O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak na ložnici a obývák v jednom?
ahojte, potřebovala bych poradit jak udělat z obdélníkového pokoje dxš -4,26x3,48 obývací a ložnic…
lenkaluk
Před 10 lety
11
Máme černou střechu, jakou zvolit barvu oken a fasády?
Vidím, že se zde velice aktivně komunikuje na nejrůznější témata kolem stavby/rekonstrukce domů a V…
obla
Před 10 lety
4
Časový harmonogram novostavby
Ahoj všichni, stavíme rodinný domek (s podkrovím) a zajímalo by mě, jak dlouho vám trvaly různé prá…
petrsv1000
Před 10 lety
4
Půdorys, prosím o připomínky
Dobrý den, tak i já prosím o připomínky k projektu. Vchod je ze severu, v oukromé části na jihu-dva…
slabici
Před 10 lety
19
ČOV nebo biologický septik s filtrem?
Dobrý den, prosíme o radu a vaše zkušenosti. Na pozemku, kde budeme stavět, není kanalizace. Uvaž…
jiletka
Před 10 lety
5
Vyjadřovačky Čez, RWE v online formuláři - dotaz
Chtěl bych se zeptat těch co vyjadřovačky řešili přes online formuláře jestli při zakreslován v onl…
jskolnik
Před 10 lety
3
Otevřená okna v RD při spaní v přízemí - zabezpečení
Zdravim, chtel bych se stehovat do dvougeneracniho rodinneho domu a zajima me, jak nejlepe vyresit …
inkajanakova
Před 10 lety
2
Kuchyň - Chrudimsko
Dobrý den, hledám inspiraci, u koho nechat udělat na Chrudimsku kuchyň. Předem díky za tipy :-)
alisek
Před 8 lety
6
sponzor fóra
Vertikutátor, má někdo?
Má někdo tento ele vertikutáto http://vertikutatory.heureka.cz/wolf-garten-select-v-302-e/specifika…
richard24
Před 10 lety
2
Pomoc s návrhem kuchyně
Ahoj lidi. Mám na vás prosbu, koho by to bavilo či měl chuť.. půdorys domu už jsme si vybrali, ale …
slabici
Před 10 lety
1
Pracovní deska laminát bílá lesklá, jaká je údržba?
Máte prosím nědko bílou lesklo pracovní desku z laminátu? Zajímalo by mě, jaká je údržba, předem dě…
matam
Před 10 lety
1
Váš názor na náš projekt
Toto je zatím předběžný projekt. Uvítám Vaše připomínky, návrhy na změny. Děkuji :-)
dave78
Před 10 lety
1
2
32
Dřezová baterie se sprchou
Máte prosím někdo baterii se sprchou, která se dá pootočením jakoby zamknout,že drží na pevno a nem…
syeli
Před 8 lety
14
Osvětlení kuchyňský stůl 160 x 90
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo bodové osvětlení (v podhledu) nad kuchyňským stole…
marienk
Před 10 lety
1
Bodovky nad kuchyňským stolem 160 x 90
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo bodové osvětlení (v podhledu) nad kuchyňským stole…
marienk
Před 10 lety
3
Existuje vestavná myčka šíře 40 cm
Před 8 lety nám kuchyňské studio dělalo kuchyň a jedna skříňka byla nechaná na vestavnou myčku, až …
kalutedi
Před 10 lety
6
Samolepicí vinyl, máte s ním zkušenosti?
Přeji Vám hezký večer a zároveň bych se Vás chtěla optat. Máte někdo zkušenosti se samolepícím viny…
ivanka2309
Před 10 lety
1
Dřez Ukinox, jste spokojeni?
Ahoj, máte někdo granitový dřez od turecké firmy Ukinox? Jste spokojení? Líbí se tento: http://www.…
jimika
Před 10 lety
1
Okna Dafe Plast - reference
Zdravím, chtěla jsem se zeptat zda nemáte někdo plastová okna od fi Dafe Plast Jihlava?
xertep
Před 10 lety
2
Střecha Tondach Engoba černá - máte jí někdo?
ahojte, má niekto z vás skúsensti so strechou Tondach engoba, čierna? Môžte zaslať aj nejaké foto ?
hanluk
Před 10 lety
5
Salamander vs. RI okn vs. Aluplast
Ahoj. Pořeboval bych radu, jak jinak, že? Máme nabídku na okna SALAMANDER Streamline, 6-ti komorový…
marecekoj
Před 4 lety
5
Barva plovoucí podlahy
Zdravím. Zařizujeme byt a nevíme si rady s barvou podlahy v obývacím pokoji. Obývací pokoj je na by…
robertad
Před 10 lety
2
Zastínění terasy, jakou značku byste doporučili?
Jakou by jste mi prosím doporučili značku markízy nebo kvalitního slunečníku na terasu? Děkuji :-)
lopp
Před 10 lety
8
Co se starým sklepem v místě budoucí novostavby?
Ahoj stavebníci, zajímají mě vaše názory a zkušenosti s následujícím. Kupujeme pozemek, na kterém …
blahova_andrea
Před 8 lety
12
Pozemek - koupě. Co vše předem zjistit?
Ahoj ráda bych se zeptala kam všude zajít a co vše zjistit než koupíte pozemek od RK?Díky :-)
petyk88
Před 10 lety
5
Pozemek - koupě - na co si dát pozor?
Ahoj, vyhlédli jsme si s přítelem pozemek, který bychom chtěli koupit od realitní kanceláře. Zatím …
renatka16
Před 10 lety
17
Vestavěná trouba vedla skříně na potraviny
Máte někdo prosím řešenou kuchyni tak, že máte vysokou potravinovou skřín a hned vedle ní vestavěno…
milan1965
Před 10 lety
7
Máte zkušenost s kuchyňskými skříňkami bez úchytek?
Jak na údržbu je náročná kuchyň bez úchytek na zásuvkách a skříňkách? Přemýšlíme o takové, ale troc…
ovp21
Před 10 lety
6
Záclony a hluboký parapet
máte někdo takto okno s hlubokým parapetem?zatím mám závěs jen takto a chtěla bych něco jiného
bobinka76
Před 10 lety
3
Zkušenosti s japonskou stěnou
Ahoj, chtěla bych poprosit o zkušenosti ty z vás, kteří máte japonskou stěnou. Uvažujeme nad ní do …
lopp
Před 10 lety
5
1
2
…
874
875
876
877
878
…