O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Odsavač par
Dobrý den.Chci se zeptat zda zvládne odsavač par http://www.dobreelektro.cz/odsavac-par-amica-ots-6…
kocinho
Před 10 lety
6
Hypotéka a dřevostavba
Zdravím, pokud firma vybavuje i koupelnu a záchod, je to v té ceně, tak předpokládám, že hypoték…
abdikate
Před 9 lety
19
Nenámrazový systém u samostatného mrazáku
Budu kupovat samostatný šuplíkový mrazák, ale některé mají i tzv nenámrazový systém. Máte s tím něk…
verunky
Před 10 lety
2
Povlečení z eshopu rodinebaleni.cz - jste spokojeni?
Máte prosím někdo povlečení od www.rodinné balení.cz?Jak jste spokojené s kvalitou?Mají pěkné vzory…
bobinka76
Před 10 lety
1
Máte prosím někdo dlažbu Bosque Haya?
Máte prosím někdo dlažbu BOSQUE HAYA a stejný sokl? Koupila bych aspoň čtyři soklové obklady,nikd…
lireli
Před 10 lety
1
Manželovo auto-pneu hobby - kde koupit dárek?
Manžel letos oslavuje 50 let a ja bych mu chtela s dcerou koupit dar - vybavení do jeho "auto" gara…
reneese
Před 9 lety
8
Broušené cihly od KM Bety - recenze
Ahojte, máte někdo zkušenost s cihlami od této firmy? Vycházejí o dost levněji než třeba od Heluzu …
agis
Před 9 lety
10
Obklad Exotica, máte ho někdo v koupelně?
Ahoj, máte někdo v koupelně obklad Exotica, viděla jsem ho v OBI. Pokud ano, moooc prosím o fotku :…
koffen
Před 10 lety
1
sponzor fóra
Zvýšení střechy a vytvoření obytného prostoru
Ahoj, chtěli bychom se přestěhovat do řadového domku k našim. Pro začátek bychom chtěli z podkroví …
xajaneckova
Před 10 lety
3
Sporák na tuhá paliva - doporučení
Dobrý den, vybíráme sporák na pevná paliva. Nemáte někdo doporučení? Zatím boduje spol. KVS Moravia…
regeditka
Před 10 lety
1
Pomoc s návrhem zahrady
Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo tip na někoho šikovného, kdo by pomohl s návrhem realiza…
ivko20
Před 10 lety
3
Kolik unese sádrokartonový strop?
ahoj stavebnici, kolik unese sadrokartonovy strop? na rost chceme dat izolaci - 44 cm vaty. nemusi…
zeneva
Před 10 lety
4
Koupit zahrádku nebo šetřit na pozemek?
Ahoj, chtěla bych Vás požádat o názor. S přítelem chceme stavět, ale jelikož nás finanční poradce …
1gabii
Před 10 lety
20
Lze zlegalizovat septik? Chyba ve stavebních povolení
Máme chybu ve stavebním povolení, ale skutečnou chybu. Problém je v tom, že v 2004 jsme získali sta…
zamilovanadonej
Před 10 lety
2
LED pásek mezi skříňkami
Ahoj, prosím máte někdo foto, jak máte vyřešený led pásek pod horními skříňkami, mezi kterými je me…
iivii
Před 10 lety
6
Jak zatarasit tyto schody?
Dobry den Mam prosbu jestli nekoho nenapadne jak zakryt schody viz foto. Mama malou plazicise hol…
littleluu9
Před 10 lety
2
Přetlak kanalizace pod silnicí ve vlastnictví SUS JMK - zkušenosti
Pěkný den všem, chci se jen v rychlosti zeptat, zdali nemáte zkušenosti s protlakem kanalizace p…
flakac
Před 10 lety
2
Firma Vikymont Kopřivnice dřevostavby - recenze
Dobrý den, stavěl prosím někdo dřevostavbu s firmou Vikymont z Kopřivnice? Prosím o rady, zkušenost…
lucianap
Před 10 lety
1
Klempíř Nymburk - tip
Prosím sháním klempíře na dodělání oplechování na střeše. Šikovný, ale zároveň né moc drahý nevíte…
alisek
Před 10 lety
2
Katastrální zápis se liší od skutečnosti
Dobrý den, potřebuji nutně poradit, věřím, že někdo máte stejnou zkušenost. Přemýšlíme o koupi hru…
simusin
Před 10 lety
5
Kuchyně Pilarčík Bořetice - recenze
Máte s nimi někdo zkušenost, díky. http://pilarcik.cz/
ramokry
Před 10 lety
2
Cena přípojky elektřiny 300 m od pozemku
Potřebují zjistit co vse a kde se musí vyřidit připojení na elektřinu k pozemku. Elektrika je 300m…
ladyajva
Před 10 lety
4
Můžete mi poradit jakou značku granitového dřezu?
Potřebuji granitovy dřez na skřínku 60 cm s odkapem. Slyšela jsem že ideal je Blanco, ale je dost d…
zuzekk
Před 10 lety
9
Dobrý a poctivý zedník Brno - venkov
Ahoj, nemáte náhodou někdo zkušenosti s kvalitním zedníkem z Brna a okolí? začínáme s rekonstrukcí…
lopp
Před 10 lety
6
Musí být pozemek pro získání stavebního povolení prázdný?
Ahoj, vlastníme ornou půdu, kterou právě měníme se zdejším JZD za jinou ornou půdu, která navazuje …
slabici
Před 10 lety
4
Vestavná lednice - Bosch či Siemens
Prosím o radu při výběru vestavné lednice, firma mi dodala špatnou lednici objednala jsem Bosch, al…
verunky
Před 10 lety
5
Kondenzační kotel Vitodens - reference
Prosím, máte někdo zkušenosti? Topenář mi jej nabídl k rekonstrukci bytu a nikde na netu nemůžu naj…
jitulkaka
Před 10 lety
10
Sedačka gribin z MT-nábytku, jaká je?
Dobrý den, nemáte náhodou někdo tuto sedačku? Je pohodlná? Eko-kůže - je příjemná na dotek? Moc se …
betysekodjansu
Před 10 lety
1
Omítka v novostavbě - doporučte
Dobrý den, rozhodujeme se jakou zvolit omítku v novostavbě z Ytongu. Jaký je ideální druh omítky co…
gulova
Před 9 lety
7
Truhlíky bez samozavlažování
Našla jsem truhlíky, které by se mi designově moc líbily, ale nemají samozavlažování. Ty se samozav…
anelli1
Před 10 lety
1
1
2
…
819
820
821
822
823
…