O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
V RD Bungalow - 2 záchody nebo jeden stačí?
Mám dotaz. Stále řešíme jestli nemáme malou TM ale máme dva záchody. Jeden zvlášť druhý v koupelně.…
zeneva
Před 10 lety
19
Rozdílný radonový index na sousedních pozemcích
Dobrý večer ve spolek, chystáme se na jaře stavět. Pozemek máme koupený, projekt vyhotovený. Mám je…
petraxname
Před 10 lety
26
Povrch Egger Perfectsense Premium - máte zkušenosti?
Ahoj, máte někdo prosím zkušenost s povrchem od Egger - PerfectSense Premium? Měli jsme vybrán Trac…
ketscha
Před 10 lety
1
Dělení a scelení pozemků - katastr
Dobry den, na stavebnom úrade obce sme dostali povolenie na sceľovanie a delenie pozemku. Dnes n…
michaela1122333
Před 10 lety
16
Largo 85 Economy - kolik stojí obytné podkroví?
Ahoj, ráda bych se zeptala, zda jste někdo stavěli Largo 74 Economy od RD Rýmařov s obytným podkrov…
cabadaj88
Před 9 lety
11
Komín ve zdi nebo před?
Ahoj, mám takový dotaz který se mi moc nezdá. Chtěli jsme dát komín do stěny aby to nevypadlo tak n…
bchannu
Před 10 lety
17
Easy homes ( Bivak homes) recenze
Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s touto firmou? Zaujaly mne jejich domečky.. http://www.easyhom…
pondis
Před 7 lety
3
Pračka/sušička různé značky postavené na sobě
Zdravím a obracím se na vás s dotazem, nemáte někdo náhodou kombinaci pračky LG a sušičky Siemens…
citun
Před 10 lety
2
sponzor fóra
Jak byste řešili rozmístění světel a vypínačů pro obývak a kuchyni?
Zdravím, jak byste řešili rozmístění světel a vypínačů pro obývák s kuchyní? Už si stím hraju jak…
requied
Před 10 lety
10
Prodej nebo pronájem bytu P4 - Modřany
Na jaře se budeme snažit pronajmout byt na Belárii - nemáte někdo ponětí, jak se tu nyní pohybují c…
joy_
Před 8 lety
6
Technická místnost v podkroví
Plánujeme dvougenerační domek a máme problém, že v 1.NP je vše dost natěsno, zatímco v podkroví zbý…
daanikaa
Před 10 lety
11
Firma Ecobos, znáte?
Ahoj, chtěla bych se zeptat na jakoukoli zkušenost s touto stavební firmou z Plzně. díky
lady_giraffe
Před 10 lety
1
Studna s vodoměrem - musí být?
Ahoj stavari, Nenasel jsem tu ani nikde na netu odpoved, tak hodim do plena. Firma mi dodelala a z…
bossmartyn
Před 9 lety
4
Vánoční stůl - vaše inspirace
Ahoj, letos nás bude na vánoce o 3 lidi víc, budeme tu mít i tchány se švagrem, tak trochu víc přem…
daanikaa
Před 10 lety
2
Sháním firmu na klíč na celkovou rekonstrukci patra RD v Hradci Králové
Dobrý den,sháním firmu na KLIČ na celkovou rekonstrukci patra RD v Hradci Králové.Cenově dostupné,o…
meryvu
Před 10 lety
1
Jaký tmel na rozbitou skleněnou tabuli ve dveřích?
Mám interiérové dveře se 3 velkými samostatnými vsazenými "průhlednými" skleněnými tabulemi ve dveř…
jumpmans
Před 10 lety
2
Firma Oknostyl - zkušenosti
Máte prosím někdo okna od firmy OKNOSTYL???
karinsa
Před 9 lety
2
Bramac Rubín 9, máte jí někdo?
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo na domě pálenou tašku Bramac Rubín 9. Budeme stavět…
hansoi
Před 6 lety
4
Bojler s možností využití solárů
Chtěli bychom bojler (Dražice) takový, aby jsme zároveň mohli používat soláry. V nabídce je kombino…
zeneva
Před 10 lety
2
Štěpku na zahradu, poptávám větší množství Lokalita KM, ZL.
Pokud by měl někdo tipa na levnou štěpku, nebo pokud by někdo dával za odvoz budu ráda. Díky za tip…
hradilenka
Před 10 lety
3
Zkušenost s broušenými cihlami Ecoton Standard
Zdravím, máte někdo postaveno z broušených cihel Ecoton Standard 30? Rozhoduji se pro zdivo na sta…
marketka_m
Před 6 lety
30
Beton za linkou, čím ho ošetřit?
Ahoj, máte někdo beton za linkou? Jak ho ošetřit proti vodě a mastnotě? Mám impregnaci, ale váhám, …
tomy52
Před 9 lety
17
Je to dostačující velikost okna?
Máte prosím někdo zkušenost s okny v místnosti s vysokým stropem? Budeme mít v dětském pokoji výšku…
nikitini
Před 10 lety
3
Obložení venkovního schodiště dlažbou 1 cm tlustou - zkušenosti
Ahoj všem, budu na jaře realizovat obkložení venkovního schodiště ze 2/3 zastřešené. Mám na něj j…
hradilenka
Před 10 lety
10
Jak máte vyřešený venkovní kohoutek?
Zdravím, řeším umístění kohoutu pro hadici na fasádě domu a nevím jakou variantu zvolit... 1) Uvn…
bedyna
Před 9 lety
12
Prosím, v jakém pořadí postupovat?
Potřebuji poradit, jak to jde za sebou - venkovní parapety, předokenní žaluzie, zateplení, fasáda. …
nada222
Před 10 lety
16
Prodej chaty s hypotékou. Jak nejlépe postupovat? Bude to složité?
Dobry den.Mam dotaz.Radi bychom prodali nasi chatu na ktere vazne hypoteka.Mame ji teprve druhym ro…
margot_ka
Před 10 lety
7
Jak se v praxi řeší ukončení zateplení polystyrenu u vchodu?
Prosím o radu jak se v praxi řeší "ukončení" zateplení polystyrenem u vchodu či balkonových oken a …
jaasminka
Před 10 lety
1
Parcela nemá evidované BPEJ
Prosim o nazor. Kupil som parcelu, ktora vznikla rozdelenim vacsieho pozemku na 3 mensie casti. Pov…
people
Před 10 lety
3
Hlučné baterie, stalo se vám to taky?
Dobrý den, stala se mi nemilá věc. Zakoupili jsme designové baterie - vysoké stojánkové na desk…
kacenkakaca
Před 10 lety
2
1
2
…
797
798
799
800
801
…