O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Hledám sousedy Romance II - Uhříněvěs
Pro nás všechny, kteří se sem chystáme přestěhovat, pro různé dotazy, náměty, připomínky atd. Včera…
heronozero
Před 8 lety
1
2
...
3
80
Jaké vytápění v novostavbě?
Ahoj, budeme se rozhodovat jak vytapet domecek. Chci se zeptat kdo dava cemu prednost a proc. U na…
margot_ka
Před 8 lety
19
Přivedení vody ze studně do domu
Prosím o radu. Chtěla bych do domu přivést vodu ze studny, ale zároveň pro jistotu i z vodovodu. Má…
foxm
Před 10 lety
5
Chtěli po vás hasiči certifikát o nosnosti příjezdové cesty?
Po náročnom vybavovaní stavebného povolenia, ktorého súčasťou bolo samozrejme aj vyjadrenie hasičov…
szifcakova
Před 10 lety
1
Šíře základových pásů, jaká je dostačující?
Dobrý den, začínám stavět RD a budu stavět z VPCihly 24cm bungalov s vazníkovou střechou. Základov…
jonnyj
Před 10 lety
8
Čistič myčky, ale omylem i s nádobím?
Dobré odpoledne střecháčci:-) rozhodla jsem se vycistit mycku pripravkem Finish cistic mycky. Jen …
peroli
Před 10 lety
2
Firma, která postaví dřevostavbu podle našeho projektu
Ahoj, doporučili byste mi prosím firmu, která postaví dřevostavbu podle našeho projektu? Máte také…
radar64
Před 7 lety
8
Firma Gservis (Dům hit 2 plus) - máte někdo postavený?
Máte někdo z Vás zkušenosti s firmou Gservis? Jaké? Nemá někdo z Vás dům Hit 1,2 plus? :-)
granda
Před 10 lety
2
sponzor fóra
Dům Doubravka, stavíte někdo?
Máte, prosím, někdo postavený nebo se chystáte stavět typový dům Doubravka? Nějaké zkušenosti? Zatí…
klarasisi
Před 10 lety
1
Geodetické práce - Středočeský kraj
Nevíte prosím někdo o nějakém levnějším geodetovi ve středočeském kraji? (Jílové u Prahy)
chri1
Před 10 lety
2
Indukční deska - zkušenosti
Ahoj, máme v plánu nákup spotřebičů do kuchyně. Mezi nimi indukční desku. Po zkušenostech, které má…
terezkarys
Před 10 lety
7
Ikea Ringhult žluto bílá, máte je někdo?
Máte, prosím, někdo v Ikea kuchyni dvířka Ringhult žluto-bílá? Zajímalo by mě, zda je to něco jako …
mili23
Před 10 lety
1
Navýšení stávající hypotéky, jaké jsou podmínky?
Krasny den vsem ;-) Rada bych se zeptala, jake jsou podminky a max.castka k navyseni stavajici …
jumpmans
Před 9 lety
27
Dózy z Pepca - nemáte někdo navíc?
Moc prosím... Nepřebývají někomu teď hodně aktuální 2 menší dózy z Pepca???...nutně je potřebuji a …
mmiisshheell
Před 10 lety
1
Co dáváte na anhydrit pod koberec?
Ahoj, byl jsem upozornen na moznost obrusovani anhydritu kobercem. Co davate na anhydrit pod kober…
zeneva
Před 10 lety
1
Daň z nemovitosti - změna rekreačního objektu na RD
Dobrý den, prosím nevíte někdo, zda při přepisu rekreačního objektu na rodinný dům dojde ke změně d…
zamilovanadonej
Před 10 lety
2
NOVA 101 - máte někdo pouze se střešními okny bez těch vikýřů?
Dobrý večer, zalíbil se nám projekt od RD Rýmařov NOVA 101, ale protože nejsme fandové těch vykýřov…
stresnioknaeshop
Před 8 lety
7
Jakou máte značku bojleru na ohřev vody?
Prosím jaké máte značky bojler na ohřev vody? Chtěla bych s co nejdelší životností. Díky
michalova
Před 10 lety
10
Egger laminátová plovoucí podlaha, máte někdo?
Dnes jsem byla omrknout plovoučky a mám 4 favority a ráda bych je viděla v interiéru na větší ploše…
petkatn
Před 9 lety
4
VN na pozemku a jeho cena
Ahoj střecháčci. Máte krásné vánoční dekorace,jste šikulky.Mě to ale letos v pronájmu nebereemotico…
nikola80
Před 10 lety
5
Jakou židli pro dítě ke psacímu stolu?
Jakou židli mají Vaše děti ke psacímu stolu???Potřebujeme nějakou pohodlnou hlavně na hraní her u p…
ppalomino
Před 8 lety
12
Je nutné udělat v základové desce prostup na vedení elektrického kabelu?
Ahoj, je nutné udělat v základové desce prostup na vedení el. kabelu? Přívod do baráku? Nebo se dá …
jumpmans
Před 10 lety
7
Co za podložku pod PVC?
Prosím o radu, co dát pod chystanou PVC podlahu, něco jako pod laminát? Nyní jsou v bytě podlahy z …
zamilovanadonej
Před 10 lety
2
Máte dobrý tip na výrobce oken a dveří na novostavbu bungalovu?
Nejlépe Zlínský nebo Olomoucký kraj.!? ;-)
honzamarek
Před 10 lety
12
Kuchyňská deska Ikea, jak dlouho jste na ní čekali?
Jak dlouho jste čekali na laminátovou kuchyňskou pracovní desku na míru z Ikea? Budeme si kupov…
maidasek
Před 10 lety
5
Jak poptat omítky?
Zdravím :-)...podělili byste se mnou, jak vypadala vaše POPtávka na omítky (celý dům)? :-) Co vše…
janulkav
Před 10 lety
3
Dodavatel plynu MND - recenze
Ahoj, jste někdo zákazníkem MND? Všude vidím reklamy, hlásají jak jsou levní. Máte někdo zkušenosti…
kriistl
Před 10 lety
1
Problém s krbovou vložkou
Dobrý den, prosím Vás mohl by se mi někdo vyjádřit k fotkám mé krbové vložky.? Topím cca 15 den, …
jendad
Před 10 lety
24
Vklad do katastru nemovitostí - jak podat?
Dobrý den, potřebuji podat vklad na katastr nemovitostí - změna majiztele pozemnku. Je nutné s vy…
maagda
Před 10 lety
5
Doporučení na kvalitní okna za rozumnou cenu
Ahoj, nemám zkušenosti s výběrem oken, můžete mi doporučit nějaká kvalitní okna za rozumnou cenu…
jonnyj
Před 10 lety
12
1
2
…
799
800
801
802
803
…