O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Můžou se lepit fabiony na už vylícené stropy?
Ahojte, muzou se fabiony lepit na uz vylicene stropy nebo se musi prvni nalepit a az pak vylicit..?…
veronickalongipes
Před 11 lety
1
Hypotéka na starší dům a rekonstrukci
Zdravím, už jsem půl dne strávila pročítáním zdejších příspěvků, ale pořád se nemůžu dostat k jádru…
vladimirsvorba
Před 11 lety
6
Máte někdo zkušenostní s trojskly?
Chtěli bychom do našeho domu dát plastové okna prodejci nám doporučují trojskla, ale některý zas je…
jasry
Před 11 lety
12
Kolik vás stála kuchyně?
Zajímalo by mě, na kolik Vás celkově vyšla kuchyně - kolik stála linka, kolik spotřebiče atd... Od …
jitkakbs
Před 9 lety
1
2
39
Cena pergoly
Prosím, pokud je tu někdo, kdo může poradit... Chceme dát udělat pergolu na straně domu. Bude cca…
monulineek
Před 10 lety
6
Nevím co dělat ...
Zdravím, mám jeden problém který mě trápí a nevím si s ním rady. Věc se má tak, končím školu a shán…
zamilovanadonej
Před 11 lety
27
Ekologicky šetrný toaletní papír, kterou značku?
Ahoj holky, kterou značku ekologického toaletního papíru používáte? Ty bělené, třívrstvé, vonící po…
ivular
Před 11 lety
4
Doporučte firmu na vestavěné skříně Praha a okolí
S kterou firmou na vestavěné skříně jste byli spokojeni? Děkuji
atropos
Před 11 lety
7
sponzor fóra
Dům nebo byt + rekreační (víkendový) objekt?
Ahoj, ráda bych poprosila o rady nebo spíš zkušenosti. Žijeme ve městě, relativně na kraji, u příro…
koffen
Před 11 lety
12
Stavba domu s ES - reference
dobri den je tu niekto kto si staval dom s ekonomickymi stavbami?Radi by sme si zariadili byvanie v…
pernicek1
Před 4 lety
14
Nátěr na už natřenou houpačku
Dobrý den, chtěl bych se Vás zkušenějších zeptat na přibarvení houpačky, viz foto. Houpačka je již…
petr79803
Před 11 lety
6
Novostavba domu a hospodářská zvířata, máte někdo?
Při prohlížení alb s novostavbami vidím krásné zahrady, s dokonale střiženým trávníkem po kterém se…
ratatooy
Před 11 lety
8
Vana Barcelona od Riho, nemáte jí někdo?
Ahoj Všichni, nemá někdo z Vás vanu Barcelonu od Riha, chtěla bych vidět, jak vypadá v reálu. Děkuj…
nikush150
Před 11 lety
1
Spolumajitel sousedního pozemku není k nalezení
Žádáme o územní souhlas na stavbu oplocení. Spolumajitel sousedního pozemku má trvalé bydliště na o…
knapikovad
Před 11 lety
7
Můžete mi doporučit někoho na vytvoření energetického průkazu budovy v okolí Opavy?
dobrý den, můžete mi prosím poskytnout info a kontakty na někoho, kdo by mi vytvořil, naprojektoval…
siksik
Před 11 lety
3
Tip firmy na dřevostavbu do 1.5 mil. včetně DPH (bez ZD), Středočeský kraj
Ahoj, mate nekdo tip ? Pochopitelne koukam na net, ale nejradeji bych doporuceni od "skutecnych"…
bydlici
Před 11 lety
5
Regule - jak postupovat pro získání výjimky?
Dobrý den, závazné regule naší obce určují sedlovou střechu se sklonem 40°-50° (asi kvůli sněhu - …
ondra11
Před 11 lety
3
Firma Jiromont - Kropáčova Vrutice - zkušenosti, reference
Dobrý den, chystáme se stavět dřevostavbu. Jako nejlevnější nám vyšla firma Jiromont, pana Roubala,…
davidcer
Před 6 lety
1
2
...
3
82
Lokální nízký strop, vadí to?
Ahojky, chtela bych se zeptat, za mate zkusenosti, jestli projdeme kolaudaci, kdyz jsme kvuli zate…
xajaneckova
Před 11 lety
2
Co máte v podkroví?
Máme si dát do podkroví podlahovku? Co je lepší? Vím,že je spousty toho už na Ms,ale nějak sem z to…
xajaneckova
Před 11 lety
11
Orchidej - jak na parazity?
Ahoj, pár let už doma máme orchideje a nikdy žádnej problém nebyl. Pak jsme dostali jednu a ta byla…
rostlinky_cz
Před 11 lety
8
Rekonstrukce podlahy v přízemí v domě ze 40.let
Zdravím, potřebovali bychom vyřešit následující. V domě - nepodsklepená místnost - jsme odkryli sta…
jardo2
Před 11 lety
16
Cena rozboru studniční vody?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik jste platili za Krácený rozbor vody dle vyhlášky 252/2004 S…
catt82
Před 11 lety
9
Spotřebiče Mora, jste spokojeni?
Dobrý den, má někdo zkušenost s těmito spotřebiči? mora ot 631 x (digestoř), mora vds 631 c (varná …
jennifer
Před 11 lety
4
Někdo kdo má stropy z panelů již min. 2 roky?
Dobrý den, na jde se někdo kdo už bydlí v domě kde má místo miaka panely? Napište prosím vaše zk…
obludak
Před 6 lety
11
Nový elektroměr ve starém RD
Na pozemku jsou staré hodiny, na starém RD. Nový RD by jste připojily na stávající připojku nebo ne…
linee
Před 11 lety
3
Jaké jsou první kroky pro přípojení plynu?
Dobrý den, jaké jsou první kroky pro připojení plynu? Na pozemku již HUP je ve starém baráku, rá…
jkur
Před 11 lety
1
Vrtaná studna pod domem, máte někdo?
Dobrý den, chceme vrtanou studnu, a protože jí budeme používat v domě jako užitkovou, tak co kdybyc…
nada222
Před 11 lety
5
Problém s plotem a pozemkem souseda, co s tím?
Chci se zeptat jestli jste někdo neřešil něco podobného :) Stavěli jsme barák a jelikož byla deska…
tynu
Před 11 lety
19
Okamžitá záloha na kupní cenu
Máte někdo zkušenost ? Potřebuji prodat dům a zároveň se přestěhovat do jiného města, do nájmu, což…
ondrej190
Před 11 lety
2
1
2
…
948
949
950
951
952
…