O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Fasáda Weber - akrylátová vs. silikonová?
Zdravim vybiram fasadu tak bych potreboval poradit zda akrylatova nebo silikonova nebo nejaka jina?…
malejmiky
Před 7 lety
4
Glaukos - hydrogeologický průzkum, zkušenost
Dobrý den, máte někdo zkušenost se společností Glaukos s. r. o. z Tábora, resp. z Prahy? Potřebujem…
katkablu
Před 10 lety
2
Antracitová okna, dát i zevnitř?
Ahoj, rozhodujeme se, jestli dát antracitová okna do všech místností i zevnitř. Chtěla bych poprosi…
zumari
Před 8 lety
1
2
35
Podlahář Praha nebo Praha-Západ
Ahoj všem, prosím o tipy na podlaháře z výše uvedených regionů, za rozumnou cenu, se kterým jste …
allinka_k
Před 10 lety
1
Bilá podlahová lišta - zkušenosti
Chtela bych se zeptat vas co mate bile listy - jak jste na tom s prachem? Vsichni s kym jsem se o n…
niki727
Před 9 lety
12
Můžete mi někdo doporučit kuchyňský kráječ?
Prosím,můžete mi někdo doporučit vhodný kráječ, nebo je to podle vás další zbytečnost.?Díky.
alisek
Před 10 lety
8
Kuchyňská deska s dekorem "zebra" nebo podobná
Přeji všem pěkný den, v kuchyni máme desku viz. foto. Žena jí prostě miluje a do nové kuchyně by c…
2masoni
Před 10 lety
1
Kde koupit dětský pokoj v Moravskoslezském kraji?
Dobrý den, již dlouho hledám na netu vhodný dětský pokojík pro syna 2 roky a zatím jsem nenašla,…
olusenka
Před 10 lety
5
sponzor fóra
Čerpadlo - umístění a typ, poradíte?
Ahoj stavaři, řešim studnu, resp. čerpadlo k ní, a mám nabídku: 1) čerpadlo klasika nebo s řídící…
bossmartyn
Před 10 lety
5
Plastová terasová prkna, je montáž jednoduchá?
Máte prosím někdo zkušenost s plastovými terasovými prkny? Je montáž jednoduchá? Poradíte mi cenově…
sanynka3
Před 10 lety
1
Schody - celodřevěné či jen s dřevěnými nášlapy?
Prosím o radu, zkušenosti - jaké schody. Moc se mi líbí schody, jež mají dřevěné nášlapy, zbytek je…
zirafka1988
Před 7 lety
31
Kolaudace - byl u vás přítomen někdo z vaší obce?
Chtěla bych se zeptat, jestli u Vás při kolaudaci byl přítomen i někdo z Vaší obce? Dnes mi přišel …
janinho
Před 10 lety
7
Protipožární dveře - kolaudace
Příští týden nás čeká kolaudace a teď jsme si uvědomili, že v projektu máme uvedeno, že z garáže a …
ratatooy
Před 10 lety
11
Jak udělat napojení na vodovodní přípojku?
Prosím Vás, kdo máte zkušenosti, jak to funguje. Máme pozemek, který chceme rozdělit na čtyři par…
jiri_1477
Před 7 lety
5
Vytápění "zahradního" domku, máte nějaké nápady?
Ahoj, chtěla bych poradit s takovou delikátní situací. Rádi bychom s manželem na zahradě v budoucnu…
bamak
Před 10 lety
5
Koupě staršího bytu, rekonstrukce, apod.
Zdravím vás tady. Jsem tu nová, s manželem hledáme nové bydlení ve Zlíně a padl nám do oka jeden by…
kacenkaa1
Před 10 lety
10
Názory na plán bungalovu
Dobrý den, prosím o Vaše názory na plán bungalovu. Nyní máme na pozemku starý dům, který zbouráme a…
ares11
Před 10 lety
1
2
...
...
6
7
182
Tip na projektanta z Pardubic a okolí
ahojda chtěla bych se zeptat zda můžete doporučit nějakého projektanta z okolí Pardubic, Holic s k…
kristynamo
Před 5 lety
19
Jak vyřešit osvětlení u velkého zrcadla?
prosim vas o zkusenosti a rady, jak resit osvetleni velkeho zrcadla, zda je lepsi instalovat dve kr…
marci_m
Před 10 lety
1
Solární sprcha, kterou vybrat?
Zdravím, bohužel se nám zmenšila zahrádka, tak zvažuji nákup solární sprchy. Prosím vlastníky o zku…
pouta
Před 9 lety
2
Prosím rady k dispozici koupelny
Prosím o jakýkoli komentář k dispozici koupelny. V pravo za dveřmi je pračka a sušička nad sebou a …
inkajanakova
Před 10 lety
16
Jak sepsat darovací smlouvu?
Vlastním se svojí sestrou a maminkou pozemky (pole), jedná se o dva pozemky a každá máme části z ob…
zamilovanadonej
Před 10 lety
2
Na kolik vás vyšla realizace ČOV s firmou?
Ahoj, prosím o info, kolik Vás stála realizace ČOV dělaná firmou pro klasický rodinný dům?
kasparova43
Před 5 lety
31
Máte někdo zábradlí jako je na obrázku?
Máte prosím někdo zábradlí jako je na obrázku? Dřevěné sloupky s nerezovými tyčemi? Ráda bych se ze…
jumpmans
Před 10 lety
2
Potřebuji trávník, značka včera bylo pozdě
Ahoj, potřebovala bych poradit se založením trávníku, něco jsem načetla, ale z toho mě jímá spíš hr…
kota01
Před 10 lety
2
Hypotéka- odhad ceny budoucí dřevostavba
Zdravím vespolek. Dnes jsem volal odhadci, co vše je potřeba pro odhad ceny budoucí pro dřevostavbu…
bebekeksy
Před 5 lety
8
Materiál kuchyňských dvířek - lesk vs. mat?
Potřebovala bych poradit, zda pořídit dvířka u kuchyňské linky v lesku, nebo matu. Nyní mám vanilk…
vaara
Před 10 lety
4
Jak vyřešit sklo pod kamna s přívodem Cpv v podlaze?
Prosím o radu jak vyřešit sklo pod kamna s přívodem CPV v podlaze..firma nám tvrdí ze se skla s otv…
bchannu
Před 10 lety
3
Vlastní návrh bungalovu - vaše názory
Dobrý den, prosím o Vaše názory na vlastní návrh bungalovu. Detaily jako je velikost a umístění oke…
frantisekpetru
Před 10 lety
14
Smoothie mixer - tip
Můžete mne prosím poradit dobrý mixer na smoothie s vysokými otáčkami a za přijatelnou cenu :-) Díky
flowerka18
Před 10 lety
2
1
2
…
853
854
855
856
857
…