O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Largo 98/25 - odhad ceny pro banku
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s odhadem ceny u Largo 98/25 od RD Rýmařov pro banku?
girlonfire
Před 9 lety
1
Moderní kuchyně oddělená stěnou ze skla
ahoj, prohlížela jsem si stránky o bydlení, protože chci rekonstruovat kuchyň. viděla jsem tam oddě…
kutild
Před 9 lety
3
Elektrický rozvaděč - provizorní umístění
Chystám se momentálně koupit a umístit stavební rozvaděč, abychom měli elektřinu na stavbu. Mám nap…
ivcis2
Před 8 lety
12
Barva koupelny - inspirace
Ahoj, hledám inspiraci, jak by asi mohla vypadat naše koupelna. Nejsem ale plně rozhodnutá po barvu…
taitey
Před 9 lety
27
Krbová kamna s výměníkem Termo Rossella Plus, Nordica- recenze
Zdravím, máte někdo zkušenosti s těmito kamny? Líbí se nám a vyhovují našim požadavkům na vytápění,…
lendavenda
Před 9 lety
2
ČOV Topas 5 - recenze
Prosím MÁTE NĚKDO ČOV TOPAS 5? máme ji v projektu a jaksi přítel našel špatné recenze.MOC DĚKUJI
evasojkova
Před 7 lety
3
Americká lednice - kdo má zkušenosti?
Chtěla!a bych obnovit diskusi,jelikozta,co tu byla, je uplne mrtva...Máte některá Samsung RF24FSEDB…
zuzka3112
Před 8 lety
21
Darování pozemku a darovací daň
Dobrý večer, prosím o radu. Můj otec chce mě a manželovi darovat pozemek, na kterém si chceme post…
saina
Před 9 lety
8
sponzor fóra
Bodovky do omítky, existuje něco takového?
Chci Vás poprosit o radu jako úplný laik, jsou nějaké zápustné bodovky které jsou ultratenké a šly …
requied
Před 9 lety
3
Ratanové jídelní židle - zkušenosti a šli by jste do nich znovu?
Zaujaly mě ratanové židle k jídelnímu stolu, původně jsem chtěla z masivu. Máte typ na nějaké kvali…
korodujicividle
Před 9 lety
11
Podlaha z Hornbachu - jste spokojený?
Dobrý den, jaká je kvalita podlah z Hornbachu? Máte někdo zkušenosti? Dnes jsme byli v Hornbachu a …
josef_vavra
Před 6 lety
25
Atypické okno, jaké stínění?
Nevím si rady se stíněním na atypické okno. Vertikální žaluzie nám tam nejdou dát, protože máme sád…
inkajanakova
Před 9 lety
13
7 novostaveb na rozhraní Petřvald - Šenov, jsi náš budoucí soused?
Nechci psát ulici, ale kdo zde kupuje domek, tak vi 👍🏼 jsou 2 typy, 4 čtverce a 3 obdelniky
leknicka
Před 9 lety
1
Rozdíly mezi osobním a podílovým vlastnictvím?
Dobrý den, ráda bych se zeptala za zásadní rozdíly,resp.výhody a nevýhody podílového vlastnictví. …
crv
Před 9 lety
6
Odvětrávaná fasáda Siding - lze něčím nabarvit?
Zajímalo by mě, zda někdo nemá zkušenost s přebarvením sidingu. Koupili jsme starší dům s touto fas…
pseudoledvina
Před 9 lety
1
Na kolik vyjde projekt na demolici případně částečnou demolici domů?
Ahoj všichni, nevíte někdo na kolik vyjde projekt na demolici případně částečnou demolici domů? D…
sismato
Před 9 lety
8
RK vazníky - zkušenost
Zdravím, je tu někdo, kdo má zkušenost s firmou RK vazníky? Uvítám recenze i na jinou firmu :-).…
zuzkaseznam
Před 9 lety
1
Cena za vypracování projektu
Dobrý den, dnes jsme dostali od projektanta cenovou kalkulaci za zpracování projektové dokumentace…
rogallka
Před 6 lety
1
2
35
Co vše mohou regulativa v územním plánu nařídit?
Hezký večer! Chtěla bych se zeptat, zda by mi někdo poradil, co vše mohou regulativy v územním plán…
radunka78
Před 9 lety
5
Hypotéka na výstavbu domu
Dobrý den, chtěl bych se obecně zeptat, jaké máte v současnosti zkušenosti s hypotékami na výstavb…
jonnyj
Před 9 lety
20
Jaký typ barvy do šatny a jaký typ barvy na krb?
Prosím o radu, slyšela jsem, že je dobré šatnu vymalovat speciální barvou na šatny, aby nedocházela…
marmolea
Před 9 lety
3
Vertikální žaluzie - jaká je údržba?
Ahojky holky :-) Chtěla jsem se zeptat, zda některá nemáte zkušenost s udržováním vertikálních žal…
petachuda
Před 9 lety
1
Podkrovní dům s galerii - inspirace
Ahoj všem, chtěli bychom nějaký moderní podkrovní dům s galerií nad obývacím pokojem. Schody byc…
krocandurman
Před 9 lety
6
Jaké podlahy jsou vhodné do bytu?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké podlahy jsou vhodné do bytu? Kvalita, cenová dostupnost, vaše…
aanett
Před 9 lety
6
Střešní krytina od firmy Pyramida - recenze
Ahoj, máte někdo na střeše " plastové " tašky od firmy PYRAMIDA? Docela mě to zaujalo jak vlastno…
jiri_svoboda
Před 9 lety
4
Kuchyně od výrobce Black Red White - zkušenosti
Jakou máte zkušenost s kuchyní od výrobce Black Red White, typ Savana avenue - dýha matná. Máme od …
xlostris
Před 9 lety
3
Pračka Hotpoint-Ariston WMD 843BS EU Futura
Nemáte někdo zkušenosti s pračkou HOTPOINT-ARISTON WMD 843BS EU Futura? Moc se mi líbí její paramet…
abecedka
Před 9 lety
5
Projekt bungalov L - názory
ahojda tak mám uplně první nástřel od projektanta samozřejmě to musíme upravit nějak upravit, na…
andik.cz
Před 9 lety
11
Jak postupovat u přípojky k RD?
Jak postupovat u přípojek k RD. Ve vnitř máme instalace hotove, přípojky jsou na hranici pozemku. J…
flakac
Před 9 lety
9
Alfa 1 Plus od Gservis, máte někdo?
Ahoj stavebníci, rádi bychom postavili domek dle projektu Gservisu Alfa 1 Plus - pokud máte někdo n…
davecom
Před 9 lety
1
1
2
…
782
783
784
785
786
…