O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Brali jste hypotéku na odhadovanou cenu nemovitosti i když jste stavěli svépomocí?
Dobrý den, chceme stavět dům o odhadované ceně nemovitosti 4.000.000 Kč, hypoteku míníme čerpat pos…
zenny2
Před 9 lety
8
Kam umístit televizi?
Ahoj, porad se nedokazu rozhodnout, kam dat v obyvaku televizi. Mam tri moznosti: 1) rozdelit obyv…
neanda
Před 9 lety
2
Cenový návrh od architekta. Myslíte, že je ok?
Co si myslíte o těchto cenách? Zajištění vstupních podkladů (sítě, územní plán apod) 3000 Kč Stud…
postavil
Před 9 lety
25
Nakupování na stavbu v Polsku
Zdravím, je tu někdo, kdo na stavbu a poté i vybavení typu sanita, dveře, obklady, dlažba a pod.…
kafecko
Před 9 lety
6
Hledám projektanta z Ostravy
Dobry den, shanime projektanta na vypracovani planu maleho bungalovu do 100m2. Mate, prosim, …
yamsick
Před 7 lety
4
Klassik 158 od Gservis. - stavíte někdo?
Dobrý den, chystáme se stavět dům Klassik 158 a byla bych vděčná za zkušenosti majitelů. Jestli by…
marta.g
Před 9 lety
1
Jak správně zapojit více světel v jednom okruhu přes smyčku?
Dobrý den, nejsem si jistý, jak správně zapojit více světel v jednom okruhu přes smyčku/odbočku.…
petrsv1000
Před 9 lety
12
Posuvné dveře jako příčka
Dobrý den, potřebovala bych poradit s rozdělením místnosti na dvě funkční jednotky. Jako ideální mi…
anansie40
Před 9 lety
11
sponzor fóra
Dřez či umyvadlo do technické místnosti. Co jste volili?
Zajímá mě, jaké umyvadlo či dřez jste vybrali do technické místnosti?? Chci tam nějaký velký a neví…
valentynka37
Před 7 lety
15
Máte zkušenost s dřezem od Franke set G72? (MRG 611)?
Nemáte náhodou doma dřez od Franke MRG 611 a v setu s baterii FG 7486? Tady jsem někde četla, že …
eri11
Před 9 lety
2
Dům 7,6 x 11,1 m - vaše připomínky
Zdravím, chystáme se stavět a než půjdeme za projektantem chtěl bych už mít konkretní návrh z kter…
wario
Před 9 lety
13
Silné magnety na magnetickou zeď, kde je pořídit?
Mám část zdi v obýváku natřenou magnetickou barvou. Klasické magnety na ní ale hůř drží. Potřeboval…
fitzyk1987
Před 9 lety
5
Lepení vinylu svépomocí - postup
Ahoj, mám dotaz na ty, kteří lepili vinyl sami bez pomoci firmy, na anhydrid. Máme zalitou podlahov…
mirimi
Před 9 lety
12
Odhad ceny domu 5kk s 2G, Heluz
Dobrý večer všem. Já vím, že je to ožehavé - a že se na to nedá kloudně odpovědět, ale kolik peněz …
lindikova
Před 9 lety
3
Špatná zkušenost s hypoteční bankou
Také vám přijde, že hypotéka u této banky patří k těm nejhorším v ČR? Že kromě podpisu nové smlouvy…
druk
Před 9 lety
17
Okna, dveře nebo garážová vrata Siena Rosso, nebo Macore na Přerovsku, Novojičínsku, Valašské Mez. ?
Máte někdo prosím dveře, okna nebo garážová vrata v těchto barvách?
eelin88
Před 9 lety
1
Laminátová podlaha na původní parkety, ano či ne?
Zdravím, máte někdo zkušenost s uložením laminátové (plovoucí) podlahy na parkety? V panelovém …
mirimi
Před 9 lety
3
Firmy s montovanými domy, u kterých si sestavíte dům samy
Dobrý den, ahoj :). Prosím o tipy na dodavatele montovaných domů, kteří vám dodají vše potřebné, al…
kocicak123
Před 9 lety
2
Inzulinová pumpa a indukční deska
Dobrý den, koupila jsem si indukční desku (ještě nevím jestli bohužel :-() a mám inzulínovou pum…
elza42
Před 9 lety
9
Z okna udělat balkonové dveře - je potřeba posudek či stavební povolení?
Prosím o radu. Chtěli bychom místo okna, v obývacím pokoji, balkon. Výška by zůstala stejná, tím pá…
foxm
Před 9 lety
6
Čerpání hypotéky
Chtěli bychom si vzít hypotéku na stavbu rod. domu. Nějaké fin. prostředky máme, máme byt, a půjčil…
damada
Před 9 lety
6
Kotel na dřevo v technické místnosti - ano či ne?
Prosim, mate nekdo umisten kotel na drevo v technicke mistnosti uvnitr domu? Zajimalo by me, jak mo…
jumpmans
Před 9 lety
18
Doporučí někdo dobrého zedníka z Blanska a okolí?
Zdravím, sháníme dobrého zedníka na hrubou stavbu. Chtěli bychom začít stavět cca v březnu/dubnu 2…
sband
Před 8 lety
3
Dům " pro seniory" na klíč - firma Jihomoravský kraj
Dobrý den, s manželem si chceme postavit malý domek (zatím využívaný jako chata do budoucna k trval…
inkajanakova
Před 9 lety
11
Co říkáte na tuhle koupelnu?
Ahoj, mohl bych znát Váš názor na kouplkové uspořádání? Bohužel to jinak nepůjde udělat. Máme 2900x…
zdenna
Před 9 lety
1
2
39
Stavba na hranici pozemku - soused má problém, co s tím?
Ahoj mám takový problém, vypadá to, že soused z levé strany nebude souhlasit se stavbou na hranici.…
kkaccullka
Před 7 lety
1
2
44
Jaké vytápění zvolit u novostavby?
Zdravím všechny odborníky a nadšence, chystáme se stavět difuzně otevřenou dřevostavbu - bungalo…
eficenka
Před 9 lety
1
2
...
3
74
Zjištění přípojek inženýrských sítí
Zdraví, pri obhlidce pozemku nam maklerka tvrdila ze pozemek je uz pripojeny na inz. site nicme…
hreny
Před 9 lety
3
Máte někdo zkušenost s poskládáním si kuchyně?
Ahojte, máte někdo zkušenost s poskládáním si kuchyně ? Myslím tím, že si koupím v obchodě jednotli…
geodett
Před 8 lety
7
Interiérové dveře z Polska - recenze
Ahojte, máte někdo zkušenost s nákupem dveří v Polsku? dívala jsem se, že tam mají jiné rozměry, ne…
mesalina
Před 9 lety
15
1
2
…
784
785
786
787
788
…