O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dřez Ukinox, jste spokojeni?
Ahoj, máte někdo granitový dřez od turecké firmy Ukinox? Jste spokojení? Líbí se tento: http://www.…
jimika
Před 10 lety
1
Okna Dafe Plast - reference
Zdravím, chtěla jsem se zeptat zda nemáte někdo plastová okna od fi Dafe Plast Jihlava?
xertep
Před 10 lety
2
Střecha Tondach Engoba černá - máte jí někdo?
ahojte, má niekto z vás skúsensti so strechou Tondach engoba, čierna? Môžte zaslať aj nejaké foto ?
hanluk
Před 10 lety
5
Salamander vs. RI okn vs. Aluplast
Ahoj. Pořeboval bych radu, jak jinak, že? Máme nabídku na okna SALAMANDER Streamline, 6-ti komorový…
marecekoj
Před 4 lety
5
Barva plovoucí podlahy
Zdravím. Zařizujeme byt a nevíme si rady s barvou podlahy v obývacím pokoji. Obývací pokoj je na by…
robertad
Před 10 lety
2
Zastínění terasy, jakou značku byste doporučili?
Jakou by jste mi prosím doporučili značku markízy nebo kvalitního slunečníku na terasu? Děkuji :-)
lopp
Před 10 lety
8
Co se starým sklepem v místě budoucí novostavby?
Ahoj stavebníci, zajímají mě vaše názory a zkušenosti s následujícím. Kupujeme pozemek, na kterém …
blahova_andrea
Před 8 lety
12
Pozemek - koupě. Co vše předem zjistit?
Ahoj ráda bych se zeptala kam všude zajít a co vše zjistit než koupíte pozemek od RK?Díky :-)
petyk88
Před 10 lety
5
sponzor fóra
Pozemek - koupě - na co si dát pozor?
Ahoj, vyhlédli jsme si s přítelem pozemek, který bychom chtěli koupit od realitní kanceláře. Zatím …
renatka16
Před 10 lety
17
Vestavěná trouba vedla skříně na potraviny
Máte někdo prosím řešenou kuchyni tak, že máte vysokou potravinovou skřín a hned vedle ní vestavěno…
milan1965
Před 10 lety
7
Máte zkušenost s kuchyňskými skříňkami bez úchytek?
Jak na údržbu je náročná kuchyň bez úchytek na zásuvkách a skříňkách? Přemýšlíme o takové, ale troc…
ovp21
Před 10 lety
6
Záclony a hluboký parapet
máte někdo takto okno s hlubokým parapetem?zatím mám závěs jen takto a chtěla bych něco jiného
bobinka76
Před 10 lety
3
Zkušenosti s japonskou stěnou
Ahoj, chtěla bych poprosit o zkušenosti ty z vás, kteří máte japonskou stěnou. Uvažujeme nad ní do …
lopp
Před 10 lety
5
Prodloužení balkonu, jak na to?
Chtěla bych prodloužit balkon u rod. domku a udělat hezké posezení se schody na zahradu a vše ze dř…
spektrumm
Před 10 lety
3
Zděné jádro/koupelna - zvládneme to svépomoci?
Zdravím Vás, měl bych takový malý dotaz... Chceme koupit byt.. Byt si chceme zrekonstruovat podle …
meor
Před 10 lety
15
Geologický průzkum, je povinný pro stavební úřad?
Poslední dobou jsem tu pečená vařená tak se ptám znova. Řešili jste hydrogeologický průzkum pozemku…
deto_oesya
Před 10 lety
21
Stavební dozor z Ústí nad Labem a okolí
Ahoj, prosím nemáte někdo kontakt na nějakého stavebního dozora z Ústí nad Labem nebo okolí ? Díky
stavitel_jf
Před 10 lety
2
Firma či jednotlivec na omítky RD - Olomoucko a okolí
Potřebovala bych poradit nějakou dobrou firmu či jednotlivce z Olomouce a okolí , který by zhotovil…
kakousek
Před 10 lety
3
Stavební dozor Zábřeh na Moravě a okolí
PRosím, neznáte někoho, kdo by byl ochotný dělat stavební dozor? Aby mi potom mohl dát kulaté razít…
kawaluca
Před 10 lety
4
Zatemnění špaletových oken, když nechceme žaluzie
Prosím o radu, jste zkušenější a máte víc nápadů :-) Rekonstruujeme památkový dům a musíme mít špal…
stavitel_jf
Před 10 lety
12
Nemáte někdo kontakt na architekta nebo designéra - Praha a okolí
Dobrý den, nemáte někdo kontakt na designéra (architekta) z Prahy nebo okolí? Potřebovala bych pora…
rmasenka
Před 10 lety
1
Lité polyuretanové podlahy, recenze
Zdravím, jsem tu nováčkem. Možná tu už takový dotz proběhl. Mohu poprosit o zkušenost ( názor ) s…
dandaa
Před 10 lety
11
Návrh kuchyně - prosím o rady
Rekonstruujeme RD a nevíme si moc rady s naší novou kuchyní. Dvoje okna jsou nižší, zvýšit je nejde…
verunky
Před 10 lety
4
Hledám šikovného kamnáře v okolí Tišnova
Hledáme šikovného kamnáře pro výběr a realizaci krbové vložky nebo kamen včetně rozvodů tepla do da…
nikush150
Před 10 lety
2
Daň z pozemku, jak na to?
Ahoj, mám dotaz, v červnu roku 2014 jsme koupili pozemek o výměře 973m2 a do konce ledna mělo bý…
hanluk
Před 10 lety
4
Jsem tady nová - reny02
Ahoj stavařky a stavaři, chystám se v létě na stavbu malého domečku a objevila jsem tu spoustu užit…
spektrumm
Před 10 lety
5
Tip na obklad, který je do stříbrna nebo do zlata
poraďte prosím, sháním obklad a dlažbu, který je do buď do stříbrna nebo do zlata
vlna1
Před 10 lety
5
Jaký odšťavňovač?
Holky poraďte prosím nějaký dobrý odšťavňovač, popř. jaký výkon atd. Děkuju.
isabelafuentes
Před 9 lety
7
Výměna střechy a projekt + ohláška/povolení
Obracím se na Vás dobří lidičkové opět s dotazem... dnes jsem se byla ptát na úřadě a na výměnu stř…
stavitel_jf
Před 10 lety
7
Linoleum místo zadní desky v kuchyni
Má prosím někdo zkušenost s linem na zdi kuchyňské linky, místo obkladů nebo zadní desky v prostoru…
petulica
Před 10 lety
10
1
2
…
875
876
877
878
879
…