O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vytápění domu přímotopy, jaká jsou náklady?
Dobrý den, mám dotaz.Přemýšlíme o koupi domu,ale jsou tam elektrické přímotopy, 20h levného a 4h dr…
hbboy
Před 9 lety
7
Větráky v koupelně a na WC - zkušenosti
Ahoj lidi, podělíte se o zkušenosti s větráním v koupelně na na WC v domě? Koupelnu máme s oknem, W…
ventilatory
Před 1 rokem
9
Bílá indukce od Siemens, neviděli jste?
Hledám bílou indukci od Siemens a nemůžu nic nají. Pomůže mi někdo ? Děkuji.
andrejkazaw
Před 9 lety
1
2
34
Difuzně otevřená/uzavřená dřevostavba, podlahové vytápění, rekuperace a malá krbová vložka?
Dobrý den, prosím o radu, jak prosím co nejlépe nakombinovat tyto naše požadavky? ješte nestavíme, …
michaelaemail
Před 9 lety
2
Difuzně otevřená/uzavřena dřevostavba - podlahové topení, rekuperace a krbová vložka
Dobrý den, prosím o radu, jak prosím co nejlépe nakombinovat tyto naše požadavky? ješte nestavíme, …
requied
Před 9 lety
2
Čím začít?
Ahoj všichni. Přemýšlíme o stavbě domu. Najde se někdo zkušený a ochotný a poradí? Otázka je čím z…
geodett
Před 9 lety
8
Doporučte sušičku prádla A+++
Můžete mi někdo doporučit osvědčenou sušičku na prádlo A+++? Můžete mi také poradit na kolik kg prá…
lindaaa10
Před 9 lety
1
Chránička kabelu
Ahoj stavaři, jsem v elektrice amatér a jediný co o ní vím je, že nemám strkat prsty do zásuvky…
hanzik
Před 9 lety
12
sponzor fóra
V čem nám nejlépe a nejdéle čerstvé vydrží koupená šunka a klobásky atd.?
V čem vám nejlépe a nejdéle čerstvé vydrží koupená šunka a klobásky atd. Díky za rady a info :)
michgluc
Před 9 lety
9
Prosím spěchá - digestoř
Dělají nám stropní izolace a teď na mě vybafli, že tam nemáme rouru k odsavači a mám jí hned jít ko…
verunky
Před 9 lety
10
Je dobrá věc automatické vypnutí u varné desky?
holčiny kdo máte varné desky je dobrá věc Automatické vypnutí ? mám vybrané a u některých to je …
adjanni
Před 9 lety
7
Kolik Vás stála základová deska pro dům 150 m2? Jaká je cena za sejmutí ornice a výkopové práce?
Kolik Vás stála zakladová deska pro dům 150 m2? Víte samostatně cenu za sejmutí ornice a výkopových…
zuzaaanka
Před 9 lety
3
Jak řešíte zajištění hypotéky?
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jak řešíte zajištění hypotéky? Jeden finanční poradce nám radí uděl…
ellfka
Před 9 lety
5
Projektant Ústí nad Orlicí a okolí
Dobry den, nevite nekdo o dobrem a levnem projektantovi (nechceme ptojekt za 100 00,-) usti nad orl…
kubasoff
Před 9 lety
2
Na kolik zhruba vyjde tento plot?
Ahoj , prosím o zkušenosti, na kolik zhruba vyjde tento plot (bez dřevěných planěk -pouze kalkulace…
dawerius
Před 9 lety
7
Oplocení pozemku na budoucí výstavbu
Ahoj, koupili jsme stavební pozemek a zajímá mě,jak jste řešili oplocení - stavět se bude cca 2 rok…
antoinet
Před 9 lety
11
Teplovodní krb - doporučení
Prosím o radu co z čeho se uděla přívod vzduchu (nasavaní vzduchu ) v základové desce. Doporučíte …
bchannu
Před 9 lety
4
Podlahové vs. radiátorové topení
Ahoj, vim ze je to tu stale do kola ale za celou dobu co se to tu resi kazdej prisel k nejakym zkus…
radim83
Před 9 lety
1
2
46
Černé garnýže - ano či ne?
Ahoj holky, mám dilema. Děláme doma velkou rekonstrukci, kuchyň, jídelna a obývak. Teď jsem s rozho…
besssi
Před 9 lety
1
Hypotéka od GE money bank
Zdravím. Bral jste si někdo v poslední době hypotéku od GEMB na výstavbu domu? Jak jste čerpali pen…
vladimirsvorba
Před 9 lety
28
Doporučen firmy na stavbu domu ve Zlínském kraji
S jakou firmou ve zlínském kraji jste byli spokojené na stavbu rodinného domku (čas dodání, cena, s…
twinka89
Před 9 lety
1
Kvalitní firma na stavbu plotu za rozumné peníze
Dobrý den, doporučil byste někdo kvalitní firmu na stavbu zděného plotu za rozumné peníze? Přikládá…
sobii
Před 9 lety
5
Trvalé bydliště původního majitele, co s tím dělat?
Zachvíli to bude rok , co budeme bydlet v domě , který jsme si koupili. Puvodní majitel má stále u …
vrajmantak
Před 9 lety
7
Stropy ze sádrokartonu - nedostatky
Dobrý den, máme problém, na který jsme stále nenašli odpověď, tak to zkusím tady. V létě 2015 js…
buzek
Před 8 lety
20
Zkušenosti s tímto granitovým dřezem
Ahoj, máte někdo zkušenosti s těmito dřezy z Aukra? Vypadají super a za skvělé ceny. Máte někdo? Dí…
solaris
Před 9 lety
8
Nechal jste si již někdo vyčistit rekuperaci?
Nechal jste si již někdo vyčistit rekuperaci? Pokud ano, po jak dlouhé době? Jaká byla cca cena. M…
hhranolka
Před 8 lety
5
Jak jste vyřešili zastínění okénka v kuchyni?
prosím,jak jste vyřešili zastínění okénka v kuchyni?naše má rozměry 240*50cm a říkám si,jestli dát …
kotatko03
Před 9 lety
5
Váš názor na tento projekt
Dobrý den, rád bych Vás požádal o Váš názor na tento projekt. Nechal jsem se inspirovat a částeč…
radek84
Před 9 lety
1
2
40
Program na návrh kuchyně
Zdravim vas vsechny, poradte mi prosim jestli exzistuje program na 3D navrh kuchyne, ktery bych si …
bamak
Před 9 lety
2
TP Eurookna, zkušenosti
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s touto firmou? Uvažujeme o dřevohliníkových oknech, ale na recenze j…
petr_hodik
Před 3 lety
10
1
2
…
780
781
782
783
784
…