O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Domeček jako polička na zeď, kde koupit?
Ahoj holky, nemáte doma některá domeček jako polici v dětském pokoji? Pokud ano, pošlete prosím …
buurka
Před 9 lety
6
Návrh půdorysu - bungalov
Zatím jen orientační nákres našich představ, prosím o komentáře. Děkuji
aneri53
Před 9 lety
9
Dřevostavba na klíč vs. projekt
Ahoj, vůbec nic neví o stavení-ani můj přítel. Každopádně jsme koupili pozemek a jdeme do toho. Kou…
terkasofinka
Před 9 lety
29
Poraďte prosím - prodej pozemku pod cenou
Ahoj všichni, mám dotaz ohledně finančního úřadu. Moje máma koncem loňského roku prodala jeden sta…
bamak
Před 9 lety
28
Epoxidova podlaha v interieru - jak a čím ji udržujete?
Dobry den, mate prosim nekdo doma v interieru epoxidouvou podlahu, pokud ano jak a cim udrzujete? P…
samasa
Před 9 lety
5
Materiál eko kůže na sedačku - ano či ne?
Líbí se nám sedačka z eko-kůže, barva světlounce šedá. Chtěla bych se zepta na zkušenosti z eko kůž…
kotla
Před 9 lety
15
Hromosvod u PVC a dřeva - riziko při úderu blesku?
Hezký den. Rád bych se zeptal na názor ohledně provedení hromosvodu na difuzně otevřené dřevostavbě…
littleluu9
Před 9 lety
3
Nová parcela, starý domek a zbourat nebo louka?
Prosím o radu, řešíme, že bychom chtěli stavět dům, ale nemáme svůj vlastní pozemek, takže i pozeme…
lynxlynxx
Před 8 lety
17
sponzor fóra
Skvrny na linu - jak očistit?
Dobrý večer :) milé dámy měla bych takový dotaz - podařilo se nám na nově položené linoleum vylít…
brokolicenoblhoch
Před 9 lety
3
Infrapanely - jakého výrobce vybrat?
Dobrý den, chci si pořídit jako hlavní zdroj vytápění stropní infrapanely. Můžete mi prosím porad…
lleeenka
Před 9 lety
1
Largo 98/25 - odhad ceny pro banku
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s odhadem ceny u Largo 98/25 od RD Rýmařov pro banku?
girlonfire
Před 9 lety
1
Moderní kuchyně oddělená stěnou ze skla
ahoj, prohlížela jsem si stránky o bydlení, protože chci rekonstruovat kuchyň. viděla jsem tam oddě…
kutild
Před 9 lety
3
Elektrický rozvaděč - provizorní umístění
Chystám se momentálně koupit a umístit stavební rozvaděč, abychom měli elektřinu na stavbu. Mám nap…
ivcis2
Před 8 lety
12
Barva koupelny - inspirace
Ahoj, hledám inspiraci, jak by asi mohla vypadat naše koupelna. Nejsem ale plně rozhodnutá po barvu…
taitey
Před 9 lety
27
Krbová kamna s výměníkem Termo Rossella Plus, Nordica- recenze
Zdravím, máte někdo zkušenosti s těmito kamny? Líbí se nám a vyhovují našim požadavkům na vytápění,…
lendavenda
Před 9 lety
2
ČOV Topas 5 - recenze
Prosím MÁTE NĚKDO ČOV TOPAS 5? máme ji v projektu a jaksi přítel našel špatné recenze.MOC DĚKUJI
evasojkova
Před 7 lety
3
Americká lednice - kdo má zkušenosti?
Chtěla!a bych obnovit diskusi,jelikozta,co tu byla, je uplne mrtva...Máte některá Samsung RF24FSEDB…
zuzka3112
Před 8 lety
21
Darování pozemku a darovací daň
Dobrý večer, prosím o radu. Můj otec chce mě a manželovi darovat pozemek, na kterém si chceme post…
saina
Před 9 lety
8
Bodovky do omítky, existuje něco takového?
Chci Vás poprosit o radu jako úplný laik, jsou nějaké zápustné bodovky které jsou ultratenké a šly …
requied
Před 9 lety
3
Ratanové jídelní židle - zkušenosti a šli by jste do nich znovu?
Zaujaly mě ratanové židle k jídelnímu stolu, původně jsem chtěla z masivu. Máte typ na nějaké kvali…
korodujicividle
Před 9 lety
11
Podlaha z Hornbachu - jste spokojený?
Dobrý den, jaká je kvalita podlah z Hornbachu? Máte někdo zkušenosti? Dnes jsme byli v Hornbachu a …
josef_vavra
Před 6 lety
25
Atypické okno, jaké stínění?
Nevím si rady se stíněním na atypické okno. Vertikální žaluzie nám tam nejdou dát, protože máme sád…
inkajanakova
Před 9 lety
13
7 novostaveb na rozhraní Petřvald - Šenov, jsi náš budoucí soused?
Nechci psát ulici, ale kdo zde kupuje domek, tak vi 👍🏼 jsou 2 typy, 4 čtverce a 3 obdelniky
leknicka
Před 9 lety
1
Rozdíly mezi osobním a podílovým vlastnictvím?
Dobrý den, ráda bych se zeptala za zásadní rozdíly,resp.výhody a nevýhody podílového vlastnictví. …
crv
Před 9 lety
6
Odvětrávaná fasáda Siding - lze něčím nabarvit?
Zajímalo by mě, zda někdo nemá zkušenost s přebarvením sidingu. Koupili jsme starší dům s touto fas…
pseudoledvina
Před 9 lety
1
Na kolik vyjde projekt na demolici případně částečnou demolici domů?
Ahoj všichni, nevíte někdo na kolik vyjde projekt na demolici případně částečnou demolici domů? D…
sismato
Před 9 lety
8
RK vazníky - zkušenost
Zdravím, je tu někdo, kdo má zkušenost s firmou RK vazníky? Uvítám recenze i na jinou firmu :-).…
zuzkaseznam
Před 9 lety
1
Cena za vypracování projektu
Dobrý den, dnes jsme dostali od projektanta cenovou kalkulaci za zpracování projektové dokumentace…
rogallka
Před 6 lety
1
2
35
Co vše mohou regulativa v územním plánu nařídit?
Hezký večer! Chtěla bych se zeptat, zda by mi někdo poradil, co vše mohou regulativy v územním plán…
radunka78
Před 9 lety
5
Hypotéka na výstavbu domu
Dobrý den, chtěl bych se obecně zeptat, jaké máte v současnosti zkušenosti s hypotékami na výstavb…
jonnyj
Před 9 lety
20
1
2
…
782
783
784
785
786
…