O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Silné magnety na magnetickou zeď, kde je pořídit?
Mám část zdi v obýváku natřenou magnetickou barvou. Klasické magnety na ní ale hůř drží. Potřeboval…
fitzyk1987
Před 9 lety
5
Lepení vinylu svépomocí - postup
Ahoj, mám dotaz na ty, kteří lepili vinyl sami bez pomoci firmy, na anhydrid. Máme zalitou podlahov…
mirimi
Před 9 lety
12
Odhad ceny domu 5kk s 2G, Heluz
Dobrý večer všem. Já vím, že je to ožehavé - a že se na to nedá kloudně odpovědět, ale kolik peněz …
lindikova
Před 9 lety
3
Špatná zkušenost s hypoteční bankou
Také vám přijde, že hypotéka u této banky patří k těm nejhorším v ČR? Že kromě podpisu nové smlouvy…
druk
Před 9 lety
17
Okna, dveře nebo garážová vrata Siena Rosso, nebo Macore na Přerovsku, Novojičínsku, Valašské Mez. ?
Máte někdo prosím dveře, okna nebo garážová vrata v těchto barvách?
eelin88
Před 9 lety
1
Laminátová podlaha na původní parkety, ano či ne?
Zdravím, máte někdo zkušenost s uložením laminátové (plovoucí) podlahy na parkety? V panelovém …
mirimi
Před 9 lety
3
Firmy s montovanými domy, u kterých si sestavíte dům samy
Dobrý den, ahoj :). Prosím o tipy na dodavatele montovaných domů, kteří vám dodají vše potřebné, al…
kocicak123
Před 9 lety
2
Inzulinová pumpa a indukční deska
Dobrý den, koupila jsem si indukční desku (ještě nevím jestli bohužel :-() a mám inzulínovou pum…
elza42
Před 9 lety
9
sponzor fóra
Z okna udělat balkonové dveře - je potřeba posudek či stavební povolení?
Prosím o radu. Chtěli bychom místo okna, v obývacím pokoji, balkon. Výška by zůstala stejná, tím pá…
foxm
Před 9 lety
6
Čerpání hypotéky
Chtěli bychom si vzít hypotéku na stavbu rod. domu. Nějaké fin. prostředky máme, máme byt, a půjčil…
damada
Před 9 lety
6
Kotel na dřevo v technické místnosti - ano či ne?
Prosim, mate nekdo umisten kotel na drevo v technicke mistnosti uvnitr domu? Zajimalo by me, jak mo…
jumpmans
Před 9 lety
18
Doporučí někdo dobrého zedníka z Blanska a okolí?
Zdravím, sháníme dobrého zedníka na hrubou stavbu. Chtěli bychom začít stavět cca v březnu/dubnu 2…
sband
Před 8 lety
3
Dům " pro seniory" na klíč - firma Jihomoravský kraj
Dobrý den, s manželem si chceme postavit malý domek (zatím využívaný jako chata do budoucna k trval…
inkajanakova
Před 9 lety
11
Co říkáte na tuhle koupelnu?
Ahoj, mohl bych znát Váš názor na kouplkové uspořádání? Bohužel to jinak nepůjde udělat. Máme 2900x…
zdenna
Před 9 lety
1
2
39
Stavba na hranici pozemku - soused má problém, co s tím?
Ahoj mám takový problém, vypadá to, že soused z levé strany nebude souhlasit se stavbou na hranici.…
kkaccullka
Před 7 lety
1
2
44
Jaké vytápění zvolit u novostavby?
Zdravím všechny odborníky a nadšence, chystáme se stavět difuzně otevřenou dřevostavbu - bungalo…
eficenka
Před 9 lety
1
2
...
3
74
Zjištění přípojek inženýrských sítí
Zdraví, pri obhlidce pozemku nam maklerka tvrdila ze pozemek je uz pripojeny na inz. site nicme…
hreny
Před 9 lety
3
Máte někdo zkušenost s poskládáním si kuchyně?
Ahojte, máte někdo zkušenost s poskládáním si kuchyně ? Myslím tím, že si koupím v obchodě jednotli…
geodett
Před 8 lety
7
Interiérové dveře z Polska - recenze
Ahojte, máte někdo zkušenost s nákupem dveří v Polsku? dívala jsem se, že tam mají jiné rozměry, ne…
mesalina
Před 9 lety
15
Záclony / závěs do okna v rohu, jak řešit?
Ahoj, mate fotky, jak jste resili zavesy/zaclony v obyvaku mame okna do rohu a pod nimi sedacku. …
peggy28
Před 9 lety
3
Opěrná zeď 2 m, jak vyřešit?
Pri bagrovani zakladu do roviny nam vznikne ve svahu vyskovy rozdil 2m. Muzete poradit, pripadne i …
rostlinky_cz
Před 9 lety
2
Akumulační nádrž, kde sehnat úzkou?
Potřeboval bych poradit z akumulační nádrži potřeboval bych nějakou úzkou a nebo placatou neřešil n…
kiss732
Před 9 lety
3
Oprava glazury na umyvadle, nevíte o nějakém přípravku?
Ahoj, máte někdo zkušenost s nějakým přípravkem, kterým by se opravila glazura na umyvadle? Dá se t…
1leontynka
Před 9 lety
3
Stavba na ohlášku a "kolaudace"
Ahoj, je tu někdo, kdo stavěl na ohlášku a nepřišli k němu domů na prohlídku? A ještě se zeptám - v…
puhelin
Před 9 lety
4
Jak spočítat kolik metru krytiny?
Ahoj, v planech se az tak nevyznam ale jak se da podle vykresu spocitat kolik bude plocha strechy a…
jiri_svoboda
Před 9 lety
6
Kamenný obklad v kuchyni - vaše inspirace
lidičky přemýšlím o kamenném obkladu který bych chtěla na krb tak i za pracovní plochu do kuchyně? …
svatba1261987
Před 9 lety
7
Točivé schodiště z obývacího pokoje
Lidi už nevím kde mám hledat inspiraci rekonstrujeme rodinný dům který má 3 bytové jednotky a chcem…
svatba1261987
Před 9 lety
1
Kuchyně dekor tmavá+světlá - jak použít?
Prosím co byste dali kuchyň-bily spodní díl,vez a tmavý vršek a korpusy nebo tmavý spodek a světlý …
a1503
Před 9 lety
4
Kde si nechat udělat grafický návrh koupelny?
Ahoj, prosím Vás mohl by nám někdo poradit kam zajet nechat udělat grafický návrh s budoucí cenou? …
samasa
Před 9 lety
2
Jakou barvou by jste vymalovaly?
Pořád se nemůžu rozhodnout jakou barvu vymalovat obyvák, aby vynikl krb. Chtěli jsme pískově žluto…
kotla
Před 9 lety
2
1
2
…
784
785
786
787
788
…