O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Sušička - nevím si rady s výběrem
Ahoj, chtěla bych si pořídit svoji první sušičku a trochu se v nich ztrácím. Čím víc si o sušičkách…
z_1_z
Před 9 lety
12
Pozemek od obce, je nějaký vzor žádosti?
Dobrý den,chci se zeptat je nějak přesný vzor o tom když chceme pozemek města a máme dát žádost. Ta…
jaasminka
Před 9 lety
6
Tip na mop
Chci vas poprosit o tipy na mop.Chtela bych koupit mop do 2tis. S rotacnim zdimanim.
bob32
Před 5 lety
19
ČEZ Distribuce vzdání se odvolání proti stavebnímu povolení
Dobrý den! Chtěl bych se zeptat zda někomu podařilo získat vzdání se odvolání proti stav. povolení …
nickspring
Před 9 lety
7
Sprchový kout nebo vana?
Ahoj :-) Otázka zní jasně - sprchový kout nebo vana v případě, že nelze mít obojí? Mám dilema, v by…
hbboy
Před 9 lety
18
Doporučíte firmu, která dělá dřevostavbu formou stavebnice?
Můžete prosím doporučit firmu, která dělá dřevostavby formou stavebnice ? Nechci to na klíč, pouze …
wildsweetie
Před 9 lety
11
Jakou podlahu do staršího domku, když máme malé dítě a kočku?
Ahoj, prosím o radu, zkušenosti jaká by byla nejvhodnější podlaha, do domku když máme malé dítě a k…
jana1991
Před 9 lety
1
Cena elektroinstalace od firmy
Ve faktuře od firmy na rekonstrukci elektroinstalace mám položky za montážní práce 69 hodin 15870 K…
jonnyj
Před 9 lety
2
sponzor fóra
Stavba domu na klíč, tip na firmu
Přemýšlíme o stavbě domu na klíč. Stavěl jste někdo s pardubickou b.i.b? Jsme z Královéhradecka. Na…
stavimedum
Před 8 lety
11
Eleketrokotel Protherm Rejnok 14kw a vytapeni elektrikou v baracku 3+kk
Prosim, mam par otazek: 1) kolik platite mesicni zalohy, kdyz mate vse na elektriku, vcetne vytap…
deto_oesya
Před 9 lety
7
Finanční poradce - Jižní Čechy
Zdravím, nemáte někdo kontakt na dobrého finančního poradce z Jižních čech? Krom kvality jen jedna …
lufinka13
Před 9 lety
2
Projektant z okolí Strakonic
Krásný den, Znáte šikovného projektanta z okolí Strakonic? Případně i cenu a délka realizace. …
lucijee27
Před 8 lety
5
Máte někdo kuchyň ze Sconta - vaše zkušenosti?
Ahoj všem, nemáte někdo kuchyň ze Sconta? Jaké jsou vaše zkušenosti, je kvalitní? Minulý měsíc jsme…
tigga
Před 9 lety
1
Příjezdová cesta ke garáži a chodníčky. Jaká je zhruba cena?
Chystáme se dělat příjezdovou cestu a chodníčky, ale bydlíme na vesnici a není tu moc možností koh…
utety
Před 7 lety
4
Digestoř do kuchyně - ano či ne?
Chtěla bych se zeptat, je tu někdo kdo v kuchyni nemá vůbec digestoř? Jaký na to máte názor? Je ta …
radim2015
Před 8 lety
15
Staré dveře - čim jste natírali?
Čím jste prosím natírali staré dveře - barva nebo lak? A lesklá, matná nebo polomatná barva? Ráda b…
bayt
Před 9 lety
1
Návrh na bungalov - připomínky
Ahoj, s přítelem chceme stavět bungalov v malé vesnici. Čeká nás částečná demolice starého domu (č…
sismato
Před 9 lety
12
2 koberce na sobě, ale shrnují se - čím podložit a jak připevnit?
Bydlíme v paneláku ve zvýšeném přízemí a pod námi se netopí. Máme od země hroznou zimu. Do dětského…
romcatko1
Před 9 lety
4
Koupelnový nábytek na míru
Mate prosim niekto skusenost? Chceme biely leskly a mame aj vyklenok a preto tam musi byt na mier…
zuzanenka
Před 9 lety
1
TČ x elektrokotel x plynový kotel x krb s výměníkem
Ahojte střecháčci, zase si přicházím pro rady a ocením, pokud se se mnou podělíte o své zkušenosti…
maj85da
Před 9 lety
1
2
...
3
87
Změna stavby před kolaudací
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Máme nakreslený projekt v HELUZu, ale přemýšlíme nad Durisolem. Mys…
wario
Před 9 lety
6
Projekt Hyacint v Modřanech, jak se tam žije?
Ahoj, zajima me konkretne projekt Hyacint mezi hlavni silnici a poliklinikou. Jak se tam zije, stav…
gepe
Před 8 lety
3
Ventilátor Cata, máte ho někdo?
Zase tu jsem pro radu. Vybírám ventilátory. Potřebuji s průtokem 130m3/h, tak jsem vybrala CATA X-M…
nada222
Před 9 lety
2
Zkušenost s firmou Stavebnice RD s.r.o neboli Domy snů
Dobry den, s manželem se koukáme na firmy, které staví zděné domy a narazili jsme na stránku www.d…
lukoslav
Před 7 lety
9
Návrh a rekonstrukce 3+1 69 m2, co říkáte?
Zdravím plánuj koupi bytu, 3+1 v Kladně 69m2 v příloze posílám součastný stav a muj navrah na re…
fuggas00
Před 9 lety
1
Návrh rekonstrukce bytu - vaše názory
Zdravím plánuj koupi bytu, 3+1 v Kladně 69m2 v příloze posílám součastný stav a muj navrah na re…
blueman
Před 9 lety
5
Vazníky nebo klasický krov na přízemní dům se sedlovou střechou?
budu stavet prizemní dum 8x14 pouze prizemní se sedlovou střechou,se sklonem sřechy cca 30st.(mam …
pettrus1210
Před 5 lety
27
Dům Chico - úložný prostor nad schody + uzavření pračky pod schody
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jste někdo řešil a vyřešil dvě věci: 1). úložný prostor nad…
jakuda
Před 9 lety
3
Je možné stornovat schválené stavební povolení?
Dobrý den, je možné stornovat schválené stavební povolení, když ještě nemáme stavební rozhodnutí? …
bamak
Před 9 lety
5
Jak velký dětský pokoj?
Zdravím, právě jsme ve fázi upravování projektu RD a máme trošku dilema ohledně velikosti dětských …
nadlomil
Před 3 lety
1
2
40
1
2
…
773
774
775
776