Dobrý den, ráda bych znala i nějaký nestranný názor. Řemeslník nám právě doobkládal koupelnu. Máme velký formát obkladů 60x120cm, který vyžaduje perfektně rovné zdi. Bohužel jsme teď zjistili, že spousta obkladů je při poklepu třeba i zpoloviny "dutá" - tzn. není tam lepidlo. Zajímalo by mne, jak moc velký průšvih to je. Bude to praskat? Může se ten obklad i odlepit? Myslím, že před nanášením lepidla zdi ani nepenetrovali. Plus je tam i pár dalších vad jako nenavazující dekor, nic moc detaily u lišt a kolem vany (obklad podezdívky někde přesahuje kousek přes vanu a jinde je zase zapuštěný). Díky za názory
Pokud povrch není vhodný k obkladu, tak jej má řemeslník náležitě připravit. Tohle je na zbourání a začít odznovu. Tedy nejen neplatit, ale ještě požadovat cenu nových obkladů.
Padat to nemusí, ale muze, to je na křišťálovou kouli. Každopádně prasárna, jak bylo řečeno výše, zeď se má na obklad náležitě připravit. Pro zajímavost - kolik si za to fušer bral?
Neplatila bych, pokud bylo placeno, reklamovala bych. Požadovala bych zaplatit i materiál.
Být na Vašem místě, předělala bych. Už jenom se na to dívat, by mě rozčilovalo, nehledě na funkčnost.
Mrzí mě, že Vám to někdo takhle zprasil :-(