných planěk -pouze kalkulace…
dawerius
Před 9 lety
7
Oplocení pozemku na budoucí výstavbu
Ahoj, koupili jsme stavební pozemek a zajímá mě,jak jste řešili oplocení - stavět se bude cca 2 rok…
antoinet
Před 9 lety
11
Teplovodní krb - doporučení
Prosím o radu co z čeho se uděla přívod vzduchu (nasavaní vzduchu ) v základové desce. Doporučíte …
bchannu
Před 9 lety
4
Podlahové vs. radiátorové topení
Ahoj, vim ze je to tu stale do kola ale za celou dobu co se to tu resi kazdej prisel k nejakym zkus…
radim83
Před 9 lety
1
2
46
Černé garnýže - ano či ne?
Ahoj holky, mám dilema. Děláme doma velkou rekonstrukci, kuchyň, jídelna a obývak. Teď jsem s rozho…
besssi
Před 9 lety
1
Hypotéka od GE money bank
Zdravím. Bral jste si někdo v poslední době hypotéku od GEMB na výstavbu domu? Jak jste čerpali pen…
vladimirsvorba
Před 9 lety
28
1
2
…
779
780
781
782
783
…