O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Hra světel
Zdravím, chtěl bych se podělit o zkušenost. Postupně jsme si zařizovali byt a trvalo nám to dlouho.…
martaveg
Před 10 lety
8
Daň z nemovitých věcí
Zdravím, před pár lety jsem koupil byt a podal daňové přiznání. V loňském roce jsem koupil pozemek …
slabici
Před 10 lety
13
Zkušenost s vestavěnými spotřebiči značky Brandt?
Máte zkušenost s vestavnými spotřebiči značky Brandt (trouba, mikrovlnka, lednice, digestoř)? Přede…
anemone05
Před 7 lety
6
Půdní schody - protipožární, je to nutnost?
Dobrý den, ráda bych se poradila. Kdo jste ted někdy kolaudovali a máte prosím půdní schody na půdu…
rammar
Před 8 lety
11
Bojler Dražice 160 litrů - rada
Chceme koupit bojler. Eletrický, značka Dražice, 160litrů, závěsný. Jaký je rozdíl mezi OKHE, OKCV.…
molanmolab
Před 6 lety
4
Cena základové desky - 143 m2
Ahoj, nemám zatím moc přehled v cenách,zeptam se takhle. Budeme mít bungalov v mírném svahu,ale př…
petrsv1000
Před 10 lety
15
Poraďte s umístěním příjezdové cesty na pozemek
Prosím o radu, jak umístit příjezdovou cestu s přístřeškem na parkování na pozemku. Příjezd je ze …
rad5
Před 10 lety
6
Vinylové dílce na anhydrit - zkušenosti
Máte prosím někdo zkušenosti s lepením vinylových dílců na podlahové topení, které je zalité anhydr…
vladka10
Před 10 lety
4
sponzor fóra
Dřevostavba - poraďte firmu
Ahoj, zdravím vás, poraďte firmu na dřevostavby, se kterou máte dobré osobní zkušenosti, včetně zho…
1pepino
Před 10 lety
6
Jaké série koupelen ze Sika jsou ve standartu u RD Rýmařov?
Prosím, nepamatujete si někdo, jaké série jsou ve standartu? Chtěla bych se podívat na internetu, z…
everytimes
Před 10 lety
1
Odkapávání vody z kotle Baxi, co s tím?
Máme asi 2roky plynový kotel Baxi s vestavěným zásobníkem na ohřev vody,poslední měsíc nám při každ…
jarkalada
Před 10 lety
2
Štuk na nepředpjaté hladké panely
Zdravím, chci se Vás zeptat, zda je možné naštukovat nepředpjaté hladké betonové panelynapř. ALIDAL…
atacus
Před 10 lety
3
Výběr vysavače
Prosím, může mi někdo poradit s výběrem vysavače?? Jelikož budeme mít max. 2 koberečky a naše babič…
tomas156
Před 10 lety
6
Elektrické rošty nebo teplovodní podlahové topení?
Prosím o Váš názor na elektrické vs teplovodní vytápění podlahy?
mp77
Před 10 lety
3
Tip na firmy dělající projekty z Třebíčska
Má někdo typ na kvalitní a spolehlivou firmu, která děla indiviuální projekty za přijatelnou cenu? …
bimmka
Před 10 lety
2
Bílá lesklá kuchyň - foto vaší inspirace
Prosím o inspiraci . Chtěla bych do domku kuchyň v bílé lesklé barvě s pracovní deskou v dekoru dře…
martii1
Před 8 lety
1
2
37
Jak zateplit nevětranou střechu?
Pěkně prosím o radu! Jak bezpečně zateplit vatou nebo pěnou střechu, která je jednoplášťová a nevět…
jenday
Před 10 lety
2
Dotaz na komín - krb a plynový kotel
Ahoj, mam dotaz ohledně komína, budeme mít krb bez výměníku,jen tak na připálení,který povede do…
wawwaw
Před 10 lety
5
Dodatečná izolace střechy na novostavbě
Dobrý den, máme rok a půl nový dům - nyní jsme v něm druhou zimu (mírnou zimu). Teď zjišťujeme, že…
vladecek
Před 10 lety
7
Orientace domu na pozemku
Tak jsme se konečně po pár měsících dostali k tomu, že máme dva favority. Pozemek je orientovaný zá…
carpatia
Před 10 lety
8
Jak zjistit na jak velkou hypotéku dosáhneme?
Přemýšlíme o stavbě domečku. Víceméně svépomocí manžel je stavař takže toho hodně zvládne sám, ale …
jejeku
Před 9 lety
14
Připojení pozemku k ČEZu - na pozemku již je sloupek, postup?
Dobrý den, chystáme se koupit pozemek na kterém už se nachází sloupek pro připojení, ale uvnitř je …
vrajmantak
Před 10 lety
5
Orientace na sever nebo na jih. Co je vhodnější?
Zvažujeme koupi řadového domku (dvojdomku) a řešíme orientaci. Buď máme možnost mít zahradu, obývac…
jita48
Před 10 lety
13
Krytina Walther Jacobi - recenze
Má někdo střešní krytinu od Walther Jacobi?
monikaxoxo
Před 10 lety
1
Parní trouba - rada a tipy
Zdravim, prosim o rady a tipy ohledne parni trouby??
jakub_gersl
Před 4 lety
15
Obývák s kuchyní a jídelnou - vaše rady
Ahoj, budeme rekonstruovat starý dům, mám problém pořešit místnost, kde chceme obývák s kuchyní a j…
1leontynka
Před 10 lety
3
Nemovitost s číslem evidenčním pro rodinou rekreaci - kam nahlásit trvalou adresu?
Prosím poraďte. Koupili jsme nemovitost s číslem evidenčním k celoročnímu bydlení pro rodinou rekre…
jitulkaka
Před 10 lety
2
Sprchová vanička samonosná vs, vestavěná
Ahoj Kupuju cvrt kruchovy sprchovy kout 100 cm x 100cm pro moji mamku chci se zeptat, zda je potr…
bluejay
Před 10 lety
2
Jakou stěnu za linku?
:-| bylo tady již tuny diskuzí, ale zdají se mi staré...prosím jakou máte za deskou plochu?? Sklo…
astrid_sk
Před 10 lety
10
Dlažba Perugia StarGres, jste spokojeni?
Máte někdo tuto dlažbu: Perugia od Stargresu? Chceme jí kupovat v polsku. Ale je tam v recenzích pá…
tapka123
Před 10 lety
1
1
2
…
890
891
892
893
894
…