Plastová či hliníková okna?

Ahoj, doporuci mi prosim nekdo nejake overene vyrobce, co se tyce plastovych ci hlinikovych oken- chceme dekor antracit/seda ci cerna. Nevim, ktere firmy jsou overene a jde mi take o to, aby byla okna kvalitni, a pritom dostupna cena. Mame zatim dve nabidky- jedna je na 420 tis vcetne dveri :-N druha na 230 tis. Potrebovala bych okna poptat i jinde a porovnat ceny a reference. Region Praha a okoli. Dekuji moc! :-D
Odpovědět
@lagertha Nejprve by sis měla ujasnit, jestli plastová, nebo hliníková....to je asi takový rozdíl jako mezi škodovkou a mercedesem. :-)
Odpovědět
@bamak Oboji pripada v nasem pripade v uvahu a ma sve plus i minus, cili prave proto chci poptat oboji a zjistit, co bude vyhodnejsi :-)
Odpovědět
@lagertha Hmmmm....zajimavé, tak za mě plast veka softline 82+. A jinak, jestli na to máte finance dejte hliník, jestli ne....je to jasné.
Odpovědět
@bamak Diky za info, kouknu na to!.Znama mi doporuciovala okna Internorm, ktery ma sama doma, a jsou teda opravdu super (Rakousko), tak vymakany jsem jeste u nikoho nevidela, ale nechce se mi davat za okna tak zavratny castky, radsi bych nejakou zlatou stredni cestu...
Odpovědět
@lagertha Zrovna jsem vám Internorm chtěl doporučit - a hlavně tu zlatou střední, a to plast-hliník. Máte plastové okno, přes to hliníkový profil s patřičným dekorem, klidně ve struktuř, což je zajímavý detail. Doporučuji, zvláště pokud budete mít antracit. Do plastu s fólií v tomto odstínu rozhodně nechoďte, slunce dělá divy. V Praze dokážu doporučit i firmu, která vám tato okna nejen namontuje, ale představí do nejmenšího detailu a v případě jakýchkoliv problémů bez okolků oservisuje.
Odpovědět
@lukoid Super, diky! Prosim tedy o kontakt na firmu, budu mit pak kontakt i od te zname a mohu aspon porovnat :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?