Zahrada - cena za prodej

Jak se prosím pohybuje cena za m2 pozemku, který je evidován jako zahrada? Jakou cenu byste nabídli za 584 m2? Jedná se o pozemek na malé vesnici.
Odpovědět
Profilova fotka
no myslím, že dost záleží i na tom, kde přesně se ta zahrada nachází, zda je na ní nějaká chata, vlastní voda, elektřina... ;-)
Odpovědět
@blahova_andrea Vůbec nic. Je to čistě volná plocha, za ní kousek jsou koleje. K pozemku se dojede pouze po polní cestě. Voda, elektřina, nic takového tam není.
Odpovědět
Může to být deset korun za metr, nebo taky tisíc korun za metr. Záleží v první řadě na lokalitě. Tedy jestli je ta malá vesnice kousek od Prahy, nebo naopak třeba v Sudetech. Pak taky záleží na územním plánu dané obce.
Odpovědět
@llama Malá venička na jižní Moravě, široko daleko není žádné větší město
Odpovědět
V takové lokalitě a bez jakýchkoliv inž. sítí bych neměla veliké oči. Lukrativní stavební pozemek to není, plocha strašně malá a zda se tam vůbec smí stavět dle ÚP. Jinak orientačně ceny http://www.farmy.cz/cena-pudy/
Odpovědět
Pokud tam jsou koleje, je tam ochranné pásmo, kde vám nedovolí stavět. Možná by to šlo na nějakou vyjímku, ale ta to ochranné pásmo jen zkrátí, nikoliv zruší.
Odpovědět
@zelca Asi bych se podívala za kolik se prodávají podobné pozemky v okolí. Záleží jestli se tam dá stavět, nebo to může být jen jako zahrada....nebo si zaplaťte odhadce, ten vám tržní cenu určí.
Odpovědět
Kupoval jsem 13.11. pozemek, který je veden jako zahrada, v územním plánu schválen pro stavbu a veden jako stavební parcela bez IS. Pozemek je ve středu obce, obec má 1500 obyvatel a je 10 km od města, které má cca 11000 obyvatel. Velikost pozemku 1212 m² za cenu 25,-Kč/m², ale pozemek byl ve vlastnictví obce. Co vím, tak se u nás cena pozemku pohybuje 100 - 150,-Kč/m² od soukr. majitele, ale jsou i tací co se nebojí si říct 550,-Kč/m². Snad Vám to trochu pomůže....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?