Střešní okna a hmyz

Zdravím Vás, můj dotaz se týká střešních oken a hmyzu, který se skrze ně dostává do domu. Mám novostavbu a koncem Ledna jsem se nastěhoval. Momentálně však řeším ten problém, že se mi skrze střešní okna dostávají do domu berušky. Zkusil jsem ucpat všechny možné i nemožné otvory ve střešních oknech ( vyrovnávače tlaku a otvory nad oteviránim oken ) ale stejně se mi do domu dostanou. Nemáte nějaké rady nebo tipy, co s tím? Nemohou se dostávat přes gumu (těsnění) okna? Máte s nimi podobné zkušenosti? Předem děkuji za kloudné rady či odpověďi.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od aryj:

Zdravím Vás, můj dotaz se týká střešních oken a …
@aryj a nejsou v baráku poschovávaný od podzimu a teď jak se topí taky vylézají a sedají na okna? Venku jich asi ještě moc nebude.
Odpovědět
V domě určitě schované nejsou, v podrokrovi není žádný nábytek a všechny skulinky jsem prolezl. Vždy se mi tu objeví přes noc. Dále jsem na zkoušku ucpal všechny otvory v jedné místnosti a stejně se tam dostaly, vůbec nevím jak je to možné.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od aryj:

V domě určitě schované nejsou, v podrokrovi není …
@aryj Oblepte dočasne všetky okná igelitom aj s ostením okna a uvidíte, či sú problém okná alebo je zdroj skutočne niekde inde.
Odpovědět
Tak jsem to celé olepil a doopravdy se tam dostávají skrze okno, asi špatná guma..
Odpovědět
Tak jsem si ty potvory nahrál na video a zjistil jsem, že tam lezou touhle dirkou, mám je na obou stranách okna. Máte je tam taky?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od aryj:

Tak jsem si ty potvory nahrál na video a zjistil …
@aryj jak jsem psala, jsou poschovávaný od podzimu a teď vylezou, venku ještě žádný nejsou nebo jen jednotlivé kusy, možná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?