O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Základová deska teď a hrubá stavba za rok?
Ak by som tento rok urobil zaklady a az na dalsi rok po prisetreni zacal stavat hrubu stavbu. Je to…
davescz
Před 10 lety
4
Cenová nabídka střechy, je to slušná cena?
Ahoj, dostal jsem cenovou nabídku na zhotovení střechy, viz. přílohy, myslíte,že je to slušná ce…
jiri_svoboda
Před 10 lety
7
Podsklepený bungalov do 2 milionů, je to reálný?
Dobrý den Všem :-) , moji rodiče nedávnou koupili RD jehož součástí je taková narychlo vybudovaná …
scout12
Před 10 lety
12
Půdorys bungalovu - jaké změny byste udělali?
Jak se Vám líbí tento půdorys a jaké byste navrhovali změny? Uvažujeme o něčem podobném. Díky všem …
naarch
Před 10 lety
9
Hypotéka na pozemek + následná stavba
Ahoj, letos bych chtěl koupit pozemek a potřebuji si vzít 100% hypotéku cca 500 tisíc. Příští ro…
kamilape
Před 10 lety
25
Zateplení nad krokvemi
Ahoj všem - řešíme teď zateplení střechy ve starém domě - a rádi bychom měli přiznané trámy a dřevo…
jiri_svoboda
Před 10 lety
3
Kde by se dala koupit tato mozaika?
ahoj, nevite, kde by se dala koupit tato mozaika? je od Raka, ale v aktualni nabidce jiz neni. deku…
bro_nicka
Před 10 lety
1
Prosím o doporučení izolatéra na položení protiradonové folie na bungalov
Naši zedníci umí jen s ipou a to nechci riskovat. Máme doporučenou fólii STAFOL. Nejlépe Praha, P…
jumpmans
Před 8 lety
6
sponzor fóra
Ohláška - co vše je potřeba když kupujeme zasíťovaný pozemek?
Chystáme se stavět bungalov cca 120m, takže nám bude stačit ohláška. Chci se zeptat co vše je potře…
petrsv1000
Před 10 lety
2
Velkoformátový obklad nebo sklo za kuchyňskou linku?
Dobrý den, pořebuji radu, nemůžu se rozhodnout co je lepší dát za kuchyňskou linku jestli sklo a …
sabcav
Před 10 lety
15
Kuchyně vanilka/calvados, máte někdo?
Dobrý den,mám linku v barvě vanilka/calvados.Chtěla bych vymalovat fialově /šeřík?/Máte také někdo?…
bobinka76
Před 10 lety
1
Jídelní stůl v obýváku u zdi, co myslíte?
Při vstupu do obýváku máme naproti stůl. Přemýšlím, jestli ho nemáme otočit, aby nejdelší strana by…
asen
Před 10 lety
2
Vanová zástěna Vasca venere - zkušenost
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s vanovou zástěnou vasca venere.
stanicka007
Před 10 lety
1
Projekt na dům šíře pozemku 7 m - nemáte nápad?
Dobrý den, Potřebujeme na pozemek o šířce 7m postavit dům včetně 2 garáží, délka pozemku je 60m. N…
slabici
Před 10 lety
21
Přechod mezi vinylem a dlažbou
Dobrý den, v celém bytě kromě prostoru u dveří (a koupelny s wc) plánujeme při rekonstrukci našeho…
ratatooy
Před 10 lety
6
Slunečník z Ikee Karlso, co na něj říkáte?
Máte prosím někdo slunečník Karlso z Ikee? Co na něj říkáte? :-)
zlucie
Před 10 lety
1
Kultivátor na těžkou jílovitou půdu - doporučení
Ahoj, můžete mi někdo prosím doporučit kultivátor na cca 1200m2 pozemku, kde je potřeba dost význam…
jimika
Před 10 lety
4
Odhad pozemku na současnou a budoucí hodnotu - zkušenosti
ahoj, kupujeme pozemek na 100% hypoteku, rekneme za 1.2 mil kc. Odhadce ale vypracoval 2 odhady, a …
vladimirsvorba
Před 10 lety
2
Územní souhlas pro stavbu pro chovatelství?
Zdravím, je třeba územní souhlas pro stavbu pro chovatelství o zastavěné ploše do 16 m2?
vita234
Před 10 lety
1
Stromek na střeše - hrubá stavba, kde se dává?
Prosím víte někdo k čemu a kdy přesněse dává na sřechu ( na dřevo) ozdobený stromek nebo haluz kdy…
clifulka
Před 10 lety
3
Firma dřevostavby v okolí Prostějova
Hezký den všem, moc prosím, kdo se se mnou podělí o zkušenosti s rodinným domkem ze dřeva? Chceme s…
naarch
Před 10 lety
2
Jaký typ povrchu máte u venkovního schodiště?
Dobrý den, jaký typ povrchu máme u venkovního schodiště aby to bylo co nejvíce praktické hlavně …
jkur
Před 10 lety
1
Jiná podlaha pod kuchyňskou linku
Neřešil tady někdo jinou podlahu pod kuch.linku než bude v celém prostoru??? napadlo mě dát po link…
ratatooy
Před 10 lety
2
Rekonstrukce vs. novostavba
Rozhodujeme se mezi rekonstrukcí a novostavbou (to ale tady řešit nechci). Budeme uvažovat dva ex…
beatakralova
Před 10 lety
1
Fasáda z neošetřeného dřeva, jak vypadá časem?
Zvažujeme dřevěné obložení domku, které nebude nijak ošetřené. K tomu se nám líbí kontrastní barevn…
jumpmans
Před 10 lety
2
Uspořádání bungalovu
Dobrý den, chceme stavět bungalov 5+kk (1 ložnice, 2 dětské pokoje, pracovna, obývák s kuch. kout…
anezka73
Před 10 lety
11
Cena retenční nádrže včetně příslušenství
Dobrý den, uvažujeme o využití dešťové vody pro zalévání na zahradě a užitkovou vodu v domě. Zajímá…
jumpmans
Před 10 lety
20
Co vše se bere jako příjem při získávání hypotéky?
Zdravím, chci se zeptat co vše banka bere jako příjem pro získáni hypotéky? Popíši situaci: momentá…
petrsv1000
Před 9 lety
12
Mám v domě studnu, připojení na vodovod a kanalizaci. Platí se stočné ze studny?
Dobrý den, máme doma živou diskuzi o tom mít studnu nebo ne. Budeme stavět RD s napojením na kanali…
ratatooy
Před 10 lety
5
Rady k návrhu kuchyně
Ahojky všem, potřebovala bych poradit s kuchyní, viz. fotky níže. Jedná se mi hlavně o rozmíst…
verunky
Před 10 lety
2
1
2
…
861
862
863
864
865
…