Jakou barvu sedačky zvolit k šedohnědému nábytku?

Dobrý den, prosím poradíte jakou barvu sedačky zvolit k nábytku Hemnes - barva šedo-hnědá. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro.... Stěny jsou bílé a podlaha tmavá dlažba. Chtěla bych podle barvy na sedačce doladit zbytek obýváku. Děkuji
Odpovědět
@chala Ahoj chala k nabytku farby Hemmes by sa mi strasne hodila tmavo bordova sedacka ale kedze tam mas aj tmavu dlazbu tak neviem ci ten priestor nebude velmi tmavy ale zase na druhej strane biele steny to mozu napravit x-) Zase aj taka svetlo hneda do oranzova by bola tiez pekna a mozno aj trosku presvetlila miestnost :)
Odpovědět
Nikdy bych se nesnažil ladit zbytek obýváku dle sedačky.K tmavé podlaze a šedo-hnědému nábytku bych volil kontrast,tedy světlou krémovou a k tomu bych dal nějaké "odvážnější" doplnky (červenou vázu).Zatímco doplnky můžete měnit relativně častěji a tím interier měnit ,sedačku tak často neměníte,takže bych se vyvaroval nějakých oranžových,zelených apod.Tmavo bordová z příspěvku nade mnou není špatná,ale už dodá interieru styl,který vás bude určitě svazovat a už budete omezeni třeba ve výběru barev na stěnách do budoucna. :-)
Odpovědět
Děkuji za názory. Po pravdě - červené doplňky by mě samotnou nenapadly, ale jak o tom přemýšlím, tak se mi to líbí čím dál tím víc :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?