O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Hledám topenáře - okres Krnov, Bruntál nebo polské okolí
Ahoj, už nějaký čas hledáme firmu která nám udělá topení na chalupě. Nemáte někdo tip, doporučení,…
zelenachajda
Před 10 lety
1
Myčka Siemens, jste spokojeni?
Máte někdo zkušenosti s myčkou Siemens? Jaký máte typ a jak myje a suší? Co sklenice, zůstávají čir…
noemi77
Před 10 lety
2
Exteriérové žaluzie
zdravim vas chcem sa opitat na vonkajsie zaluzie ak ich mate poradte ci sa oplatia ci neni nieco le…
deto_oesya
Před 10 lety
2
Kuchyně bílý lesk - bílá pracovní deska
Ahoj střecháčci, má někdo z vás bílou kuchyň v lesku s kombinací bílé pracovní desky? Rozhoduji se…
texxa
Před 10 lety
20
Máte prosím někdo fasádu v barvě oliva?
Ahoj prosím o fotečky fasády v barvě oliva.Část domu obkládáme černošedým kamenem ;-) ,máme černou …
romcakr.
Před 10 lety
1
Koupit nebo nekoupit?
Prosím o radu. Naskytla se nám možnost koupit krásný domeček, je to novostavba 4 roky stará. Ale ne…
atilius
Před 10 lety
29
Jsou potřeba klasické šuplíky?
Počítá se do kuchyně vždy s nějakými běžnými šuplíky (30-50 cm) a k tomu 60tku skříňku, nebo je pra…
jimika
Před 10 lety
5
Firma Vesper Homes - zkušenosti
Ahoj všichni, ráda bych se zeptala, zda jste někdo stavěli, nebo víte o někom, kdo postavil dům s f…
janaa1
Před 10 lety
1
sponzor fóra
Palubky v moderním interiéru na stropě - ani či ne?
Ahoj, má někdo palubky na stropě v moderním interiéru? případně prosím o názor :-) Díííky :-)
kiss732
Před 10 lety
3
Je potřeba projekt k instalaci elektru, vody a topení?
Ahoj. Mohl by mi někdo poradit, jestli je třeba projekt k instalaci elektra, vody a topení. Jde mi …
geodett
Před 8 lety
6
Modulové domy, jakou firmu byste doporučili?
Máte prosím někdo zkušenosti? Bydlíte už delší dobu? Jakou firmu byste doporučili? Děkuju :)
sarkapol
Před 10 lety
1
Jak postupovat při škrábání této omítky a co potom?
Dobrý den, mám obavy, aby jsem neudělal nějakou botu a tak se obracím s dotazem. Sundal jsem ze st…
petra_nachod
Před 10 lety
3
Kde rychle získat rohovou skříňku pod dřez?
Dobrý den, dostala jsem se do situace, kdy potřebuji rychle novou rohovou skříňku pod dřez a nemám…
malamala
Před 10 lety
1
Jakou lampičku vybrat na noční stolky?
Ráda bych se poradila jakou byste do ložnice zvolili lampičku? Vymalováno mám Rumkaramel od Duluxu …
bbn
Před 10 lety
14
Jsem tady nová - vikytytko
Ahoj,jsem tu nová,občas je potřebné,dozvědět se něco navíc,či nového vše okolo stavebnictví.
vikytytko
Před 10 lety
1
Přímotopy v dřevostavbě
Zdravím, potřebovali by jsme poradit ohledně topení. Předem říkám, že bych ráda aby odpovídali…
nitro
Před 10 lety
3
Mám v tom zmatek - lino, pvc, vinyl
Prostudovala jsem už několik serverů zabývajících se podlahami, ale stále všemu nerozumím... 1. Za…
taticek1980
Před 10 lety
13
Strojové omítky - doporučení
Ahojky, stavíme mezi Ostravou a Frýdkem-Místkem. Přemýšlíme teď, že si necháme udělat vnitřní omítk…
82_vv
Před 10 lety
1
Digestoř rozměr - dotaz
ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit, zda se mi tato digestoř vleze do skříňky šířky 70 cm? Nerozu…
verunky
Před 10 lety
6
Lze zahájit stavbu na pozemku, který je v katastru označen jako orná půda?
Ahojte, s přítelem se chystáme si splnit náš sen. Postavit si rodinný dům. Od jeho dědy jsme dostal…
charlotte_schonweitzova
Před 4 lety
20
Kdo má vchodové dveře v jiné barvě než okna?
Najde se tu někdo, kdo má vchodove dveře v jine barvě než okna? budeme mit bila plastova okna a bil…
kolbik85
Před 7 lety
12
Ochranná pásma domovního plynovodu a vodovodu
Prosím o radu. Museli jsme posunout dům na vzdálenost cca 96 cm od hranice pozemku. Co čert nechtěl…
lesla
Před 10 lety
2
Je velký problém, když zastavěná plocha nesedí o 2 m jako na katastru?
Prodáváme dům, kupec si bere na něj hypotéku a realitní makléřka nám řekla že musí souhlasit zastav…
slabici
Před 10 lety
5
Bazén s jednou výpustí
Ahoj, prosím o radu. Dá se nějak řešit čistění bazénu, který má pouze jednu výpust? Díky za rady :-)
koffen
Před 10 lety
1
Zkušenosti s firmou TFH dřevostavby
Prosím, stavěli jste někdo s touto firmou? Na netu se mi ještě nepodařilo sehnat žádné reference...…
hankara
Před 10 lety
2
Ústřední topení v rodinném domě
DObrý den, je možné aby se ústřední topení v rodinném domě o rozloze 360 m2 vyšplhala na 600 K?? Př…
mp77
Před 10 lety
6
Elektroinstalace v rodinném domě - cena
Dobrý den, je možné, aby se komplet celá elektroinstalace v rodinném domě o rozloze 360 m2 vyšplhal…
pavelturek
Před 10 lety
19
Střechy - Linda versus Ruukki
Zdravím, řešíme, co na dům za plechovou střechu. Lindab se zdá trochu levnější, o Ruuki tu zase ho…
coleman_strecha
Před 8 lety
6
Stavba 4+kk bungalov svépomocí - jaká je cenová relace?
V jaké cenové relaci jste postavili 4+kk bungalov svépomocí?? Vím, že samozřejmě záleží na zastavěn…
scout12
Před 10 lety
2
Pozemek - cena vs. oblast
Zdravím střecháčci, již nějakou dobu si hrajeme s myšlenkou vyměnit naše 2+1 za baráček. Teď jsme v…
deto_oesya
Před 10 lety
20
1
2
…
838
839
840
841
842
…