Odpověď na příspěvek od houzkova:
@ivcaru Jeste si pamatuji, ze se do mist, kde svi… @houzkova Dobrý den, prosím vás ohledně vašeho vinylu s integrovanou podložkou. Teď budu řešit pokládku vinylu také s integrovanou podložkou ( Afirmax biclick acoustic ) . Podlahy jsou zhotoveny betonové ( hlazený strojní beton ) rovinnost 2mm na 2m lať. Nechci dávat nivelačku ani podložku na víc. Proto se chci zeptat už jste nedávali žádnou jinou podložku ? Prostě přímo na podlahy jste dávali vinyl s integrovanou podložkou ? A jak po letech, dobrý ? Obchod kde jsem vinyl objednal mi řekl že již žádnou dodatečnou podložku dávat nemusím ani parotěs a ani k betonovým podlahám neměli připomínku, kladli pouze důraz na tu rovinnost 2mm na 2m. Děkuji :-)Odpověď na příspěvek od jirca456:
@houzkova Dobrý den, prosím vás ohledně vašeho vi… @jirca456 Máme vinylovou podlahu click od Quick step - Alpha vinyl, s integrovanou podložkou (4+1 mm). V návodu je výslovně zakázáno klást pod podlohu další podložku - tak se mrknete přímo na technické listy výrobce a doporučený způsob pokládky. Položeno máme na anhydritu, který je zbroušený a napenetrovaný, aby "nešpinil". Podlahu máme necelý rok a vše v pořádku. Nikde nic nelupe, neprohýbá se, podlaha je odolná.Odpověď na příspěvek od jirca456:
@houzkova Dobrý den, prosím vás ohledně vašeho vi… @jirca456 minutka na googlu a dohledala jsem i k vaší podlaze