O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Chodí před kolaudací ze SÚ nějaký dopis?
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, zda Vám přišel nějaký dopis před kolaudací? Paní ze staveb. úřadu m…
petrsv1000
Před 11 lety
5
Jeden byt z 2+1 a 1+1, jak postupovat?
Dobrý den, potřebovala bych nějaký dobrý tip, jak ze dvou bytů 2+1 + koupelna a 1+1 + koupelna udě…
meor
Před 9 lety
3
Měl by někdo nápad jak předělat toto 2kk na 3kk?
bydlíme v tomto 2kk, ale potřebovali bychom místnost navíc kvůli dvoum dětem,na nový byt nemáme, ta…
jenies
Před 10 lety
1
2
...
3
71
Projekt na dřevostavbu
Nazdárek, rozhodli jsme se definitivně pro dřevostavbu a zajímalo by mne, zda je lepší si nechat …
david_pergler
Před 4 lety
18
Anhydrit a nivelační stěrka
Ahoj, mám dotaz na ty z Vás, kteří řešili obdobnou situaci - obývací pokoj jsme si nechali vylít an…
verunkaaa
Před 11 lety
3
Máte někdo na zahradě starou cihlovou zeď?
Zdravím, máte někdo na zahradě starou cihlovou zeď? Vedle sousedi mají zděnou kůlnu, která sousedí …
rostlinky_cz
Před 11 lety
14
Kde rychle prodat nemovitost?
Zdravím, potřebuji rychle prodat nemovitost, protože potřebuji opravdu rychle peníze. Jsem si vě…
xajaneckova
Před 11 lety
6
Bilá varná deska, jaká je na údržbu?
Ahoj, uvazujeme o bile varne desce (indukcni)... mate nekdo? Jaka je na udrzbu?
sonasta
Před 11 lety
3
sponzor fóra
Máte někdo kuchyni od firmy Siko?
Prosím, máte někdo kuchyň od firmy Siko...??? Vím že už tu dřív nějaká taková diskuze byla, ale nem…
lorrelai
Před 11 lety
5
Poraďte projektanta nebo architekta ve Zlínskem kraji
prosim poradte projektanta,architekta v okoli Zlina, Zlinsky kraj. pristi rok planujeme zacit stave…
karlos37
Před 11 lety
3
Jsem tady nová - evik726
Ahoj, jmenuji se Eva a jsem tady nová. Sice už máme s manželem byt po rekonstrukci, ale inspirace n…
velman
Před 11 lety
3
Bungalov 1088 od Euroline - máte ho někdo postavený?
Nemáte někdo postaveny bungalov 1088 od euroline? Pokud ano, dělali jste nějaké úpravy? Nebo by jst…
lucisekn
Před 11 lety
6
Kachlový sporák - zkušenosti a názory
Prosím, máte někdo kachlový sporák typu Vysočanka K-3? Budeme rekonstruovat venkovskou chalupu a uv…
tina_7
Před 11 lety
1
Jakou zvolit barvu podlahy ke kuchyni?
Dobrý den, prosím o radu, jakou barvu podlahy zvolit k nové kuchyňské lince – viz. fotky v příloze.…
ketscha
Před 10 lety
7
Jakou máte sedací soupravu?
Poradte jaké máte zkušenosti se sedacími soupravami?Mám sedačku od českého výrobce a v opakované re…
taticek1980
Před 10 lety
1
2
...
3
85
Polystyren 100Z nebo 100S na podlahové topení
Ahojky budeme ted pokládat polystyren a na to dávat podlahové topení. Chtěla bych poradit jestli dá…
jasry
Před 11 lety
10
Zkušenosti s údržbou dlažby od Marazzi - Dlažba Blend Cream mat?
Máte někdo zkušenost s údržbou této dlažby? Je dost hrubá , tak by mě zajímalo, jestli ji někdo mát…
brundibara7
Před 4 lety
8
Zprovoznění elektřiny. co je potřeba?
Máme na hranici pozemku přivedenou elektřinu a zřízenou budku (antoníčka) už asi 10 let od minulého…
octavka
Před 11 lety
2
Jaký máte názor na parotěsné pásky k plastovým oknům?
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jaký máte názor na parotěsné pásky, které se mají při montáži oken a…
mirda4
Před 3 lety
11
Je lepší externí přívod vzduchu ke kamnům základovou deskou nebo komínem?
Je lepší externí přívod vzduchu ke krbovým kamnům základovou deskou, nebo komínem? A Pokud je komín…
ykram
Před 11 lety
9
Koupelna a WC - rady a tipy
Pomalu pokukujeme po nové koupelně a WC a tak jsem se chtěla zeptat zkušenějších, co už mají rekons…
xajaneckova
Před 11 lety
4
Poraďte, jde mi už hlava kolem
Ahojte, tak jsme čekali na koupi našeho bytečku a že se vrhneme na domeček (předvybraný jsme měli d…
koflik
Před 11 lety
17
Soused si navyšuje pozemek o více jak metr do výšky, poraďte
Dobrý den, někde jsem nedávno četl že existuje paragraf podle něhož si nemůže libovolně navyšovat s…
ahzz
Před 11 lety
1
Hľadáme krátkodobý podnájom v Brne
Mladý pár hľadá byt na krátkodobý prenájom od 1.6 do 1.8/ prípadne do 1.9, najlepšie mimo centra Br…
milasebka
Před 8 lety
3
Eurookna od firmy Dare. Máte někdo zkušenost?
Chystáme se vybrat dřevěná okna od firmy Dare, do novostavby na větrném místě na kopci. Máte někdo …
lucieluca
Před 3 lety
2
Rohová kuchyně
Rekonstruujeme starší domek a já si marně lámu hlavu, jak nejlépe vymyslet kuchyni. Do místnosti vy…
karlos12
Před 11 lety
16
Jaké světlo nad zrcadlo?
Ahojte, pustili jsme se do rekonstrukce koupelny, přes jednu celou stěnu 2,6 m chci zrcadlo, ale ne…
marsy11
Před 11 lety
1
Řešení střechy. Máte někdo něco takového?
Ahoj, zajímalo by mě, jestli máte někdo podobně řešenou strřechu, výhody, nevýhody.... Myslíte, že …
mackovice48
Před 11 lety
2
Změna UP - nerealizovatelný rozvojový plán města
Hezký den, mám dotaz ohledně změny územního plánu, respektive stavebního povolení. Náš pozemek le…
esmeralda2
Před 11 lety
7
Firma TT Holding, a.s. - reference na okna
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemá zkušenost s okny od této firmy. Nikde nejsou žádné…
radanap123
Před 11 lety
2
1
2
…
956
957
958
959
960
…