O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Doporučen firmy na stavbu domu ve Zlínském kraji
S jakou firmou ve zlínském kraji jste byli spokojené na stavbu rodinného domku (čas dodání, cena, s…
twinka89
Před 9 lety
1
Kvalitní firma na stavbu plotu za rozumné peníze
Dobrý den, doporučil byste někdo kvalitní firmu na stavbu zděného plotu za rozumné peníze? Přikládá…
sobii
Před 9 lety
5
Trvalé bydliště původního majitele, co s tím dělat?
Zachvíli to bude rok , co budeme bydlet v domě , který jsme si koupili. Puvodní majitel má stále u …
vrajmantak
Před 9 lety
7
Stropy ze sádrokartonu - nedostatky
Dobrý den, máme problém, na který jsme stále nenašli odpověď, tak to zkusím tady. V létě 2015 js…
buzek
Před 8 lety
20
Zkušenosti s tímto granitovým dřezem
Ahoj, máte někdo zkušenosti s těmito dřezy z Aukra? Vypadají super a za skvělé ceny. Máte někdo? Dí…
solaris
Před 9 lety
8
Nechal jste si již někdo vyčistit rekuperaci?
Nechal jste si již někdo vyčistit rekuperaci? Pokud ano, po jak dlouhé době? Jaká byla cca cena. M…
hhranolka
Před 8 lety
5
Jak jste vyřešili zastínění okénka v kuchyni?
prosím,jak jste vyřešili zastínění okénka v kuchyni?naše má rozměry 240*50cm a říkám si,jestli dát …
kotatko03
Před 9 lety
5
Váš názor na tento projekt
Dobrý den, rád bych Vás požádal o Váš názor na tento projekt. Nechal jsem se inspirovat a částeč…
radek84
Před 9 lety
1
2
40
sponzor fóra
Program na návrh kuchyně
Zdravim vas vsechny, poradte mi prosim jestli exzistuje program na 3D navrh kuchyne, ktery bych si …
bamak
Před 9 lety
2
TP Eurookna, zkušenosti
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s touto firmou? Uvažujeme o dřevohliníkových oknech, ale na recenze j…
petr_hodik
Před 3 lety
10
Další dispozice koupelny - vaše názory
Ahoj, poprosil bych o zhodnocení třech variant dispozice koupelny, popř. o další - lepší varianty. …
jenies
Před 9 lety
2
Osvětlení kuchyňské linky pod oknem
Prosím o rady, nápady zkušenosti. Kuchyň bude vypadat zhruba jako na obrázku, do U a velká část pra…
monikan89
Před 8 lety
11
VPC Cihly - vaše zkušenosti a rady
Dobrý den, chtěl bych se s vámi poradit ohledně těchto VPC cihel. V české republice je k dispozic…
dyrup
Před 3 lety
1
2
...
3
63
Jak hledat pozemky prodávané přímo obcí?
Máme vyhlídnutý pozemek, který je součástí projektu realizovaného obcí. Problém je, že starosta obc…
jaasminka
Před 9 lety
3
Podlaha z dřevěných prken - ano nebo ne?
Prosím, podělte se o své zkušenosti s přípravou, pokládkou, užíváním a údržbou klasické prkenné pod…
wegar
Před 8 lety
8
Na co se zaměřit při první prohlídce domu před koupí?
Jsem stavebni laik, budu kupovat (poprve v zivote) starsi rodinny dum (spíše normální i když starší…
nobondgirl
Před 9 lety
10
Máte někdo prosím zkušenosti s těmito podlahami?
Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s výrobou této podlahy? http://interez.sk/ak-si-myslite-ze-v…
lumys
Před 9 lety
1
Dřevostavby - firma v okolí Olomouce
Má někdo zkušenost s prověřenou firmou, která staví dřevostavby na klíč v okolí Olomouce? Moc děkuj…
petusha87
Před 9 lety
6
Začínáme stavět, kde začít?
Ahoj všem, máme hotovou představu jak by měl vypadat náš dům - projekt amatérsky nakrslen a teď nás…
mp77
Před 9 lety
7
Jakou variantu jídelního setu by jste zvolili?
Prosím o názor...:-) Kuchyň je vanilková (světlá), podlaha ořech (tmavý), dveře dub (světlý). Židle…
besssi
Před 9 lety
9
Doporučte značku tapet vhodných i do dětského pokoje
Prosím, poradili byste mi v jakém eshopu či kamenné prodejně v Praze bych našla pěkné a kvalitní ta…
cibulenka1
Před 9 lety
3
Doporučíte stavební dozor ve Staré Boleslavi
Hledám spolehlivý stavební dozor na léto 2016 ve St. Boleslavi. Doporučíte mi prosím někoho vyzkouš…
komenska
Před 9 lety
1
Pečící vestavná trouba - jakou doporučujete?
Zařizuji si kuchyň a ráda bych znala Vaše názory na vestavnou troubu ;-) Jelikož ráda peču i vařím …
adjanni
Před 9 lety
9
Hrubá stavba bungalov cca 151 m2 - jaká je orientační cena?
Ahoj, jaké je orientační cena za práci hrubé stavby - bungalov 151 m2?(deska,obvodové zdivo, příčky…
luckydaisy
Před 9 lety
10
Pomník Čez
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo čekal na pomník 9 měsíců? Mame na pozemku stary cca…
horvathova3
Před 9 lety
11
Doporučte firmu, která staví RD v Moravskoslezském kraji
Ahoj strechacci, mate doporuceni na firmu co stavi RD a byli jste s nimi spokojeni??? Popripade i r…
lucianap
Před 9 lety
1
Maté tip na stavební firmu pro výstavbu RD v Roudnici nad Labem?
Hledame mensi spolehlivou firmu pro vystavbu RD v Roudnici, ci jejim okoli, mate nekdo nejake zkuse…
ellfka
Před 9 lety
1
Okna s HS portálem - projdou Blower door testem?
Ahoj, uvažujeme o okně s HS portálem. Ale narazili jsme na to, že prý neprojde Blower door testem, …
landerkh
Před 7 lety
1
2
51
Indukce nefunguje, dá se to opravit?
Mám těsně po záruce indukční desku Zelmer. Dvě plotýnky za sebou nejdou. Musím chvíli vymačkávat na…
nupta
Před 9 lety
4
Je k získání hypotéky na novostavbu potřeba mít schválený projekt?
Asi mám hloupý dotaz, ale nevím, kde toto vyčíst: Je ke získání hypotéky na novostavbu potřeba mít…
angie.shy
Před 9 lety
14
1
2
…
780
781
782
783
784
…