O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Stavební firma v okolí Náchoda
Dobry den,mohli by jste nam doporucit nejakou kvalitni stavebni firmu-za rozumne penize?Z Vychodnic…
hajglish
Před 10 lety
2
Rozložení bytu
Ahoj všichni, dostali jsme možnost s partnerem si zrekonstruovat patro u babičky v baráčku. Barák j…
misadan
Před 11 lety
6
Roční fixace a nebo jiné řešení?
V listopadu nám končí pětileté fixační období u hypotéky. Cca v prosinci až únoru budeme mít k disp…
lenka5731
Před 11 lety
1
Nevíte co je to za podlahu?
Zdravím, chtěla bych vás moc poprosit, zda byste mi někdo poradil, o jaký typ/značku podlahy jde. M…
janulej
Před 11 lety
1
Krbová kamna nebo vložka?
Dobrý den, mam dotaz ohledně krbů, v baráku budeme řešit plynový kotel s podlahovým topením v ob…
zuzka3112
Před 11 lety
16
Francouzská platová okna o rozměrech 240 cm
Dobrý den, prosím o radu ohledně plastových francouzských oken. Máme na okna mezeru 240 cm a okna v…
ykram
Před 11 lety
18
Dřezové dilema
Ahoj všichni, tápu ve velkém dřezovém dilematu, jak tu již bylo tisíckrát omýláno - řeším materiál,…
gabtcha
Před 10 lety
6
Kam dáváte ručníky, ubrusy, ložní prádlo a podobně?
Ahoj, už pomaličku rozmýšlíme nad projektem domu a nevím kam umístit nějakou skříň na ručníky, l…
barunka1985
Před 11 lety
23
sponzor fóra
Šedá bělená podlaha a nábytek bílá-dub máte někdo?
Uvažuji o podlaze fatraclick kaštan bělený v celém bytě a bílo-dubové kuchyňské lince. Nábytek v jí…
sally10
Před 11 lety
1
Zděný dům s dřevěnou fasádou - vaše inspirace
Má někdo zděný dům, na který dal dřevěnou fasaádu z palubek, aby vypadal jako roubený? Ráda bych vi…
knapikovad
Před 11 lety
1
Kuchyň bílý lesk + černý obklad, jakou zvolit pracovní desku?
Budu mít kuchyňskou linku v bílém lesku a černý obklad za linkou, jinak vše černé(spotřebiče, dřez,…
petrmolekockodesign
Před 11 lety
5
Jaké rozměry zídky v koupelně pro oddělení wc?
Ahoj, můžete mi prosím poradit? Budeme mít wc v koupelně a chceme tam mít takovou tu oddělovací zíd…
andilekpanenka
Před 11 lety
5
Vinyl siding - provětrávaná fasáda, máte jí někdo?
Máte někdo zkušenost, máte ji třeba na domě? Pochlubte se, prosím, stylem, barvou.. Chceme tento dr…
smajlik345
Před 10 lety
4
Vestavěné skříně v Brně, máte tip na dobrého stolaře/truhláře?
Prosím o pomoc...hledáme nějakého dobrého, precizního stolaře na zhotovení vestavěné skříně kombino…
mirusak1
Před 11 lety
14
Použili jste, někdo na vymalování stěn stříkací pistoli?
Stříkací pistole,potřebovala bych poradit jakou zn.zvolit a jak jste sní spokojený?
martinaada1
Před 11 lety
1
Digestoř - jakou nejlépe volit?
Prosím o radu, jakou zvolit digestoř, je úplně jedno, jaký typ, místa je dost, je do novostavby rod…
bytkup
Před 11 lety
5
Máte zkušenost s korkovou podlahou?
chtěla bych se zeptat jsetli někdo nemáte korkovou podlahu a jaké s ní máte zkušenosti?? moc děkuji…
ladenkan
Před 11 lety
5
HKdrestav firma a projekty - zkušenosti
Dobry den, nemate nekdo zkusenost s Hk drestav. Popripade staveni bungalovu Prosecco. Dekuji
brewa
Před 2 měsíci
7
Obklady Nero, nemáte je někdo?
Pomalu se chystáme na koupelnu a zaujaly mě obklady Nero a proto bych se chtěla zeptat jestli je ně…
richt
Před 11 lety
1
Projekt od Ing. Oldřicha Výlety
Ahoj střecháčci, nenechali jste si někdo udělat projekt RD nebo nekoupili jste již typový projekt o…
jiletka
Před 11 lety
3
Nevíte někdo z jakého dřeva může být tato sedací souprava?
Včera jsem od pána koupila sedací soupravu, řekl mi, že je z kaučukového dřeva, jelikož ho neznám, …
kackaj
Před 11 lety
4
Vlastní výroba obkladů imitace kamene silikonovými formami
nemáte prosím někdo zkušenost s výrobou obkladů? http://www.metalplastform.cz/
luci81
Před 11 lety
1
Obklady do koupelny - poradíte kde sehnat?
Hledám obklady do koupeln většího formátu vzor kytky, stromy, větve...prostě něco přírodního. Nevít…
gigi2
Před 11 lety
4
Parapet přirazit nebo dát odskok? Má to nějaký význam dávat odskok?
V novostavbě řešíme jak široké či chceteli hluboké parapety dát. Jestli je přirazit ke zdi nebo nec…
evelynka25
Před 11 lety
4
Jakou krytinu na přízemní domek na sklon střechy 25°?
Ahoj všichni, rodiče budou stavět přízemní domek a zrovna se rozhodují, jako krytinu na střechu o s…
loex
Před 11 lety
6
Plotové stříšky - zatékání na zeď
Potřebovala bych poradit...renovujeme plot a momentálně máme na stávající zídce plotové stříšky, kt…
nylo
Před 11 lety
1
Tip na obchod s obklady v Praze
Ahoj, prosím nemáte tip na dobrý obchod s obklady v Praze nebo i středočeský kraj - ceny, designy a…
codetyna
Před 11 lety
1
Obklady Fashion nebo Venus Idole
Prosim nemate nekdo koupelnu fotografii od sika Fashion ta se libila manzelovi a Venus Idole-s de…
rominka
Před 11 lety
1
Prohlídka zájemců našeho domu při prodeji
Zdravím, mám dotaz. Prodáváme dům a přihlásil se první zájemce o prohlídku. Zajímá mě, jak přiravit…
marcelinad
Před 11 lety
9
S kterými konkrétními spotřebiči z Ikey jste spokojeni?
Nemám k nim moc důvěru a chtěla jsem kupovat jinde, ale vzhledem k probíhající akci...co konkrétně …
bbn
Před 11 lety
8
1
2
…
922
923
924
925
926
…