O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vyjednání slevy na pozemek ze strany realitky
Chceme slevu u rk z ceny pozemku( odhad je cca o 400 tis pod prodejní cenou), žádáme 40tis slevu s …
kate2485
Před 10 lety
4
Kdyby jste stavěli znova, co by jste udělali jinak?
Všude je plno rad, co zlepšit, co udělat jinak tak aby to bylo to nej.. Bylo by fajn mít, leckdy…
roxelli
Před 10 lety
1
Odhadní cena u Raifky u zakoupení pozemku a postavení dřevostavby
Dobrý den, konečně nám RB schválila 90% hypo. Ted se trochu bojíme, aby nám to vyšlo. Cena poze…
wel
Před 10 lety
2
Plynový kotel + elektrokotel
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá zároveň namontované oba kotle, tzn. plynový kotel n…
radim83
Před 10 lety
27
Dávkovač na saponát ve dřezu, máte někdo?
Dobrý den, máte nékdo zabudovaný dávkovač na saponát přimo ve dřezu? Právé řesíme výber dřezu a v…
requied
Před 8 lety
9
Plastové okna od firmy Windoors - zkušenosti
Máte, prosím, někdo zkušenost s firmou Windoors na plastová okna? Děkuju za názory! :-)
wettu
Před 10 lety
2
Bydlení v podnájmu a koupě domu na hypotéku
Ahoj rada bych vedela nejake info ohledne když chceme koupit dům a bydlime v pronajmu jak se to pak…
kristis
Před 10 lety
6
Elektrokotel nebo plynový kotel pro RD s TZ 5,5kW?
Ahoj, potřeboval bych, prosím, poradit ohledně vytápění rodinného domu (vím, že je zde již několik…
josef_vavra
Před 7 lety
28
sponzor fóra
Přechod mezi sádrokartonem a stěnou - řešení při výmalbě
Dobrý den všem, mohl by mi někdo poradit, jak řešit tento problém? Přestěhovali jsme se do podkrov…
davex
Před 6 lety
9
Vymezení věcného břemene - služebnosti - geometrickým plánem
Ahoj všem, věřím, že s tím někdo z vás má určitě nějakou zkušenost, prosím o radu. Potřebujeme vyme…
parcelads
Před 10 lety
2
Sakura - dá se množit?
Chtěla bych Sakuru a jeden známý ji má, tak mě napadlo jestli se dá nějak namnožit třeba z odstřiže…
citun
Před 10 lety
2
Travní koberec bez zavlažování, neusychá?
Mám dotaz, zda se tu najde někdo, kdo má na zahrádce travní koberce a nedal si pod ně zavlažování. …
atropos
Před 10 lety
1
Jak řešit dopsání majitele pozemku do katastru?
Ahojte,chtěla bych se zeptat,jestli někdo nemáte zkušenosti nebo nevíte,jak řešit dopsani majitele …
vita234
Před 10 lety
8
Bílý lesklý materiál dvířek
Střecháčci , prosím o radu - kdo má BÍLOU LESKLOU KUCHYŇ - jaký to máte materiál ? Já si vybrala od…
ratatooy
Před 10 lety
26
Sousedé - koukají nám stále na zahradu
Ahoj všichni, zajímá mě jak vycházíte se sousedy, rok bydlíme v baráčku a mě pořád vadí že máme men…
blahova_andrea
Před 7 lety
1
2
39
Plastová okna Brno A-Okna, zkušenosti
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat jeslti máte někdo zkušenosti s firmou A-OKNA Brno? Mají pob…
hanulilinka
Před 10 lety
4
Byt financovaný hypotékou na pronájem
Jaké jsou vaše zkušenosti případně názory na koupi bytu k pronájmu, který by byl financovaný hypoté…
mp77
Před 10 lety
25
Názor na TČ Nibe F470
Ahoj, chtěla bych Vás poprosit o váš názor na ventilační tepelná čerpadla. Co třeba toto? http:/…
petuliiik
Před 10 lety
3
Hypotéka a vlastní pozemek
Dobrý den, chtěli by jsme stavět dřevostavbu na pozemku který máme. Je to pozemek 1500m2, skládá se…
vladimirsvorba
Před 10 lety
4
Pozemek na konci ulice, kde už není cesta. Jak řešit?
Prosim o vas nazor. Kupujem pozemok na konci ulice. Obecna asfaltova cesta konci pred pozemkom. …
petrsv1000
Před 10 lety
2
Tepelné čerpadlo a zálohy u Čezu
Na kolik si cca je třeba nastavit zálohy u Čezu při tarifu s tepelným čerpadlem (vzduch-voda) ? Jd…
ovp21
Před 10 lety
5
Poradťe s atypickou šatnou
Potřebovala bych poradit se šatnou, která má jednu stranu šikmou. Nákres je v příloze. Mám předsta…
hanullice
Před 10 lety
11
Kácení stromů na pozemku, musíme dávat žádost na obecní úřad?
Dobrý den, měla bych dotaz ke kácení stromů na pozemku, který jsme včera koupili. Chtěli bychom …
geodett
Před 10 lety
8
Developerský projekt domu - vaše názory
Ahojda lidičky. Potřebovala bych poradit s jedním developerským projektem domu.V inzerátu píšou, ž…
zahyna
Před 10 lety
4
Dotaz na odtah z plynového kondenzačního kotle
Ahoj, mám doatz ohledně plynového kondenzačního kotle a řešení jeho odtahu. V projektu máme ř…
hanluk
Před 10 lety
1
Zástavní a kupní smlouva na katastr
Zdravím, prosím Vás pro ty z Vás které máte zkušenosti, 3.4 jsme podali zástavní smlouvu na katastr…
4bee
Před 10 lety
3
Kuchyň Ikea a jiné spotřebiče
Ahoj, máte někdo zkušenost z kuchyní z IKEA ale máte jiné spotřebiče než ty od nich? Pasuje vše bez…
missy97231
Před 9 lety
1
2
38
Dvě koupelny, jeden druh obkladu, jiné ,,grafické" řešení - proč ne?
Ahoj, budeme mít v domě dvě koupelny, dole s normálním oknem, sprchový kout, záchod, umyvadlo, naho…
garam_g
Před 10 lety
6
Odpad zahrabaný v zemi
Prosím o radu,kam se obrátit,jak řešit. Koupili jsme před 2,5 lety starý dům, který pomalu opravuje…
geodett
Před 10 lety
5
Přepis nájemní smlouvy bytu
Ahoj, chtěla bych se zeptat, bydlím v bytě s matkou na kterou je napsaná nájemní smlouva, od doby …
lexaa
Před 5 lety
3
1
2
…
860
861
862
863
864
…