O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Za kolik jste dokázali postavit bungalov 4kk?
Ahoj zajímá mě za kolik jste dokázali postavit bungalov 4kk, vím, že se ceny budou hodně lišit, ale…
deyana
Před 10 lety
5
Lepící fólie - "rekonstrukce" staré linky, vyplatí se to?
Zdravím :) Mám starou plechovou kuchyň.. nechceme dělat novou, protože bydlení máme (snad) dočasně …
monasdo
Před 10 lety
1
Jak správně osadit nová okna s ohledem na budoucí zateplení domu?
Máme letos měnit původní okna v bytě za nová plastová. Za rok má proběhnout zateplení fasády toho …
bonavox
Před 10 lety
3
Měla by firma, sousedící s mým rodinným domem mít ohrazený pozemek plotem?
Máme 3 sousedy a jedním z nich je firma, která má sklad stavebnim vedle naší zahrady. Platí zde tak…
hugar
Před 10 lety
3
Neviděl jste někdo podobný obklad?
Dobrý večer, neviděl jste někdo podobný obklad? Esmira mix už se nevyrábí a mně by se tak líbil :)…
tlap.ka
Před 10 lety
4
Falcovaná střecha, trčí dva kusy - je to normální?
Ahojte, chcem poprosit o radu, mame falcovanu strechu od jesene minuleho roka a dnes som si vsimla …
jiri_svoboda
Před 10 lety
2
Sázeli jste rostliny už při výstavbě domu?
Dělali jste někdo to, že jste si vysázeli malé rostlinky na zahradu jen aby se rozkořenily a až dal…
ffiinnkkaa
Před 10 lety
12
Převzetí stavby od RD Rýmařova, na co si dát pozor?
Ahoj v pondělí příští týden se začíná stavět náš domek od RD Rýmařova Nova 101.Předání bude zhruba …
andrisek1
Před 10 lety
1
sponzor fóra
Zapojení teplovodní krbové vložky s výměníkem + kondenzační kotel
Zdravíme, máte někdo prosím dobrého topenáře v okolí Kolína, který by byl schopen zapojit krbovou …
drn
Před 10 lety
1
Renovace parket svépomocí - máte zkušenosti?
Plánujeme přebrousit a ošetřit parkety ve dvou pokojích. Byt je z roku 1958, parkety byly lepené do…
ver_ber
Před 10 lety
1
Sháním inspiraci pro podkrovní koupelnu
Ahoj, shanim ispiraci podkrovni koupelny. Uvítám vaše fotky :-D . díky moc předem.
antal1
Před 10 lety
2
Kolaudace při stavbě domu na klíč, je součástí smlouvy o dílo?
Ahoj lidi, můžete prosím napsat zkušenosti, co jste stavěli s firmou na klíč, jestli součástí smlou…
lintea
Před 3 lety
13
Osvědčené nenáročné rostliny do předzahrádky (jihozápad)
Dobrý den, neporadíte mi, prosím, osvědčené rostliny do předzahrádky orientované jihozápadně? Bohuž…
vejiska
Před 10 lety
1
Jak vysoko se lepí obklady v koupelně a wc?
Ahoj, prosím o radu, jak vysoko se lepí obklady v koupelně a wc? Právě nám dělají omítky a mám si r…
alcar
Před 10 lety
4
HK Dřestav - Veltlín
Máte někdo postavený tento dům? Nebo o projektu jen uvažujete? Jaká byla vaše konečná cena domu??? …
ll12345
Před 8 lety
4
Pracovní deska musí být jednobarevná, kde sehnat?
Moje představa je, ze deska bude mít celistvou jednu barvu, lamino nechci, kámen je kropenatý nebo …
verunky
Před 10 lety
3
Vinylová podlaha, mezi kusy jsou mezírky. Má to tak být?
Prosím manžel pokládá vinyl nelepený-plovoucí.Mezi kusy má malinkou mezírku,ale jen někde.Mně se to…
spektrumm
Před 10 lety
2
Dřevostavba - závěsný nábytek, není to problém?
Dobrý den, vybírám nábytek do koupelny a když viděl návrh manžel, řekl, že závěsný nábytek tam mít …
verulicek88
Před 10 lety
17
Odstoupení KB od úvěrových smluv
Ahoj, stalo se vám někomu, něco podobného jako nám? Naše fin. poradkyně nám sjednala v KB hypotéku…
eni31
Před 10 lety
16
Koupě domu od realitky Akrivreality - reference
Dobrý den, máte někdo zkušenost s realitkou Aktivreality? Chceme přes ně koupit dům a neradi bychom…
tekisek
Před 10 lety
1
Čím natřít borovicové fošny na plot?
Poradí mi někdo prosím, čím nattřít borovicové fošny na plot? Chceme zachovat kresbu dřeva, ale zá…
maitland
Před 10 lety
8
Koupě bytu se zástavním právem
Prosím o radu - chceme koupit byt, jsme před podpisem rezervační smlouvy. Majitel mám na nemovitost…
vladimirsvorba
Před 10 lety
5
HS portál vs. sklopně posuvné dveře - výhody a nevýhody?
Prosím zkušenější, kteří už mají fázi rozhodování zda bezprahový HS portál, nebo sklopně posuvné dv…
alkapinka
Před 7 lety
17
Tichý, lehký a vysoce výkonný vysavač doporučte
Zdravím, potřebuji doporučit vysavač hlavně potichý a lehounký (bydlíme v mezonetu, takže tahání do…
tomas156
Před 10 lety
10
Jak máte řešený vstup na půdu?
Ahoj, mám dotaz asi pro ty zkušenější, máte řešený vstup na půdu? Prosím o radu a vaši zkušenost, b…
katkahla
Před 9 lety
7
Rekonstrukce starého RD, který stojí v blízkosti drah, je to problém?
Ahoj, koupili jsme starý rodinný domek a je v plánu rozsáhlá rekonstrukce + přístavky ze dvou stran…
dmklimesovi
Před 10 lety
7
Pronájem obecního bytu
Zdravím ve spolek. Poslední dobou s přítelem opravdu hodně řešíme bytovou situaci a já bych potřebo…
martinabr26
Před 9 lety
25
Cena přípojky na vodovodní řad
S manželem hodně uvažujeme nad koupí pozemku, ale jeden jeho háček je ten, že nejbližší místo, kde …
kkaccullka
Před 10 lety
4
Vyvýšená terasa - jaké zábradlí?
Prosím o radu, jak elegantně a moderně vyřešit zábradlí kolem terasy. Zkusila jsem udělat velké bet…
anelli
Před 10 lety
4
Silikon nebo lištu k pracovní desce?
Obkládáme právě prostor nad pracovní deskou v kuchyni, avšak teď řešíme to, zda stačí dát mezi obkl…
marek_k
Před 10 lety
3
1
2
…
854
855
856
857
858
…