O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Stavba na hranici pozemku - zkušenosti
Hezky den, chceme stavět domek svépomocí, jelikož mame malý pozemek chtěli jsme dům umístit na hran…
janaoborna
Před 10 lety
11
Stavba na menším pozemku než vyžaduje zákon
Chci se zeptat, zda nemate nekdo zkusenost zda je mozna stavba na mensim pozemku nez vyzaduje zakon…
jiri_1477
Před 10 lety
13
Rady k projektu domu
Ahoj :-) chtěla bych poprosit o vaše nápady ohledně naše planu rodinného domku. Prozatím mame nakre…
lucka147
Před 10 lety
18
Dát před krb bezpečnostní sklo nebo dlažbu?
Rozhodujeme se zda dát bezpečnostní sklo, nebo dlažbu..jinak bude všude vynil..
jumpmans
Před 7 lety
28
Hlavní jistič - 32A nebo 40A
Zdravím vás, stavebníci :-) Jaký jistič byste doporučili na RD? V projektu je 40A, ale zdá se mi …
dan1el
Před 2 lety
28
Připojení internetu O2 - finanční spoluúčast
Zdravim, zajimalo by me jestli mate zkusenosti jestli jde nejak obejit poplatek u o2 za natezeni ka…
wiewiorka
Před 10 lety
3
Rozvody pro novou kuchyni
Dobrý den, chci koupit byt v novostavbě. Ještě nezačali pracovat, dům nestojí, ale musíme si zvolit…
zuzekk
Před 10 lety
12
Podzimní výzdoba truhlíků - čím osázet?
Nevím si rady,čím osázet truhlíky na oknech.Dostala jsem fialkové vřesy,ale co dát k nim do kombina…
rostlinky_cz
Před 10 lety
3
sponzor fóra
Zedník/Stavební firma Kolínsko, Nymbursko
Dobrý den, Chystáme se na stavbu rodinného domku a shánime kvalitní, ale nepředražené zedníky či …
majaw
Před 10 lety
4
Jak máte řešené prahy v bytě mezi místnostmi?
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak máte řešené prahy v bytě mezi místnostmi. V pokojích máme parkety a…
student21
Před 10 lety
7
Jak řešíte zabezpečení domu?
Můžete se prosím podělit, jak řešíte zabezpečení domu? Ideálně už hotového? Kamery? Nebo detektory?…
abdikate
Před 9 lety
18
Víceučelový kontejner, nevíte kde sehnat?
Zdravím Nevíte někdo kde by se dal koupit takový kontejner příp. podobný jak na fotce a nebo nemáte…
smajlik345
Před 10 lety
1
Domovní přípojka - postupy a rady
Dobrý den, Jsem uplny zelenac tak se nedivte. Mam uprostred vsi stavebni parcelu, u ktere jsem s…
honzasemo
Před 10 lety
2
Jaké čerpadlo do 1000 l nádoby?
Chtěl bych se zeptat jestli se někomu podařilo vyřešit problém jaké čerpadlo do 1000l nádoby na vod…
kiss732
Před 10 lety
4
Výběr automatického kotle
Zdravím. Chtěl bych se zeptat jaký by jste doporučili automatický kotel na uhlí o výkonu do 20 kw? …
pezby
Před 9 lety
4
Rada se skelnou vatou Isover
Zdravím stavebníci. Chtěl bych se zeptat na Vaše názory. Mám možnost získat vatu Isover Domo Comfor…
specnaz84
Před 10 lety
2
Doporučte zedníka lokalita Praha-západ nebo Střední Čechy
Ahoj všem stavitelům, bohužel nám odřekla stavební firma, se kterou jsme počítali, takže teď troch…
stavar81
Před 10 lety
1
Doporučte zedníka lokalita Praha-západ, Střední Čechy
Ahoj všem stavitelům, bohužel nám odřekla stavební firma, se kterou jsme počítali, takže teď troch…
stavar81
Před 10 lety
1
Od jaké firmy vybrat venkovní bazén?
Blíží se podzim, budou akce na bazény, poradíte od koho vybrat? Albixon, mountfield, desjoyaux? Bud…
kercul
Před 6 lety
2
Fasádní obklad Parklex - zkušenost
Hezke odpoledne, zajima me, jestli tu ma nekdo zkusenost s fasadnim obkladem parklex. Budeme rekons…
lucisy
Před 10 lety
1
Postavil si někdo z vás dům Hit ?
Myslim si že to pro nás bude dostačujici pro rodinu s dvěma dětmi.Firmy Oldar má teď skvěle akce na…
chik_chikitka
Před 9 lety
2
Firma na dřevostavbu podle našeho projektu - máte doporučení Praha a Středočeský kraj
Dobrý den, máme vlastní projekt, budeme chystat projektovou dokumentaci na dřevostavbu a chtěli by…
nanyska
Před 10 lety
1
Vysavač na mokro místo vytírání podlahy
Máte někdo zkušenost s tím, že by se dalo vytírání podlahy nahradit vysáváním na mokro?
cocka
Před 10 lety
1
Připomínky k návrhu bungalovu
Zdravím všechny, chtěl bych poprosit o připomínky k návrhu bungalovu. Mám to zkreslené jen v excelu…
martinape
Před 10 lety
1
2
...
3
63
Stavba z Ytongu bez zateplení
Ahoj :-) chtěli bychom s přítelem poradit ohledně vyberu zdiva :-) chtěli bychom stavět z ytongu a …
zubr487
Před 4 lety
1
2
37
Zkušenosti s tzv. "nikou" v koupelně
Ahoj, můžu mít dotaz, co si myslíte o tzv. nice v koupelně? Vypadájí pěkně, ale jsou praktické, co …
monika_nesp
Před 4 lety
29
Podsklepený patrový dům, jde postavit do 1,8 mil.?
Krásný den stavaři :-) Vím, že na tuhle otázku je těžké odpovědět, záleží na zručnosti, na cenác…
jirinapezl
Před 10 lety
15
Soklová lišta Dollken MD63 117, nemáte jí někdo?
Prosim Vás nemate niekto doma Soklove listy DOLLKEN MD63 BIELE 0117 ?? Chcem si objednat ale u nás…
li77
Před 10 lety
2
Zedníci - tip z Uherského Hradiště
Prosim, muzete doporucit nejakeho zednika z uh a okoli, ktery ma cas??
veronickalongipes
Před 10 lety
1
Moneual robotický vysavač - zkušenosti
Máte někdo zkušenost s robotickým vysavačem Moneual. Vysává,vytírá není potřeba mít dva přístroje.D…
roubickova
Před 10 lety
1
1
2
…
826
827
828
829
830
…