O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jika tigo, nemáte někdo tuto sérii?
ahoj, vybírám sanitu do koupelny, padlo mi do oka umyvadlo jika tigo 80 cm s odkládací plochou...ne…
tynaz
Před 10 lety
1
Trouba s parním ohřevem nebo mikrovlnka?
Ahoj, hledáme spotřebiče do kuchyně. Vyhlídla jsem si troubu Electrolux, ale mikrovlnka k ní stojí …
parley3
Před 8 lety
6
Nová zelená úsporám - způsobilé (uznatelné) výdaje
Ahoj, máte někdo přehled, co z následujícího lze či nelze zahrnout do způsobilých výdajů při dok…
zirafaa
Před 10 lety
1
Návrh koupelny nezávazně, kde jste si nechávali dělat?
Ahoj střecháčci, prosím Vás kde jste si nechali dělat návrhy koupelen? Na kolik Vás to vyšlo? :-) D…
koltat
Před 10 lety
2
Příborník do kuchyně - kde koupím?
Prosím poraďte, kde koupit příborník do kuchyně. Nechali jsme si udělat kuchyn na míru, ale bohužel…
lucijeje
Před 10 lety
9
Eurookna dřevěná okna Svitavsko - tip na firmu na Svitavsku
Dobrý den, mohli byste se prosím podělit o zkušenosti s jakoukoli firmou, případně truhlářstvím, kt…
evicka4
Před 10 lety
2
Poraďte prosím s kuchyní
Potřebuji poradit s kuchyní, respektive s umístěním dřezu. Máme první návrhy (nástřely kuchyně), ne…
mica11
Před 10 lety
11
Šikovný truhlář z Ústeckého kraje, neznáte?
Zdravím Všechny, sháním šikovného truhláře z okolí Roudnice nad Labem,nebo dobré studio, kteří by …
truhlarstvimicek
Před 10 lety
4
sponzor fóra
Kovaný plot od firmy Lamark. Jste spokojený s kvalitou?
Máte někdo zkušenost s firmou Lamark co se týče kovaných plotů? Jsou kvalitní? Na netu jsem žádné p…
eathon
Před 1 rokem
25
Dodavatelé na stavbu - kde začít?
Tak už máme konečně pozemek, projekt, ted pracujeme na stavebním povolení, ale i to je za rohem. …
petulaleskova
Před 10 lety
3
Vydání stanoviska RWE
Ahoj, mam dotaz o vydání stanovisku od RWE k našemu projektu k ohlášení stavby. Na všech vydá…
hp85
Před 10 lety
2
Jabloňový sad - Moravany
Dobrý den, zaujal nás byt v projektu Jabloňový sad, Moravany u Brna, II. etapa. Byli bychom rádi z…
ihriska
Před 10 lety
1
Firma Lucern dřevostavby - máte zkušenosti?
Dobrý den! Hledám nějaké reference nebo zkušenosti na firmu Lucern dřevostavby. Vybíráme firmu na…
revilocz
Před 3 lety
1
2
...
...
4
5
122
Společnost Improdum - recenze
Zdravím všechny stavitele :). Uvažujeme o stavbě domu se společností Improdum. Máte s nimi někdo zk…
hojzak
Před 5 lety
1
2
33
Jakou podlahu do pokojíčku?
Dobrý den, jakou podlahu doporučíte do dětského pokoje?? Děkuji.
radim83
Před 10 lety
6
Plot s kamennými obložkami, na kolik vyjde?
Máte plot z šedých kamenných obložek? Na kolik vyjde metr takovéhoto plotu se vším všudy? Výšku plá…
kyia
Před 10 lety
1
Domy na klíč vs. stavební firma Kroměříž
Ahoj, máte někdo zkušenosti se stavební firmou domu na klíč či klasicky podle projektu v okolí Krom…
vpe2015
Před 10 lety
1
Nádobí na indukci, jaký materiál zvolit?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat s jakým nádobím na indukci jste spokojení myslím materiál mám hr…
verunky
Před 10 lety
2
Wc dlouhá místnost
Stěhujeme se do "nového" a záchod je dlouhá nudle s wc mísou na konci (bez okna).. máte někdo nějak…
bayt
Před 10 lety
10
Jak jste řešili obestavbu krbové vložky?
Ahoj, jak jste řešili obestavbu krbové vložky? jaký jste použili materiál? a dělal to zedník nebo p…
zuzavas
Před 10 lety
14
Zkušenost s tímto moderním stolem
Máte někdo zkušenosti s tímto stolem, viz obrázek, jak se u něj sedí, jestli je to v pohodě vzhlede…
dagik
Před 10 lety
8
Dvě baterie nebo jednu?
Prosím o radu, dali by jste k umyvadlu 90cm jednu nebo dvě baterie? Nemůžu se rozhodnout, jestli dv…
vladka10
Před 10 lety
5
Zahradní domek předělat na menší rodinný domek, půjde to?
Ahooj, jdu se s Vámi poradit a nasbírat případně nějaké tipy. Hodne jsme premysleli a zvazili jsme …
merit_n
Před 9 lety
9
Ikea kuchyň Metod - montážní průvodce
ídobry den, nemel byste nekdo montazniho pruvodce pro kuchyn IKEA Metod? nejlepe naskenovaneho …
anduletka
Před 10 lety
1
V jaké výšce máte skřínky od kuchyňské linky?
Ahoj, chtěla bych Vás poprosit o názory v jaké výšce máte skříňky od kuchyňské linky. Původně j…
pajdus
Před 10 lety
9
Bydlení ve Stříbře, hledáme byt 2+1
S manželem a naším 4 letým prckem hledáme byt 2+1, 2kk ve Stříbře (Tachovsko). Ozvěte se kdo o něče…
janina99
Před 10 lety
2
Poradíte interierové dveře
Ahojte, aké dvere by ste volili k tejto podlahe? Páči sa mi Orech dijon, lebo aj okná máme orech, a…
sahenka
Před 10 lety
3
Kuchyně Procházka Svatobořice-Mistřín - recenze
Ahoj, máte někdo zkušenosti s touto firmou? Případně, jak to vychází cenově? Díky
murinam
Před 10 lety
1
Celo-stínící horizontální žaluzie, jste s nimi spokojený?
Máte někdo celo-stínící horizontální žaluzie? Jak jste s nimi spokojeni? Mají nějakou výhodu a nevý…
lopp
Před 10 lety
2
Dřevostavba 4kk do 1,5mil i se vším jde to vůbec?
Prosím o radu, chceme stavět, budeme kupovat pozemek a chtěli bychom alespoň 4kk, ale do těch 1,5mi…
mitote
Před 10 lety
19
1
2
…
848
849
850
851
852
…