O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jímka pro víkendovou letní chatu
Zařizujeme odtok odpadu na chatě, jezdíme na víkendy (dovču 14dní) od jara do podzimu - podle teplo…
slabici
Před 7 lety
4
Zahradní vodovodní výpust
Někde jsem viděl pěknou dřevěnou úpravu zahradní vodovodní výpusti na zdi domku - něco jako kšiltov…
boogie01
Před 10 lety
1
Plastová jímka pro 3, vedle potoka, jílovitá zem - tip firmy Brno a okolí
Dobrý den, potřebovala bych radu maminka bude pořizovat plastovou jímku. Jsou tři, ale jímka bude z…
7988
Před 10 lety
7
Interiérové dveře - od jaké firmy?
Doporučte prosím firmu na interiérové dveře - materiál nevíme :) doporučte, akorát dřevěné nechceme…
morelan
Před 10 lety
3
Kde seženu takové police?
Zdravím všechny stavitele a zabydlovatele :) neví někdo kde se dají sehnat přesně tyto zaoblené pol…
jdemestavit
Před 10 lety
8
Břežany II - bytový komplex Novákův dvůr
Prosím máte někdo zkušenost, třeba i jen z návštěvy známých? Chceme pryč z Prahy a do většího ( mom…
xajaneckova
Před 10 lety
5
Thuje na živý plot podobné smaragdům, poraďte prosím
Zdravím, chtěli bychom koncem léta zasadit na naší zahradě kolem plotu živý plot a i přes přečtení …
rostlinky_cz
Před 10 lety
27
Hledám sousedy Tuřice - Za vinicí
Plánuje někdo tady stavět? Máme zde rezervovaný pozemek a ráda bych poznala nějaké budoucí sousedy.…
vitazpet
Před 9 lety
2
sponzor fóra
Jakou barvu prstenců nad střechu k tmavě hnědé střeše?
Poraďte barvu prstenců nad střechu k tmavě hnědé lesklé krytině? Cihlová nebo červená?
jani_ha
Před 6 lety
17
Předstěnové WC systém a WC jiné značky (výrobce)
Zdravím všechny, Chtěla bych požádat o radu. pokud je instalován předstěnový systém konkrétní zn…
kkoudelka
Před 9 lety
16
Digestoř Elica Naked - ostrůvková - recenze
Máte prosím někdo tuto digestoř? Moc se nám líbí, ale nevím jestli nebude moc malá a jestli bude mí…
1leontynka
Před 10 lety
3
Výměna obecního bytu
Mám dotaz neznáte někdo nějakou stránku kde vyměnují obecní byty nebo nechtěl by někdo vyměnit obec…
tometa
Před 10 lety
3
Osazení plechové zárubně do zděné příčky
Prosím potřeboval by jsem poradit se vzazenim zárubně do cihlové příčky viz foto a cim vyříznout ot…
bourak1
Před 10 lety
1
Osazení oken stavební hloubky 84cm do roletových překladů Heluz
..v jaké vzdálenosti osadit okna při roletovém překladu Heluz,za předpokladu,že všechny rolety budo…
lopp
Před 10 lety
3
Hledá se lakyrník - Praha a Střední Čechy
Doporucte prosim lakyrnika (Praha, střední Cechy), co za rozumnou cenu zrenovuje 6tery jednokridle…
maitland
Před 10 lety
6
Firma Sonder projekt s.r.o. - reference na zakládovou desku
Dobrý den všem :-) Máte, prosím někdo zkušenosti s firmou Sonder projekt s.r.o.? Hledáme firmu z Os…
vilkatka
Před 5 lety
13
Velké prosklené dveře mezi obývákem a jídelnou - posuvné nebo otevírací?
Mam dotaz. Navrhli jsme si prosklene drevene dvere/ stenu mezi jidelnou a obyvakem, takovou tu, co …
mandre
Před 10 lety
3
Sedačky Phase, máte, znáte a doporučíte?
Ahoj, potřebovala bych radu, nebo zkušenost ohledně sedaček phase. Manžel si u nich včera vybral se…
ela_79
Před 6 lety
13
Chico Canaba (Nehvizdy) - pár dotazu
Zdravíme, pořizujeme od společnosti Canaba domek Chico s garáží v Nehvizdech a měli bychom na ty zk…
pepiko
Před 9 lety
10
Zahradní domek - jaký máte?
Mam v planu na zahrade spoustu veci, budeme tam mit i zahradni domek z pergolou a terasou na poseze…
everything
Před 9 lety
2
Soused neustále poučuje a vyhrožuje. Jak na něj?
Možná jsem přecitlivělá, ale už začínám mít nového souseda plné zuby. Koupili jsme si byt v cihlové…
magdamr
Před 9 lety
8
Capuccino barva do ložnice - vaše inspirace
Ahojky všem, chtěla bych nechat vymalovat ložnici na capuccino, ale zatím co jsem koukala,tak mě ž…
achaila
Před 10 lety
2
Připomínky k dvoupodlažnímu domu
Prosím o připomínky K projektu dvoupodlažního domu. Ještě jsem se chtěla zeptat, myslíte, že tent…
mitote
Před 10 lety
15
Projekt od G-servisu Bungalow 5 plus
Ahoj, Chtela bych se zeptat. Zda mate nekdo zkusenostns g-servisem. Chteli bychom od nich koupit…
nelinecek
Před 9 lety
8
Obrázky od paní Ivany Ryškové z Frenštátu, nemáte někdo kontakt?
Prosím, nemáte někdo kontakt na paní Ivanu Ryškovou z Frenštátu pod Radhoštěm? Případně nevíte, jes…
petath
Před 10 lety
1
Jak široké máte schodiště v domě?
Jen tak pro zajimavost, jak siroke mate schodiste v dome? + tedy velikosti stupnu (naslap a vyska)…
1leontynka
Před 10 lety
16
Indukce - odvětrání - jak řešit?
Doslechla jsem se, že pod indukci není dobře dávat troubu, ale raději šuplík, protože indukce se za…
jitulkaka
Před 10 lety
3
Dlažba až ke stropu nebo jen do výšky 2 metrů?
dlažba až ke stropu nebo jen do výšky 2 metrů ? jak to máte ? nemůže se rozhodnout máme větší koupe…
janapalacha
Před 10 lety
13
Máte někdo obklady z Obi?
Ahoj, máte někdo obklady z OBI? Pokud ano, prosím prosím o fotku a název. Mám jedny vybrané, ale sm…
koffen
Před 10 lety
1
Morphy Richards, jste spokojeni ze spotřebiči od téhle značky?
Máte prosím mikrovlnku nebo nějaké spotřebiče této značky a jak jste spokojené?Děkuji,na netu toho …
jptn
Před 10 lety
3
1
2
…
830
831
832
833
834
…