O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Betonový šedý plot, doporučení firmy
Ahoj, doporučtě firmu, kde koupit betonový plot vyrobený v Čechách, na nettu je hodně nabídek, …
bod
Před 8 lety
13
Značka spotřebičů v kuchyni - jaké máte a jak jste spokojeni?
Dobrý den, bohužel nemám čas na pročítání jiných diskuzí a vyhledávání konkrétní odpovědi či rady n…
profitechnik
Před 9 lety
30
Máte někdo skříňky Besta z Ikei v bílém lesku? Koupit ano či ne ?
Ahojky , přemýšlíme s manželem ,že si sestavíme obývací stěnu ze skříněk Besta z ikei v bílém lesku…
bublina88
Před 11 lety
9
Barevná kuchyně - vaše inspirace
Ahoj,zajimaly by mě barvy vašich kuchyní podotýkám že NE BÍLOU!!!!!!!!!!!!!! to pro me není barva,a…
teron
Před 9 lety
1
2
50
Inteligentní elektroinstalace od Inels. Má někdo?
Spokojenost? Připomínky? Kritika?
x142071
Před 11 lety
1
Koupelna Etna, jaká je její údržba?
Nemá tu někdo koupelnu Etna? Zajímala by mě údržba. Původně jsme chtěli Defilé. Poradíte kterou vyb…
atropos
Před 11 lety
1
Koupelna Etna od Pilch - recenze
Nemá náhodou někdo koupelnu Etna od zn. Pilch? Rozhodujeme se mezi Defilé, Fila a Etna. Jelikož na …
krizak
Před 11 lety
4
Americká lednička - máte?
Popř. jakou? Náš favorit je Bosch Kan58A45
x142071
Před 11 lety
1
sponzor fóra
Žlutá barva fasády, jste s ní spokojený?
Dobrý den, zajímali by mě zkušenosti lidí, kteří si zvolili na dům žlutou fasádu. Jste s ní spokoje…
whiteswan
Před 11 lety
12
Prosím o radu - houpačka do pokoje, kde sehnat?
Dobrý den Všichni, potřebuji poradit, kde seženu tuto viz. foto houpačku do pokoje??? Děkuji z…
hanullice
Před 11 lety
4
Sháním zbytky obkladaček na mozaiku. Nemáte někdo?
Ráda bych si udělala mozaiku a sháním různě barevené obkladačky. Byl by někdo ochotný mi pár dlaždi…
janulickaj1
Před 11 lety
1
Povolení versus ohlášení
Zdravím, byla jsem na stavebním úřadě poptat se a bylo i řečeno, že si mám žádat o povolení nik…
kawaluca
Před 10 lety
21
Schody - hledám někoho k obložení betonových schodů dřevem v novostavbě - Frýdek Místek
Budu ráda za každý tip a zkušenost. Pokud možno: Frýdek-Místek, Frenštát a okolí ...
marriet1
Před 11 lety
1
Jak na omítky v novostavbě?
Prosím vy co jste stavěli nový dům, jak jste dělali první omítky?? Myslím jestli vápnem, vápenou ba…
maitland
Před 11 lety
4
Jak dlouho trvá koupě bytu v insolvenci?
Nasli jsme vysneny domek. Bohuzel jsou majitele v insolvenci. Slusni lidi, co se dostali do problem…
ondrej190
Před 11 lety
6
Střecha pouze s hydroizolačním pásem - ano či ne?
ahoj, zajimam se o projekt radovych domecku v Uvalech u Prahy (www.uklanovickeholesa.cz). Studuji …
xajaneckova
Před 11 lety
3
Program na tvorbu koupelny a WC
Nevíte o nějakém programu (buď co si sama nainstaluju do počítače) nebo o firmě, která mi omí vytvo…
lena.k
Před 11 lety
6
Rekonstrukce střechy - výběr střešní krytiny
Dobrý den. Máme v plánu rekonstruovat dum z roku cca 1900,dvoupatrový.Krytina je puvodní eternit,s…
0ggy
Před 11 lety
1
Za jak dlouho dostaneme územní rozhodnutí?
Ahoj, dnes jsem se na životním prostředí dozvěděla, že pán na stavebním úřadě je informoval o tom, …
luci987
Před 8 lety
10
Jiný dodavatel než ČEZ, jaký a proč?
máte někdo jiného dodavatele elektřiny než dominantní ČEZ? jestli ano, můžete někoho doporučit?
aneri53
Před 11 lety
5
Pozemek v okolí Čerčan, nemáte tip
Dobrý den, shaníme s manželem stavební pozemek v okolí Čerčan (Čtyřkoly, Vysoká Lhota, Pyšely). …
zuzzicek
Před 11 lety
1
Napojení domu na elektřinu, vodu a kanalizaci k již vybudovaným přípojkám
Hezký den všem. Prošla jsem témata v tomto fóru a žádné z nich přesně nepopisuje mou situaci, proto…
hanakunzf
Před 11 lety
8
Jaký stolek ke křeslům Poang a Pello?
Ahoj, moc prosím o radu a inspiraci :-). Jaký odkládací/konferenční stolek jste zvolili k takové…
kofinka
Před 11 lety
3
Kuchyně Ikea, využil někdo dopravu a montáž?
Ahoj, máme v plánu zakoupit kuchyňskou linku Ikea. Původně jsem myslela, že zadáme montáž nějakému …
ludva
Před 11 lety
3
Podlaha na balkon
Prosím, potřebuji poradit. Chceme zútulnit balkon, uvažujeme o dřevěné podlaze, líbí se nám ty dřev…
fojla
Před 9 lety
6
Jakou barvu koupelny by jste zvolili?
Jakou barvu koupelny by jste zvolili? Chtěla bych do hněda, ale už mi jde hlava kolem, tak nevím. B…
haiku
Před 10 lety
14
Kdy se předávají klíče od bytu - při úhradě nebo při podpisu smlouvy?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdy jste fakticky obdrželi klíče od bytu? Já jsem si nenechala toto př…
xajaneckova
Před 11 lety
3
Kuchyně - bílý lesk a nebo bílá ala provance?
Vím, že nová kuchyně bude bílá. Ale pere se ve mne, zda ji ladit do moderna, nebo spíš venkonvský s…
janinunina
Před 11 lety
18
Nízkoenergetické řadové domy Úvaly - názor
ahoj vsem, premyslime o koupi radovky v Uvalech u Prahy (http://www.uklanovickeholesa.cz/) a rad b…
jirinasen
Před 8 lety
8
Dělal si někdo slunečné clony na terasu svépomocí?
Raz som tu na MS neviem ci slovenskej alebo ceskej videla album, kde si robili slnecne clony na ter…
dani777
Před 11 lety
1
1
2
…
941
942
943
944
945
…