O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Hydroizolace při rekonstrukci
Pustili jsme se do rekonstrukce staršího domečku. Jižní strana je suchá, severní zdi jsou na spodu …
tynka9
Před 10 lety
6
Osvětlení do kuchyně s vypínačem
Prosím o radu ohledně osvětlení nad kuchyňskou linku. Jde o prostor délky 210 cm. Bohužel ovšem nem…
chesterbloom
Před 10 lety
4
Šedá vinylová podlaha Floor Forever Dub elegant
Dobrý den uvažuji o koupi šedé vinylové podlahy Floor Forever Dub elegant, ale mám obavu zda nebude…
jarkap7
Před 10 lety
1
Plán rekonstrukce bytu pro banku
Dobrý den, s přítelem se chystáme rekonstruovat byt a potřebujeme si na to vzít hypotéku. Probléme…
jenies
Před 10 lety
2
Kdo má podobné dětské hřiště?
Kdo má podobné dětské hřiště... Vydrží to smrkové dřevo něco? Nerozvrže se časem? Kutila, který by …
ffiinnkkaa
Před 10 lety
2
Heluz 44 family nebo Heluz 44 2v1
Ahoj Rozhodoval jste se někdo mezi Heluz 44 a Heluz 2v1 cihla plněná polystyrenem? Stále se nemůž…
nelinecek
Před 6 lety
17
Vyšší železo a mangan z rozboru vody ve vrtané studně
Dobrý den, nechali jsme si udělat rozbor vody z vrtane studny, která je 30 m hluboka a výsledky …
geodett
Před 6 lety
29
Vinylová podlaha MFLOR, máte někdo?
Dobrý den, máte někdo položenou vinylovou podlahu Mflor, za případné foto budu moc ráda, děkuji pře…
blahova_andrea
Před 7 lety
2
sponzor fóra
Jak jste spokojené s dveřmi značky CAG?
Rádi bychom kompletně vyměnily interiérové dveře vč. zárubní, ráda bych znala všechny vaše zkušenos…
monny3
Před 10 lety
7
Trouba Elektrolux, jakou vybrat?
Zdravim, Vybiram troubu Electrolux a tapu mezi temito 3 typy. Vyplati se koupit nejvyssi radu nebo…
verunky
Před 10 lety
7
Vlastní projekt - tip na firmu
Prosím, které firmy, by jste mi doporučily na postavení domečku, když bychom měli vlastní projekt a…
l_a_d
Před 10 lety
1
Pedologický průzkum, slyšeli jste o tom něco?
Zdravím všechny, dnes mi bylo oznámeno na stavebním úřadu, že k povolení i ohlášce je třeba mimo vš…
mandre
Před 10 lety
1
2
...
3
62
Elektrické podlahové topení nebo topné infračervené panely?
Dobrý den, za chvilku nám už začne konečně rekonstrukce baráčku. Baráček bude mít celkem 102 m2…
sisinka133
Před 10 lety
1
Obložení interierových dveří (tzv. futra) mají pružit, či napevno být přidělány ke zdi ?
Je pravda, že má obložení dveří (lamino) pružit se zdí? :-( Po roce se nám začaly tyto obložky hýb…
druk
Před 10 lety
1
Dobrý instalatér - topenář okolí Klatov
Zdravím všechny střechaře, mohl by nám někdo doporučit firmu na topení z okolí Klatov? Moc díky a m…
alusesenka80
Před 10 lety
1
Jak na dlažbu imitace kámen bez obrubníku?
Ahoj, viděla jsem spoustu realizací, kdy k dlažbě v imitaci přídoního kamene (většinou se skládá …
zelenachajda
Před 10 lety
1
Čím vytíráte podlahy?
Holky čím vytíráte podlahy? My měli leifheit mop (ovšem ted se nám zlomila násada) a při sěhování d…
mrkvickaaa
Před 10 lety
4
Jak položit dlažbu imitace kámen bez obrubníku?
Ahoj, chceme položit betonovou dlažbu stylu Diton Stone ( ale jiná značka) bez obrubníku. Ta dlažb…
zelenachajda
Před 10 lety
4
Nastěhování dřív než kolaudace
Ahoj chci se Vás zeptat,zdali někdo máte zkušenost s nastěhováním do kompletně hotového domu ještě …
petrsv1000
Před 10 lety
19
Betonová žumpa od Abo plast, máte zkušenost?
Prosím, máte někdo betonovou žumpu od této firmy? Děkuji.
sar12
Před 10 lety
1
Zkušenosti s hypotékou na koupi domu (1,5mil) + jeho rekonstrukci
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jak to přesně funguje s financováním bydlení. Máme možnost koupit d…
budouci_maminka
Před 10 lety
4
Projekt na DČOV, kolik jste zaplatili?
Ahoj chtěla bych se zeptat, kolik jste přibližně zaplatili za kompletní projektovou dokumentaci pro…
jiletka
Před 10 lety
1
Špajz (spižírna) ve sklepě
Dobrý den, ve sklepě máme malou místnost, kterou chci použít jako špajzku, třeba i na jablka ze zah…
frahelz
Před 9 lety
2
Dva dětské pokojíky pro holčičky, jak vyřešit rozložení?
Děvčata, potřebuji znát váš názor a zkušenost, řešíme zařízení 2 dětských pokojíků. Místnosti jsou …
veef
Před 10 lety
6
Obklady do kuchyně
Budu mít rustikální kuchyň slonová kost dvířka/ ořech prac. deska. Zvolila jsem jako obklad řadu te…
andrisek1
Před 10 lety
5
Hypotéka vs. smlouva na dobu určitou
Ahoj, chtěla bych se Vás zeptat, co po Vás banka chtěla, když jste šli žádat o hypo a jeden z Vás m…
lady_giraffe
Před 10 lety
10
Jaký plot zvolit?
A poradili byste mi ještě nějakou neprůhlednou variantu plotu, která nestojí moc a dá se na ni kouk…
mp77
Před 8 lety
10
Jaké kladivo na rozbití chodníku?
Ahoj, chci rozbít starý betonový chodník bouracím kladivem. Jaké kladivo se na to hodí? Bourací kla…
ladislavovic
Před 10 lety
4
Dodělání příjezdové cesty
Ahoj, budujeme příjezdovou cestu, teď na ní máme takové ty hrubé kameny a chystáme se ji dodělat. …
petrsv1000
Před 10 lety
2
Nemáte někdo zkušenost s výstavnou plotu od centra Rajhrad?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s výstavbou plotu od plotového centra Rajhrad? Chystáme se na plot a p…
daavid01
Před 10 lety
1
1
2
…
859
860
861
862
863
…