O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Koupil by si někdo nezasíťovaný pozemek?
Dobrý den, vlastníme se sestrou několik pozemků a začaly jsme řešit, jak s nimi naložíme. Nachá…
veru99
Před 11 lety
6
Kachlové kamna - ABX Karelie nebo Hein Baracca?
Prosím, poraďte mi. Vybíráme mezi kachlovými kamny ABX Karelie a Hein Baracca 3 oboje bez výměníku.…
ringle85
Před 11 lety
1
Ukončení nájmu, jak byste řešili tuto situaci?
Chtěla bych poradit, jak byste řešili tuto situaci. Pronajímáme byt a současní podnájemníci jso…
nuonuon
Před 11 lety
12
Problém s napojením WC na nárdžku
Máme podomítkový systém Geberit...Sádrokarton okolo...obloženo...vyvedeny trubky jak mají...postupu…
misadan
Před 11 lety
1
Krb - prosím o radu
Zdravím :-) Prosím o radu ohledně krbu. Máme hotový komín, který nám dělala firma, co nám dělala hr…
monunkaaa
Před 11 lety
1
Obklady Nero značky Azulejo Espanol, nemáte je někdo?
Pomalu se chystáme na koupelnu a zaujaly mě obklady Nero značky AZULEJO ESPANOL a proto bych se cht…
ratatooy
Před 11 lety
2
Natahovat zdi pod obklady nebo ne?
Potřebuju radu, nebo vaše zkušenosti. Chlápci, co nám mají obkládat koupelnu a wc nám řekli, že zdi…
viados
Před 11 lety
6
Ochranné pásmo el. vedení a sloupy na pozemku
Myslíte, že by se dal na tomto pozemku o celkové výměře 3000 m2 mezi ochranným pásmem a sloupy el. …
charado
Před 9 lety
1
2
33
sponzor fóra
Citát nebo text o domově
Ahojky holky, snažím se nám udělat na památku takové album s fotkami, popisky, cenami materiálů a p…
nicky215
Před 11 lety
8
Látka na závěsy a povlečení, kde sehnat nějakou takovou?
Ahoj strecháčci, dnes bych měla otázku spíše na dámy, sháním látku s ornamenty (něco jako na foto) …
hanickacz
Před 11 lety
6
Jakou podlahu do pokoje školáků, dřevo nebo laminát?
Moc prosím o radu, děláme pokojíky našim dětem (7 a 10 let) a já pořád nevím, co na podlahu. Určitě…
stellamax
Před 8 lety
3
Plastové rozvody u kombinovaného bojleru od kotle
Dobrý večer, před pěti lety jsme koupili rod.dům a teď nás čeká výměna kotle za jiný Dakon Fb2 auto…
davescz
Před 10 lety
5
Stavebniny Chomutov - doporučení
Máte někdo dobrou zkušenost s nějakými stavebninami na Chomutovsku? Při stavbě domu většina z nás s…
petyk88
Před 11 lety
10
4 majitelé pozemku, rozdělení a darování 1/2 pozemku - lze zapsat jednou změnou do KN?
Ahoj, nemá někdo zkušenosti s podobnou situací? Jedná se o pozemek, který má 4 majitele. Taťka se s…
adelkav
Před 11 lety
5
Fasáda "bez soklu", jak jste řešili?
Stavíme RD a chceme fasádu až k zemi, bez soklu, jak jste to řešili vy? Vím, že existuje fasáda Sto…
stikobijec
Před 11 lety
5
Hlasování na schůzi podle NOZ
Dobrý den,prosím poraďte,je správná moje domněnka,že nyní,v r.2014, stačí pro přijetí (nezásadního)…
linee
Před 11 lety
5
Bungalov "L" nebo "T"
Chtěla bych vás všechny moc poprosit o typy na bungalovy do písmene L nebo T. Máme pozemek, který s…
lostakova
Před 11 lety
6
Rosení oken trojskla
bydlíme ted 2 měsíce v novostavbě a rosí se nám do rána okna troj sklo, RI OKNA pouze u děcek v po…
dana_racko
Před 3 lety
11
Menší terina na polévku
sháním menší terinu na polévku pro slavnostnější příležitosti, hledám na netu a nenacházím, nemáte …
vetyver
Před 11 lety
2
Přibližné cena přípojek
Prosím poraďte.Jeden z pozemků,který se dostal do našeho užšího výběru má sítě(voda,elektřina) u po…
petrsv1000
Před 11 lety
17
Roleta + závěsy - isnpirace
Sháním inspiraci a hlavně rady. Potřebovala bych zútulnit kuchyň, kterou máme hodně podobnou jako n…
blanca3
Před 11 lety
15
Má tu někdo okna od firmy Optherm?
Prosím o jakoukoliv recenzi na firmu optherm na plastová okna, děkuji.
kkatulka
Před 11 lety
5
Rekonstrukce ploché střechy, orientační cena
Dobrý den, na kolik cca může vyjít rekonstrukce ploché střechy 150m2? Dům je z 90.let a střecha …
petrsv1000
Před 11 lety
5
Připomínky k mému bungalovu
Prosím budu ráda za vaše připomínky k mému bungalovu. už leta hledám inspirace v katalozích a nena…
kulashaker1
Před 11 lety
30
Jaká vybrat střešní okna?
Ráda bych se poradila s výběrem firmy na střešní okna do patra, budeme přistavovat a zvedat starší …
tulda27
Před 7 lety
1
2
32
Trvalé bydliště nájemníkovi - ano či ne?
Vlastním byt, mám zde nájemníky, oba mají trvalé bydliště u rodičů. Teď za mnou přišli, jestli bych…
petraxname
Před 11 lety
3
Elektřina, plyn nebo tepelné čerpadlo?
opravdu velká velká diskuze s manželem před volbou vytápěcího systému.... takže prosím všechny o…
petrsv1000
Před 11 lety
4
Na kolik by vyšlo vymalování bytu 3kk?
Dobrý den, nevíte někdo, na kolik by vyšlo vymalování celého bytu 75 m2 v Praze (případně jinde)? …
milanrigo
Před 2 lety
8
Kuchyňská pracovní deska 250 cm a delší, kde koupit?
Ahoj, chtela bych se zeptat, kde jste kupovali kuchynskou pracovni desku? Potrebujeme 250cm na del…
verunky
Před 11 lety
2
Tip na projektanta z Kroměříže
Dobrý den, sháníme projektanta na návrh bungalovu z okolí Kroměříže. Máte zkušenosti? Děkuji ;-)
11agata
Před 10 lety
2
1
2
…
913
914
915
916
917
…