O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Střecha - rada
Dobry den, poprosim o radu, betonova, resp. betonova s glazurou lebo tehlova krytina ? a kde kupit …
martinoss
Před 11 lety
1
Jaká koupelna se vám líbí?
Kdyby jste věděli o nějákém jiném obkladu do hněda prosím napište, nevím co mám vybrat, za vaši ins…
snilkova
Před 11 lety
18
Jakou značku spotřebičů mám vybrat?
Ahojky chtěla bych indukční desku, vestavěnou troubu, vestavěnou myčku a vestavěnou ledničku. Dopor…
monicka_m
Před 11 lety
13
Společnost Okna Hakl - zkušenost
Ahoj nemáte nahodou někdo zkušenosti s firmou Hakl?Jedná se o firmu mající pobočku v Uhlířských Jan…
kozlipet
Před 11 lety
3
Rodinný dům rozdělený na 2 části průjezdem
Zdravím, dopředu se omlouvám za můj hloupý dotaz. Mamka má RD rozdělený na 2 části průjezdem. Část …
xajaneckova
Před 11 lety
3
Koupit posuvná nebo sekční vrata?
Ahoj, koupili by jste seční vrata (otevírání nahoru) nebo posuvná do boku? A proč? Naše situace. Pr…
evelynka25
Před 11 lety
4
Obklady Paradyz Meisha Garam, máte je někdo?
Ahoj,chystáme se rekonstruovat menší panelákovou koupelnu a zaujaly mne tyto obklady, ale bohužel j…
viola2505
Před 11 lety
9
Zkušenosti s firmou NaturaSpace
Uvítali bychom někoho se zkušenostmi s firmou NaturaSpace - http://www.naturaspace.com
kocicak123
Před 9 lety
5
sponzor fóra
Podle čeho vám odhadce ohodnotil cenu pozemku jako zástavu k hypotéce?
Podle čeho vám odhadce ohodnotil cenu pozemku jako zástavu k hypo?Koupili jsme sice levně pozemek a…
brosta
Před 11 lety
4
Zabudování vany
Ahojky, prosím nemáte někdo zkušenosti s montáží klasické ocelové vany? Chceme ji obezdít a obložit…
xajaneckova
Před 11 lety
4
Nádobí Aston, je opravdu dobré?
Prosím kuchařky, máte doma některá nádobí Aston Gold Ceramic Premium?? (povrch barva měď, vnitřek b…
jirkazl
Před 11 lety
3
Opěrné betonové stěny - L-profil - tip na firmu
Zdravim vsechny, chtel bych se zeptat, zda-li neznate solidni firmu, ktera by byla schopna kolem o…
luxguy
Před 11 lety
1
Firma TT holding , Kuřim (skladova-okna.cz) - zkušenosti
Dobry den uvažuji o výměně oken na baráku a po nějáke době sem našel na internetu tuto firmu tak se…
radanap123
Před 11 lety
6
Barva střechy a fasády - vaše inspirace
Jdeme si za vámi pro inspiraci :-)....musíme mít červenou střechu. Pochlubte se, jaké varianty barv…
maitland
Před 11 lety
14
Obklad s novinovým vzhledem, nemáte ho někdo?
Ahoj tvůrci útulného bydlení, chci se vás zeptat, máte doma někdo tento obklad BURIL MARFIL? Moc…
matysova_mama
Před 11 lety
1
Jaký je ideální rozměr vany?
Ahoj, nenašla jsem to tady, tak se zeptám. Jaký je podle vás ideální rozměr vany? Já bych chtěla 20…
matesboy
Před 5 lety
1
2
41
Krb - jak jste řešili vymetání komína?
Majitelé novostaveb s krbem - jak jste řešili vymetání komína?? Máte jen plošinu (rošt) u komína a …
alcar
Před 11 lety
3
Ostrůvková digestoř, kterou vybrat?
prosím poradte ostrůvkouvou digestoř se kterou ste spokojeni.Děkuji
verunky
Před 11 lety
4
Renovace staré vany - hledám firmu z Brna. Díky za reference.
Hledám firmu která by byla schopna zrekonstruovat starou vanu. Máte někdo zkušenosti? Smalt? Akrylá…
z_b
Před 11 lety
1
Malování bytu - postup
ahojte, chci se zeptat na malovani...delal jsem nove omitky, mam na tom finalku.....musim malovat n…
davescz
Před 11 lety
4
Krbová vložka Haas Sohn Jonava IV - recenze
Zdravim, Planuju udelat krb a vybral jsem si vlozku od Haas Sohn Typ Jonava IV nebo Malvik IV. Mys…
frontman
Před 9 lety
7
Jakou byste zvolili kuchyni?
Tak jsem byla rozhodnutá pro METOD bodbyn (krémovou, dřív to byla Lindigo) s vinylem v dekoru dřeva…
mesyna
Před 9 lety
21
Jak velký stůl pro 6 osob?
Ahoj, jak velký máte stůl pro 6 osob? Chceme stůl 3 osoby a 3 proti sobě (v čele nikdo). Někde uvád…
breberka
Před 11 lety
6
Dekor Siena PL, máte někdo?
Prosím máte někdo na oknech, dveřich nebo vratech dekor SIENA PL?
evisek213
Před 11 lety
2
Anhydritové potěry - Zlínský kraj
Ahoj všem, v současné době řešíme výběr firmy pro anhydritové podlahy. Na internetu jsem jich pár n…
jardo2
Před 11 lety
8
Kde si udělat návrh kuchyně?
Chtěla bych svůj vlastní návrh kuchyně (ale malovat neumím) a pak případně obeslat truhláře a studi…
hojhoj
Před 11 lety
18
RK Krása bydlení - reference
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s RK Krása bydlení z Olomouce z poslední…
maaki
Před 10 lety
6
Je nějaký technický rozdíl mezi Termalica a Ytongem - obvodové zdivo
Jak je to treba s rozmerovou presnosti. Mate nekdo konkretni zkusenost? Uvazuji Ytong theta 375mm a…
xajaneckova
Před 11 lety
2
MW trouba s grilem, vyplatí se?
Můžu se zeptat, proč si někdo kupuje MW troubu s tolika funkcemi - např.grilem, když všichni mají …
verunky
Před 11 lety
6
Myčka na nádobí - jakou doporučujete?
Už se v tom šíleně ztrácím: Máte někdo prosím dobrý tip a rady ke koupi myčky? Kterou jo a kterou …
velman
Před 11 lety
18
1
2
…
942
943
944
945
946
…