O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Doporučte místo, popř. i cestovku na dovolenou u moře s dětmi. Kde se Vám opravdu líbilo?
Podmínkou je písečná pláž, dostupnost obchodů a cesta z letiště max. 2 hodiny. Bonusem vyžití pro d…
wow
Před 7 lety
1
2
58
Firma Cooke&Lewis, znáte?
Hezký den, včera jsme v Polské Castoramě narazili na nádhernou vanu za pěkné peníze od Cooke&Lewis…
gabik76
Před 11 lety
2
Sprchový kout - rada
Ahojky, jdu k vám pro radu. Děláme sprchový kout celý v dlaždičkách, jen nevíme, jestli stačí ho n…
akicz
Před 11 lety
3
Šuplíky 120 cm šířka - zkušenosti
V štúdiu nám navrhli 120cm široké spodné a vrchné skrinky. U vrchných sa tejto šírky nebojím, ale k…
petrasafr
Před 11 lety
3
Francouzská okna s trojskly - rozměr a váha
Ahoj, chci se zeptat těch co máte "francouzská" okna s trojskly, jaké máte rozměry na šířku? A jak…
lucale
Před 8 lety
1
2
37
Napojení vinylu a obkladaček, jak jste řešili?
máte někdo vinyl v koupelně? Jak jste řešili napojení obkladašek na zdi a vinilu na podlaze? Není s…
aspassia
Před 4 lety
4
Určený sklon a typ střechy uzemním plánem
Setkal jste se nekdo k tim, ze Vam na zaklade uzemniho planu diktuji typ a sklon strechy? Da se sch…
p3tr
Před 6 lety
9
Tip na obkladače z Vyškovska nebo Prostějovska
Ahoj stavitelé. Nevíte prosím někdo o dobrém obkladačovi, co by nám pěkně a za dobrý peníz obložil …
akicz
Před 11 lety
2
sponzor fóra
Zahradní sestava Angela z Mountfieldu - vaše zkušenosti
Máte někdo zkušenost s nákupem zahradní sestavy Angela-hliník z Mounfieldu? http://www.mountfield.c…
venomka
Před 11 lety
3
Kuchyně Rumler, máte někdo zkušenost?
Dobrý den, chtěla jsem vědět zda máte někdo zkušenosti z Kuchyněni Rumler mají pobočku v Brně. Díky…
lindax
Před 11 lety
2
Krbová vložka nebo krbová kamna?
Rozhodujeme se, kterou možnost vybrat. Máte někdo, prosím, představu, jaký je přibližný rozdíl v ce…
mr_falko
Před 8 lety
1
2
53
Kam s vanou?
Zdravím všechny, plánujeme stavbu RD a dispozice máme tak nějak za námi. Stále se ale nemůžeme rozh…
mmmk
Před 11 lety
12
Obkladač - Vyškov nebo Prostějov
Ahoj stavitelé. Nevíte prosím někdo o dobrém obkladačovi, co by nám pěkně a za dobrý peníz obložil …
lorrelai
Před 11 lety
1
Granitový dřez pod desku, máte někdo?
Ahoj, máte někdo v kuchyni granitový dřez pod deskou a popřípadě vedle v deske udělané drážky jako …
hanullice
Před 11 lety
1
Nafukovací vířivka - zkušenosti
Máte někdo? Pokud ano, jaké jsou zkušenosti?
karolinaka95
Před 3 lety
1
2
47
Obklad od firma Armonie Arte Casa - máte někdo?
Máte někdo obklad od tohoto výrobce? Mám v katalogu vybraný a potřebuji zjistit, jak moc se liší ka…
ann_gie
Před 11 lety
3
Jde nějak získat polovinu nemovitosti při případném rozvodu manželů ?
Je nějak možné získat polovinu domu s pozemkem který je napsaný jen na jednoho z manželů, a mít na …
dany69
Před 11 lety
19
Jaký položkový rozpočet stavby dát bance?
zítra jdeme s přítelem podepisovat hypotéku a banka po nás chce položkový rozpočet - jen zhruba nap…
janap26
Před 6 lety
31
Kde sehnat rozkládací sedačku?
Prosím, poraďte, kde sehnat rohovou rozkládací sedačku, velikost 3x2m, výška max. 80cm s pratelným …
jaasminka
Před 9 lety
4
Fineza Vibrazioni, máte někdo?
Máte někdo koupelnu z této série obkladů? A jak ji máte řešenou? Díky za inspiraci :-) .
zmrz_lina
Před 11 lety
4
Vinylová podlaha Fatra Termofix - cedr světlý
Máte prosím někdo tuhle podlahu? Chtěla bych vidět, jak vypadá v reálu a né jen ve vzorku. Díky
atrama
Před 11 lety
2
Stavba víkendové chaty - Ytong nebo sroubenka?
Stavali ste nekto? Nasa predstava byla chata (vs patrem) dole spoloc.mistnost s kuchynkou, koupelno…
xajaneckova
Před 11 lety
2
Kuchyň IKEA Metod a myčka s předním displejem
Ahojte, kupujeme kuchynu z IKEA a radi by sme mali mycku Bosch s prednym displejom, aby sme videli,…
malinka_02
Před 9 lety
9
Máme podepsat smlouvu o věčném břemeni na inženýrské sítě od devolepera?
Kupili sme novostavbu od developera,oficialne je nasa a oni teraz prisli s tym,ze mame podpisat tut…
jennifer
Před 11 lety
3
Zná někdo GARDENA AquaContour?
Zná někdo GARDENA AquaContour? má cenu kupovat?
sarka49
Před 11 lety
1
Menší externí přívod vzduchu do krbové vložky, je to problém?
Ahoj, mám otázku...pořídili jsme krbovou vložku Jotul, která vyžaduje externí přívod vzduchu o prům…
kackaj
Před 11 lety
13
Tip na stropní ventilátor s osvětlením do ložnice
Nemáte někdo typ na stropní ventilátor s osvětlením, do ložnice, velikost místnosti do 15 m2?
fotrtom
Před 11 lety
3
Laminátová podlaha s přiznanou spárou ( V-drazkou), jaká je údržba?
Ahoj, mate nekdo zkusenost s udrzbou laminatove podlahy s V drazkou? Moc se mi libi provedeni a to,…
matysova_mama
Před 11 lety
5
Mám dotaz ohledně zahradního domku v CHKO
Krásné odpoledne stavaři :) Mám dotaz ohledně zahradního domku v CHKO.. Máme na zahrádce jeden st…
linee
Před 11 lety
3
Střešní okna a zateplení
Hledám pro naše podkroví střešní okna s opravdu dobrým zateplením. V novém katalou Veluxu jsem se d…
stresnioknaeshop
Před 8 lety
2
1
2
…
947
948
949
950
951
…