O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Poddolované pozemky
Prosim o radu ... Manzel rezervoval pozemok ale zjistili jsme ze je to poddolovane ... Ja ma…
beruska3011
Před 10 lety
5
Hnědá spárovačka, je po vyspárování bílá - co s tím?
Máte prosím někdo zkušenosti s hnědou spárovačkou, která po vyspárování není hnědá, ale bílá? Co s …
mantra17
Před 10 lety
1
Praktické řešení svahu
Dobrý večer všem :) Obracím se na Vás, jestli máte někdo tip na řešení mých nejspíš nereálných p…
tulda27
Před 9 lety
11
Domino od Gservisu, začínáme stavět
Za cca 14 dnů bychom měli začít se základovou deskou.Bydlíte někdo v Dominu? Jak se Vám bydlí?
fotrtom
Před 10 lety
2
Máte někdo zkušenost se systémem skryté zárubně?
Ahoj, máte někdo zkušenosti se systémem skryté zárubně? Co by jste doporučili za výrobce, systém? …
iamondras
Před 3 lety
5
Jak jste spokojeni s okny od firmy PFT?
Termín, dodání, montáž, reklamace, servisy, kvalita,...zajímá mě vše :-)
kalinka02
Před 10 lety
1
Do jaké zakládací malty se zdivo pokládá?
Ahoj stavebníci, asi to bude znít divně, ale můžete mi někdo poradit skrze zakládací maltu pod z…
magdina01
Před 10 lety
5
Heluz - STI nebo Plus?
Dobrý den, stavíme s manželem dům svépomocí o velikosti 9,5*11 m, přízemí s podkrovím, nepodsklepen…
kubajzak
Před 8 lety
23
sponzor fóra
Podhledy do obývacího pokoje v domě a osvětlení
Ahoj vsem, jake osvetleni jste davali do stropu (sadrokartonoveho) ? Radi bychom meli cast stropu z…
zeneva
Před 10 lety
1
Obklady a osvětlení - obchody
Ahoj, hledáme obklady do koupelny, pořád se nám nic nelíbí - Siko, Ptáček apod. slabota - máte dopo…
zeneva
Před 10 lety
11
Anglický Resort - nadstandard aneb jak se boří sen!
Není to tak dlouho, co jsem shlédl poutavé video na stránkách známeho developera Anglický Resort ne…
majerr
Před 10 lety
4
Trouba s katalýzou nebo pyrolýzou?
Co je lepší koupit? Troubu, která má katalické stěny nebo troubu s pyrolýzou? Co vyčistí lépe?? Děk…
slunickomil
Před 10 lety
2
Jak vyčistit vinyl?
Prosím majitelé vinylových podlah o radu. Máme lepenou podlahu bez V-drážek. Určité práce se vykoná…
airel
Před 10 lety
2
Jaká je běžná cena za projektovou dokumentaci?
Jaká je prosím běžná cena za projektovou dokumentaci pro SÚ a jaká za realizačku? Předem díky za sd…
nicolete83
Před 10 lety
12
Pergola z přístřešku na auto
Nemate nekdo udelanou pergolu z toho pristresku na auto co prodavaji v obi atd za cca 7 tisic, 5x3m…
mirus105
Před 10 lety
8
Plastová okna s hliníkovým opláštěním
V současné době vybírám okna do mé novostavby, zatím vítězí plastový profil Trocal 88 (Decro Bzenec…
evculinda
Před 7 lety
2
Exteriérové žaluzie nebo rolety, co je lepší?
Stavíme dům a přemýšlíme, zda se rozhodnout pro venkovní žaluzie nebo venkovní rolety. Venkovní žal…
ookami_hime
Před 8 lety
1
2
...
3
66
Jakou pilu na dřevo?
Ahoj, prosim o radu. Jakou pilu poridit k porezani dreva? Myslim pouze u chalupy na dvore, ne k tom…
johny14
Před 10 lety
15
Výrobní šarže krabic a expedice do Berlína
Hledám společnost, která by mohla produkovat dřevěné bedny ve velkém množství - až 5000 kusů. Tělo …
sabdemo
Před 10 lety
1
Podlahové topení, klasický polystyren anhydrit - jaké máte zkušenosti?
Dobrý den, Prosím všechny, kteří mají podlahové topení a zvolili anhydrit a klasický polystyren nik…
hbboy
Před 10 lety
17
Rádio do kuchyně
Dobrý den. Rekonstruuji kuchyn a hledala jsem nejaky prehravac, abych mela pri vareni co posloucha…
jankabuc
Před 10 lety
1
Kuchyně okno - jak vysoko parapet - s kuchyňskou deskou nebo výš?
Dobrý den, dozdíváme okna a mám dilema jak vysoko paratet v kuchyni. Prosím poraďte co je praktičtě…
nanah
Před 10 lety
15
Vazníky Opavsko - tip na firmu
Potřeboval bych reference a kontakt na dobrou přitom cenově rozumnou firmu na příhradové vazníky z …
kiss732
Před 9 lety
4
Jaký zvolit granitový dřez?
Hledáme vhodný rohový granitový dřez s granitovou baterií za normální cenu :) ale zas mám obavu, kd…
kaidra
Před 10 lety
9
Keratherm - máte zkušenost?
Sem tam je tu nejaka zmínka o kerathermu. Ale žádné pořádné info. Máte někdo zkušenost? Máte z něj …
zuzanka.k
Před 10 lety
9
Čím vyčistit garážová vrata?
Nemáte prosím někdo zkušenost? Jsme hned vedle sousedových jehličnanů a vypadá to, že se nám nějaký…
renatajjj
Před 10 lety
8
Má někdo rezervované pozemky v obci Zbůch?
Zdravím vas ... S manželem jsme si dnes rezervovali pozemek v obci Zbůch ( 10km od Plzne ) Naj…
beruska3011
Před 10 lety
10
Krbová kamna Haas sohn - recenze
Zdravím,obzerám sa po krbových kamnách do drevostavby 100m2 a potrebujem poradiť.Zaujali ma kamna …
petra273
Před 10 lety
6
Vinyl za kuchyňskou linku
Ahoj, mám dotaz- máte někdo místo klasických kachliček nebo různých obrázkových skleněných desek ně…
slabici
Před 10 lety
3
Nábytek z Aukra a MT-nábytek - recenze
Ahoj, máte někdo zkušenosti s e-shopy MT-nabytek, nebo c-nabytek.cz? Nebo s nákupem nábytku přes …
ellesarka
Před 9 lety
15
1
2
…
829
830
831
832
833
…