O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Podlaha - údržba
Vím, že je tohle naprosto stupidní dotaz, ale i tak mi to nedá. Ve starém bytě mám takovou plastick…
kkaccullka
Před 9 lety
4
Nevím si rady s projektem - pomůžete?
Ahoj všem, v první řadě je mi jasné, že musíme oslovit projektanta což taky uděláme, ale chtěli jse…
andy969
Před 9 lety
9
Novela stavebního zákona 2016
Zdravím všechny stavaře, nevíte někdo náhodou, jak je to s novelou stavebního zákona? Rád bych se v…
1karel1
Před 9 lety
5
(Ne)pravoúhlé rohy v novostavbě (Olomouc, Novosadský dvůr)
Zdravím všechny diskutéry, nedávno jsme koupili byt v novostavbě a odstupem času (při pokládání…
jenny.kay
Před 9 lety
4
Aljašský malamut podruhé - dají se potlačit jeho lovecké pudy?
Dobrý den, chci si pořídit malamuta, ale po přečtení diskuzi, si už nejsem tak jistá. Co se týká p…
gigi2
Před 9 lety
14
Zdravotně nezávadná "vinylová" podlaha, kterou vybrat?
Narazil jsme prakticky jen na dvě německé firmy: DISANO od HARO: http://www.sortim.cz/podlahy/di…
ptjj
Před 5 lety
1
2
...
3
78
Žulové kostky vs. dlažba
co je lepší?máme tak 150m2 a nevíme co dát,jen pro osobák.a nebo http://www.best.info/nas-sortiment…
sopta78
Před 9 lety
3
Tapety v koupelně
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s vynilovými tapetami v kúpelni. Niekde som …
zuzula777
Před 9 lety
1
sponzor fóra
Jaký je rozpočet na bungalov pro představu?
Dobrý den , uvažuji o stavbě bungalovu . Neměl by někdo kdo nějaký stavěl k nahlédnutí rozpočet . N…
michaela43
Před 9 lety
1
2
45
Dlažba do chodby
Prosím o tip máte někdo dlažbu imitaci mramoru barva smetanová až do mléčně hněda lesklý povrch? ně…
spaly
Před 6 lety
28
Leštěná dlažba vzor Verene, máte jí někdo?
Prosím,nemáte někdo lesklou/leštěnou dlažbu viz. vzor VERENE marble ale v barvě hnědé /oříškové/mlé…
nada222
Před 9 lety
4
Obklad Reale beige, máte někdo?
Prosím, máte někdo obklad REALE beige + Promenade beige + M.Mimesis marrón,nebo REALE marrón + Ecla…
evasojkova
Před 9 lety
2
Obklad Nairobi
Prosím, máte někdo obklad a dlažbu NAIROBI barva Brown +decor Listones a Luxor v koupelně?MOC DĚKUJ…
evasojkova
Před 9 lety
1
Vodoměrná šachta + napojení
V soucasnosti se chystam na kopani zakladu a pri te prilezitosti bych chtel vybagrovat diru na vodo…
hvezdicka84
Před 9 lety
10
Je povinnosti mít u venkovní kanalizace čisticí kus?
Ahojte,chtěl bych se zeptat,jestli je povinnost mít u venkovní kanalizace čistící kus (šachtu)?Prý …
tommi4
Před 9 lety
14
Sháním vhodnou realitní kancelář
Sháním vhodnou realitku která by mi pomohla s prodejem bytu na vesnici. Co se mi zatím zamlouvá je …
blueman
Před 9 lety
3
Sháním tyhle bodovky, neviděl někdo?
Prosím nevíte kde by jsem sehnala?
dzulinka25
Před 9 lety
13
Vakuové pytle na oblečení, jste spokojeni?
Sháním vykuové pytle na sezonní oblečení. Teď je mají v Tchibu a koukala jsem, že je má i Ikea. Mát…
cerberos1306
Před 9 lety
6
Kterou značku vestavných spotřebičů preferujete?
Ahoj střecháčci :-). Chtěla jsem se zeptat jakou značku vestavných spotřebičů preferujete? A jste s…
petrazakova7
Před 9 lety
1
2
46
Stavba v oblasti archeologických nálezů
Dneska jsem si znovu přečetl podmínky udělení stavebního povolení a máme tam napsané že jsme v obla…
zdenna
Před 9 lety
1
Jak dlouho do kolaudace?
Zdravím, získali jsme čerstvě stavební povolení, ale nikde jsem se ani nedočetl do kdy a co je pot…
angie.shy
Před 9 lety
10
Na kolik vás vyšla rekonstrukce?
Ahoj všem, ráda bych si udělala rozpočet na plánovanou rekonstrukci. Poprosila bych všechny, kd…
jenies
Před 9 lety
17
Umyvadlo na desku a podomítková umyvadlová baterie
Chtěla bych poprosit o radu ty, kdo mají umyvadlo na desce a nad ním podomýtkovou vodovodní baterii…
radar64
Před 9 lety
3
Než se kopne do země, jak vysoké jste měli náklady?
Jak vysoké jste měli cca náklady, než jste obdrželi stavební povolení a než jste koplido země? :-) …
angie.shy
Před 9 lety
20
Stavebni bouda Ostrava a okoli
Dobry den, shanime stavebni boudu v Ostrave a okolí. Jestli máte tip,prosim,ozvěte se. Děkuji…
jajin17
Před 7 lety
2
Stavební firma Veritas stavby - recenze
Zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenost s touto firmou ... má velmi hezké typové domy. Avšak refe…
vdavka
Před 9 lety
1
Projektová dokumentace x prováděcí projektová dokumentace
Ahoj všem! Máme nabídku od architekta na studii a projekt domu. Rozlišuje tam kromě studie (za 30 -…
inkajanakova
Před 9 lety
7
Prosím poraďte levné posuvné dveře ze skla
Sháním levné posuvné dveře nejlépe ze skla, prosím poraďte výrobce/prodejce.
sobii
Před 9 lety
10
Jde posunout sloupek HUP?
Zdravim, koupili jsme jiz zasitovany pozemek s tim, ze HUPku mame nestastne umistenou tak, ze nam s…
spaly
Před 8 lety
3
Varování před projektem Zenhome a firmou A-Fingo
Chtěla bych varovat všechny zájemce o dům Zenhome. Máme velké zkušenosti, jak s architektem, tak s …
janbi
Před 1 rokem
23
1
2
…
788
789
790
791
792
…