O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Projekt na dům z 50. let - neznáte někoho dobrého?
Ahoj , s přítelem máme zažádáno o hypo...A teď řeším otázku, zda je vhodné požádat projektanta o pr…
indien
Před 11 lety
1
Tvrdé froté ručníky a osušky, čím to je?
Nevím čím to je, ale po nějaké době mám tvrdé froté osušky i ručníky. Máme tvrdou vodu, možná je to…
alitero
Před 4 lety
21
Nové vizualizace, je to lepší?
Nedávno jsem tu dávala nic moc vizualizace, podle vašich rad jsem nechala pozměnit, je to lepší??
atropos
Před 11 lety
8
Jak vést kanalizaci?
Prosím o radu.. Musíme vést kanalizaci kolmo od domu(máme ji přesně naproti domu přes cestu v chodn…
nicky215
Před 11 lety
5
Rozpočet rekonstrukce domu
Zdravím, dnes po schůzce s fin. poradcem si mám do příště nakreslit rozpočet rekonstrukce domu. A t…
onetwogo
Před 11 lety
2
Poradíte s barvou do obývacího pokoje
Ahojky, jsem tady nová.Ráda bych se zeptala,jestli je byste mi poradili,jak vymalovat obývák s jíd…
alzzzbeta
Před 11 lety
8
Laguna 30N, co na něj říkáte?
Dobrý den, co říkáte na tento návrh baráčku? Stavíte již někdo? Je to takový náš favorit a za ně…
beafben
Před 11 lety
8
Může být v rohu sprcháče větrák?
chci se zeptat, zda muze byt v rohu sprchace vetrak
davescz
Před 11 lety
3
sponzor fóra
Co všechno ověřit před koupí domu?
Ahoj, máme vyhlídnutý domek a vážně uvažujeme o jeho koupi. Co všechno bychom si měli pozjišťovat, …
zamilovanadonej
Před 11 lety
2
Kam zmizelo hranaté nádobí?
Prosím poraďte mi, ještě před nedávnem se daly všude v obchodech i na netu najít jídelní soupravy v…
kj
Před 11 lety
4
Jaká je cena za asfalt?
Prosím o radu či zkušenost :-) Musíme rozkopat komunikaci - vedlejší ulici - kvůli přípojkám, kte…
davescz
Před 11 lety
5
Dělení pozemku s věcným břemenem
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost - zvažujeme darování části zahrady rodiči, která je vedená v…
zamilovanadonej
Před 11 lety
2
Kompletní rekonstrukce střechy - firma okolí Třebíče
Dobrý den, mám chalupu nedaleko Třebíče, můžete mi někdo, prosím, doporučit spolehlivou prověřenou…
marecekavendulka
Před 11 lety
4
Interiérové dveře v barvě CPL Dub milano, máte jě někdo?
Nemáte náhodou někdo interiérové dveře v barvě Dub milano 2, ráda bych viděla v reálu. díky moc
laula1
Před 11 lety
1
Osvětlení do koupelny v podkroví
Přeji krásný den, potřebovala bych poradit s osvětlením do koupelny, elektrikář už nachystal kabe…
ann_gie
Před 11 lety
30
Z čeho udělat živý plot?
Ahoj, prosím o radu ohledně živých plotů. Přítel by chtěl tůje, ale ty já nepreferuju. Pros…
neyaa_cr
Před 8 lety
30
V jakých značkách vybírat kvalitní krbovou vložku?
Zdravím všechny. Prosím poraďte mi v jakých značkách vybírat kvalitní krbovou vložku. Právě jsem se…
prothera
Před 11 lety
7
Hypotéka od Mbank, jste spokojeni?
Ahoj, máte někdo účet a hypo od Mbank? jak jste spokojeni? Díky za případné info
vladimirsvorba
Před 10 lety
25
Jaký máte materiál pracovní desky?
Zdravim, brzy budeme s pritelem vybirat novou kuchyni a zatim nemam moc prehled o materialech, ze …
ivular
Před 11 lety
4
Koupelna - jak vás vyšla cenově?
Ráda bych zde založila nové vlákno, kde by ti šťastní, kteří již mají zařízenou koupelnu vložili fo…
kapraltomas
Před 4 lety
1
2
...
3
88
Dělal jste si někdo fasádu svépomoci? Dozoroval vám ji někdo?
Chteli by jsme si delat fasadu sami,včetne zatepleni.
davescz
Před 11 lety
5
Ovocný sad, máte zkušenost?
Ahoj, u nového domku plánuji ovocný sad, něco menšího - cca 25 stromů. Máte, prosím, někdo zkušenos…
krony
Před 9 lety
11
RDR - lze v jejich stavbách mít digestoř nad ostrůvkem?
Chtěla by jsem vařit na ostrůvku,jen jestli to technicky lze?Máte někdo?
atropos
Před 11 lety
6
Obkládačky do kuchyně meráno + vanilka
Prosím o radu,budeme mít kuchyň meráno+vanilka a já nevím jaké koupit obklady k ní.Poradíte někdo. …
hanicinka
Před 11 lety
5
Tepelné čerpadlo Acond 8 EVI-M-H nebo NIBE Split 12 set 2
Vybírám mezi TČ ACOND (levnější) a NIBE. Oboje vzduch-voda. TZ mám při -15°C vypočteny na 9kw. Máte…
mp77
Před 9 lety
18
Živý plot pod terasu
Prosím zdejší zahradníce o radu.Chci pod terasu vysadit nějaký živý plůtek,aby zakryl šedé plotovky…
lucijeje
Před 11 lety
3
Může být komín součástí obvodové zdi?
Dobrý den, mám problém stavíme dům a nyní přichází řada na věnec a tak mě napadlo, že máme součástí…
barus.8
Před 11 lety
3
Zkušenost s předokeními roletami, zda je na montáž třeba souhlas SVJ či nikoliv?
Chtěla jsem se zeptat, zda je nutný souhlas SVJ s montáží předokenních rolet kvůli tzv. porušení vz…
pavel_zen
Před 11 lety
3
Dům - dar právnické osoby fyzické osobě, jak se řeší daň?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost, jak se daňově řeší, když právnick…
miskamed
Před 11 lety
1
Skříňka pod umyvadlo - jde dokoupit dodatečně nebo se musí montovat dohromady s umyvadlem rovnou?
Omlouvám se za asi hloupou otázku, ale jde nejdřív osadit jen umyvadlo a skříňku dokoupit/nechat ud…
petrsv1000
Před 11 lety
3
1
2
…
933
934
935
936
937
…