O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Stavba domu - Ytong vs. dřevostavba?
Dobrý večer, moc ráda bych se Vás zeptala, a byla bych ráda za Vaše zkušenosti, znalosti a informa…
petrsv1000
Před 11 lety
6
Roh kuchyňské linky - dřez nebo varná deska s digestoří?
Ahoj, pomalu začínáme plánovat kuchyň...Bude do L bez ostrůvku..2,80*3 m...Nevím jak využít kout ku…
indien
Před 11 lety
9
Jak vyřešit kuchyň?
Jsme těsně před koupí domu, který je ve výstavbě, viz obrázek. Potřebuju poradit, jkak vyřešit kuch…
verunky
Před 11 lety
18
Vánoční stromek z chvojí - fotopostup
Ahoj nemáte prosím někdo fotopostup vánočního stromku z chvojí? Moc děkuji
janapro
Před 11 lety
3
Společný pozemek
Dobrý den, Měl bych dva konkrétní dotazy. 1. Můj otec a strýc mají každý polovinu pozemku. Otec by…
magdina01
Před 11 lety
5
Is this the worst kitchen install ever?
Hi all, I want to know if anyone here can beat the sheer incompetence of the two "professionals"…
astracreek
Před 10 lety
14
Výběr plemena psa
Pekny den, hladame plemeno psa do domku a ku detom. Prosím o doporučenie podla Vašich zkušeností…
malinela
Před 7 lety
1
2
55
Nově zasazené cibulky ubývají, čím to je?
Ahojky, jsem zoufalá... Minulý víkend jsem zasázela velké množství cibulovin, především tulipány. O…
rostlinky_cz
Před 11 lety
2
sponzor fóra
Pračka Philco, zatrhává záclony
Nemáte někdo zkušenost? Naši si koupili pračku philco vrchem plněnou a když tam perou zaclony a záv…
j.b.
Před 11 lety
1
Chci koupit pozemek. Půjčka nebo hypotéka?
Zdravím, mám možnost koupit stavební pozemek za velmi nízkou cenu 100.000,-Kč. Na účtě tolik nemám…
bossmartyn
Před 11 lety
3
Jaký volit jídelní stůl ?
Potřebovala bych poradit s výběrem stolu do jídelny. Máme bílou leskou kuchynskou linku. Zvažuji ro…
marriet1
Před 11 lety
6
Dřevostavba Pelhřimov a okolí
Dobry den, mame v planu postavit dum - drevostavbu. Pozemek jiz mame a v soucasne chvili si utvarim…
nibor
Před 11 lety
4
Metalický kabel O2
Máte někdo zkušenost s metalickým kabelem vedoucím v pozemku? Ochranné pásmo je 1,5m, může přes ten…
kocka5
Před 10 lety
7
Mezikus - pračka a sušička Beko, je potřeba?
Prosím o radu, mám pračku a sušičku od firmy Beko (hloubka 60 cm) a potřebuji je dát na sebe. Je nu…
janapro
Před 11 lety
4
Střešní světlíky na průmyslovou halu
Zdravím, potřeboval bych umístit na trapézovou střechu menší haly světlíky, abych ji trochu prosvět…
dagmarkolackova
Před 11 lety
2
Plocha k zastavění, z čeho se počítá?
Ahoj, mam dotaz. Máme pozemek 2250m2 a z toho cca 500m2 je jako stavební místo. Jak už se zde psalo…
jakubt
Před 11 lety
1
Schody z masivu nebo z vinylu?
Ahojte, chtěla jsem vás poprosit o názory....řešíme jestli v našem novém domečku udělat schody z ma…
yvettka83
Před 4 lety
27
Posunutí dveří v nosné stěně?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda tu má někdo osobní zkušenost s nějakým zásahem do nosné stěny…
nadja73
Před 11 lety
3
Dárek pro patchworkářku
Milé patchworkářky, co by vám udělalo radost pod stromeček?? Moje tchýňka je velmi nadšená do patc…
ivasz
Před 11 lety
4
Potřebné povolení na vjezd z hlavní silnice k vlastnímu domu?
Jdu pro radu..máme dům i zahradu u hlavní silnice, a zajímalo by mě jestli potřebuji nějaké povolen…
ratatooy
Před 11 lety
13
Samolepky na zeď v dětském pokoji, neodlepují se?
Ahoj, máte doma někdo v dětském pokoji samolepky na zed? :-) Vypadá to pěkně? Neodlepují se?
mirus105
Před 10 lety
10
Dveře Dre Kanon 10 v bílé nebo černé barvě, máte někdo?
Ahoj máte někdo doma dveře DRE KANON 10 v bílé nebo černé barvě (jilm), díky moc. Nevím jakou barvu…
carisima
Před 11 lety
1
Špatná zkušenost s eshopem 123topeni.cz
Zdravim. Chcem sa tu podelit s velmi zlou skusenostou s tymto e-shopom. Objednal som si u nich elek…
helenekujas
Před 11 lety
2
Demolice starého domu - odpojení vody
Dobrý den, chceme demolovat starý dům, potřebujeme od něj odpojit vodovodní hodiny a následně necha…
sajax
Před 11 lety
1
Tip na pěkné utěrky
Máte tip někdo na pěkné utěrky?
hanysek123
Před 11 lety
15
Prosím poradit jak udělat koupelnu do tvaru L?
rozměry bude to taková trošku koupelna do trošku tvaru L. dveře se otevírají směrem na chodbu - tzn…
monny3
Před 11 lety
31
Prosím poradit jak udělat koupelnu, trošku tápu
hezký den, rozměry bude to taková trošku koupelna do trošku tvaru L. rozměrově bude tak jak …
komenska
Před 11 lety
2
Máte zkušenosti s firmou Euronábytek?
Na internetu jsem si vyhlédla sedací soupravu, ale je to v outletu v Čakovicích. Máte někdo zkušeno…
kubis631
Před 9 lety
6
Podlahové vytápění od firmy Jupiter System - recenze
Dobrý den, nemá prosím někdo z vás suché podlahové vytápění od firmy Jupiter System? Děkuji
alusesenka80
Před 11 lety
1
Světla v kuchyni, obýváku, koupelně - poradíte?
Potřebovala bych poradit, co s osvětlením. Zatím máme pouze v koupelně světlo nad zrcadlem, ale jak…
maxlight
Před 11 lety
6
1
2
…
906
907
908
909
910
…