Osvetleni do vysokeho stropu

Profilova fotka
Zdravim, mel byste nekdo prosim tip na osvetleni do obytne mistnosti ktera bude pomerne vysoka a svazujici se ? (viz rez ) . vyska v obyvaku cca 3.4 a v kuchyni cca 3.1 . jsme svykli mit vsude led bodovky, ale nevim ci by to v takovem prostoru pusobilo dobre? poradite prosim nekdo? na kuch linku jsem chtel dat nejake predsazene - neco takoveho https://www.toplux.cz/nastenna-a-stro... ,ale do te obytne mistnosti nevim
Odpovědět
Profilova fotka
No třeba nějaký závěsný lustr s dlouhým závěsem, aby vynikla ta výška. Mohl by být i shora otevřený, aby šlo světlo i nahoru a pak se odráželo od stropu.
Odpovědět
Profilova fotka
@ko_taz Dobrý den, co se týče bodovek, zkuste mrknout na naše https://eshop.wuliton.eu/led-bodove-o... - jsou se stmívatelným integrovaným předřadníkem a mají značkovou LED Cree. Berou je od nás truhláři a šíří dobré jméno 🙂 Nevím ale jak to bude působit na svažujícím se stropě, takže bych případně volil zapuštěnou variantu anebo závěsné svítidlo. To pak můžete vybrat zde https://eshop.wuliton.eu/nowodvorski/... Minulý týden jsem navštívil zákazníka přímo na jejich stavbě a byla to skvělá schůzka kdy jsme společně vymysleli jaká svítidla kde použít, jaké LED pásky a jejich umístění.
Odpovědět
Profilova fotka
@kimseo To opravdu doporučujete bodovky, nebo jenom chcete vyhovět požadavkům ? Já bych u doporučení od profesionála nechtěl odkaz a vyberte si.
Odpovědět
Profilova fotka
@radim2015 Znova jsem si přečetl svůj příspěvek, ale opravdu jsem myslím poradil správně. V prvním odstavci reaguji na bodovky do kuchyňského prostoru (viz odkaz tazatele) a nabízím naší alternativu bodovek (v kuchyni je dle výkresu strop rovný). Dále pak se zamýšlím, jak by působily bodovky v ostatních místnostech se svažujícím se stropem a navrhuji závěsná svítidla od Nowodvorski. Nejlepší by byly samozřejmě reálné fotky, články, video z prostoru. Snad časem něco nasbírám.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?