Přizdívka nad podlahovým topením

Zdravím, měl bych dotaz ohledně přizdívky, která bude umístěna na betonu, ve kterém je podlahové topení - viz foto - prostor mezi základem pro záchod a dírou na sprchu - samozřejmě u zdi vynechali hadice. Jde mi spíše o to, jestli i tak nemůže dojít k nějakým pohybubům a případným prasklinám apod.
Odpovědět
Profilova fotka
K pohybům dojít samozřejmě může a nejspíš i dojde. Správně se podezdívka staví od hrubého betonu, to stejné platí i např pro zděnou stěnu sprcháče. Nevidím důvod to stavět na čisté betony.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od davidmorcinek:

Zdravím, měl bych dotaz ohledně přizdívky, která …
@davidmorcinek Správně to není, ale povedlo se mi zapomenout na pouzdra pro šoupačky a tak je jsem dozdíval až na vylitý anhydrit. Pod anhydritem mám tedy xps, ale po skoro třech letech se to nehlo a nikde neprasklo. Nádržka se kotví do zdi a pod ní se to má stejně vylít betonem.
Odpovědět
Ahoj, Ptal jsem se odborné firmy na podlahové topení. Co lejí anhydrit/beton. Není to problém. Když to není něco fakt velkého. Žena si rozmyslela extra příčku v koupelně. Dal jsem ytong 7,5 cm. Celkem 17 kusů=140 kg. Což je nic. Dal jsem všude v domě eps 200 a anhydrit 30. Takže tam může stát klidně tank na tom. A ničemu to nevadí... Takže tohle bych fakt neřešil. ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?