O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jakou zvolit barvu fasády?
Ahoj, máte někdo červenou střechu, bílá okna. Jakou barvu podbití a fasády máte? Díky moc za inspir…
khanka
Před 8 lety
8
Špatný výpočet cihel, jak situaci řešit?
Zdravím vás,doděláváme hrubou stavbu a zjistili jsme že nám zbyly 3 celý palety příčkovek. ]-( Vš…
zuzekk
Před 10 lety
8
Bojler Ariston Velis Plus
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s bojlerem Ariston Velis? V bytě, který chci zrekonstruova…
luckydaisy
Před 10 lety
5
Cihličky v kuchyni, jaká je údržba?
Máte někdo prosím zkušenost s cihličkovým obkladem v kuchyni? Je údržba opravdu tak hrozná, hodně l…
malibra
Před 5 lety
6
Můžeme položit plynovod od domu k HUPce?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžeme položit plynovod od domu k HUPce sami bez dozoru. N…
paolo555
Před 10 lety
5
Jak máte v kuchyni vyřešené okna - žaluzie, závěsy, záclony a nějaké dekorace?
Pořád se rozhoduji jestli nechat jen žaluzie v nové kuchyňi nebo i nějaké lehké záclony - moderní s…
irea
Před 10 lety
3
Je tady někdo, kdo nemá myčku a je spokojený?
Každý v mém okolí ji má , ale my se s manželem rozhodli si ji do nové kuchyně nepořídit. Ale varian…
ellinkastavidomecek
Před 9 lety
1
2
...
...
5
6
163
Poznámky a vzkazy v kuchyni - kde a kam si píšete?
Dobrý den všem, v naší staré kuchyni prostě fungovalo,že jsme vzkaz (případně třeba nákup.seznam)…
vladka10
Před 10 lety
14
sponzor fóra
Robotický vysavač vorwerk Kobold VR200 - recenze
Ahojky prosím o radu uvažuji o koupi robotického vysavače vorwerk Kobold VR200 máte ho někho? Budu…
bohmici
Před 10 lety
1
Nedodržení účinné výšky komínu pro kotel na tuhá paliva
Zdravím, chci se zeptat, zda je velký problém při nedodržení účinné výšky komínu, máme účinnou výšk…
rad5
Před 10 lety
2
Strukturovaná pracovní deska, jaka jé údržba?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte zkušenosti s hrubou pracovní deskou. Chtěli bychom si objedn…
jenies
Před 10 lety
7
Kde zažádat o hypotéku?
máme vybranou firmu na dřevostavbu ale ted kde zkusit hypotéku učet máme u česke spořitelny hypoték…
robol
Před 9 lety
8
Výběr obkladu
pro an3tka , naše koupelna
damy
Před 10 lety
1
Jakou troubu s pyrolýzou pořídit?
Poradí mi někdo jakou troubu pořídit,chtěla bych mít pyrolízu..a ne černou barvu..děkuji
jenies
Před 10 lety
8
Pasivní dřevostavba - splnění snu
Aloha všem, potřebujeme Vaše názory. Jsem ve fázi přípravy projektu. Tohle je nejnovější verze stud…
lopp
Před 10 lety
1
2
...
3
90
Jakou digestoř bez odtahu vybrat?
Dobrý den, prosím o radu s výběrem digestoře bez odtahu. Máte nějaké odzkoušené? Děkuji
isonic
Před 10 lety
1
Stavba na klíč - nepřidělání okapů
Dobrý den, prosím o váš názor na naši situaci. Pomocí firmy jsme přistavěli patro rodinného domu. F…
cantala
Před 10 lety
11
Obklad kuchyně Ikea/Bodbyn
poradíte obklad ke krémové kuchyni Bodbyn? Jsem staromilec a líbilo by se mi leccos, ale plocha je …
pibi1
Před 10 lety
2
Obrazy českých malířů do obýváků? Koho mi doporučíte?
Ahoj, rád bych vybavil svuj obývák nějakými obrazy českých malířů. Obývák je spíše ve staromodn…
bayt
Před 10 lety
7
Hlučná sušička, co s ní?
Mam sušičku LG RC 7055 AH6M. Je velice hlučná, protože to je moje první, tak nemám s čím porovnávat…
lalule_vosule
Před 10 lety
9
KIK - nalepovací kamínky
Ahoj děvčata ! Mám prosbičku, urgentně potřebuji sehnat světlounce růžové nalepovací kamínky, kter…
serehe
Před 10 lety
1
Zkušenost s dřezem v kombinaci se sklem
Prosim, mate nekdo zkusenosti s drezy v kombinaci se sklem?? moc se mi to libi, ale stale vaham ;-…
andrea_tom
Před 8 lety
4
Jímka - povinné doklady ke kolaudaci - smlouva o vývozu?
Prosím, chystáme se kolaudovat rekreační objekt, kde máme jímku. Na stavebním úřadě nám sdělili, že…
jaasminka
Před 10 lety
1
Kde sehnat tyto úchyty?
Plánujeme kuchyň od truhláře a líbí se nám tyto úchyty. Viděli jsme je u Sýkory (Americký ořech), a…
verunky
Před 10 lety
2
Rekonstruovat či stavět a bourat?
Máme pozemek, na kterém stojí dům po babičce, starý cca 60 let, neustále obývaný. Dispozice není šp…
vrajmantak
Před 10 lety
17
Zelená (vegetační) střecha, máte někdo a od jaké firmy?
Máte někdo zelenou střechu případně doporučíte dobrou firmu, která se tím zabývá? V projektu ji m…
sopta78
Před 9 lety
13
Vnitřní parapety - okna ořech
Dobrý den, prosím o radu. Máme objednané okna od firmy Slovaktual (dekor ořech oboustranně) a teď…
partici
Před 10 lety
2
Jakou jinou desku na kuchyň Ikea?
Nechci pracovní desku na kuchyň IKEA kvůli malé délce, ale potřebuji min. 63,5 cm šířky a delku 280…
jenny.kay
Před 10 lety
4
Projektant a stavební povoleni z okolí Havířova
Dobrý den ,prosím o doporučení a kontakt s Vaším hodnocením a zkušenostma, na seriozního projektant…
roiva
Před 10 lety
1
Stavební povolení pro podzemní kryt / bunkr
Dobrý den, Ptám se spíše ze zvědavosti, ale zajímalo by mě jestli je v ČR potřeba stavební povolení…
geodett
Před 10 lety
4
1
2
…
807
808
809
810
811
…